- 23 Ağustos 2016
- 5.861
- 3.700
bandı kaldırmazsanız zamanla iyileşecektir, üzülmeyin vardır bir bildiği doktorunuzunŞimdi baktım evet bandı kaldırınca.. Sinirlerim bozuldu ya
iyileşmesi için krem verdi mi?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bandı kaldırmazsanız zamanla iyileşecektir, üzülmeyin vardır bir bildiği doktorunuzunŞimdi baktım evet bandı kaldırınca.. Sinirlerim bozuldu ya
Yok ya vermedi anlamadım bişey. Bugun başka doktora göstericem. bant bile vermedi açık kurusa tehlikeli değilmi.?bandı kaldırmazsanız zamanla iyileşecektir, üzülmeyin vardır bir bildiği doktorunuzun
iyileşmesi için krem verdi mi?
açık kalmamalı bence hiç değilse ilk üç gün, bence de hemen başka doktora da gösterinBirde dokununca acıyo bu normalmi
Evet öyle yapım ben. Teşekkür ederim cvp verdiğin içinaçık kalmamalı bence hiç değilse ilk üç gün, bence de hemen başka doktora da gösterin
dokununca acıması normal
rica ederim doktordan dönünce yazarsın merak ettimEvet öyle yapım ben. Teşekkür ederim cvp verdiğin için
ben okudum ona tıraslama dıyolarmıs zaten kendısı kapanır ama tabi denin ise bende cukur gibi bi iz kalr siz krem kullann bepanten falan kullanEvet öyle yapım ben. Teşekkür ederim cvp verdiğin için
Teşekkürler içime sinmedi bugun doktoruma gittim. Dikişlik durum yok dedi. Rahatladımben okudum ona tıraslama dıyolarmıs zaten kendısı kapanır ama tabi denin ise bende cukur gibi bi iz kalr siz krem kullann bepanten falan kullan
Doktorum baktı dikişlik bi durum yok korkma doğru yapılmış dedi ve ben serin bir ohhh çektimrica ederim doktordan dönünce yazarsın merak ettim
Vallahi benim de içim rahatladı, çok geçmiş olsunDoktorum baktı dikişlik bi durum yok korkma doğru yapılmış dedi ve ben serin bir ohhh çektim
benin kücük benmiydiDoktorum baktı dikişlik bi durum yok korkma doğru yapılmış dedi ve ben serin bir ohhh çektim
Beniniz izleri çokmu belirgin acaba size özelden soracağım merak ettiklerimi sorabilirmiyimCanım merak etme o kızarıklık şuan çok normal en geç 3 aya geçiçek.Ben bephanten plus kullanmıştım aklıma geldikçe sürdüm.Arkadaş maddecassol demiş o da olur.Sonra doktorun sana contractubex yazar büyük ihtimal.Ben onu bile kullanmadım.Şuan izler var ama hiç takmıyorum çünkü benlerimi sevmiyordum.Bi de senin göze çarpcak biyerde değil o yüzden hiç üzülme.Geçmiş olsun
Hangi doktor yaptı işleminizi ben de aynı şekilde ben aldırdım ama sonuç baya kötü olduTeşekkürler içime sinmedi bugun doktoruma gittim. Dikişlik durum yok dedi. Rahatladım
Canım nerde aldirdin ve doktorun adı neydiBende hiç iz kalmadı canım benimki yüzümde idi normal plastik cerrah yaptı dikiş alınca 3 hafta kızarıktı sonra oda geçti şükür benim 1 cm di Kocaman ve çıkıntılı idi
Neden ne olduki nasıl bi yöntemle aldırdnHangi doktor yaptı işleminizi ben de aynı şekilde ben aldırdım ama sonuç baya kötü oldu
Traşlama yöntemi sözde ama koter kullandı o da çukurlaştırdı alınan yerleri 2 ay geçti şu an yeni yeni biraz doluyor 6 ay kadar düzelme devam eder diyor doktorlar inşallah düzelir diye bekliyorum ben de ama çok pişman oldum bunları yaşayacağımı bilseydim asla aldırmazdım. Plastik cerrah yaptı işlemi bu arada.Neden ne olduki nasıl bi yöntemle aldırdn
Traşlama yöntemi sözde ama koter kullandı o da çukurlaştırdı alınan yerleri 2 ay geçti şu an yeni yeni biraz doluyor 6 ay kadar düzelme devam eder diyor doktorlar inşallah düzelir diye bekliyorum ben de ama çok pişman oldum bunları yaşayacağımı bilseydim asla aldırmazdım. Plastik cerrah yaptı işlemi bu arada.
Inşallah öyle olur çok teşekkürler.. şu an biraz daha iyi durumda eskiye göre inşallah daha da düzelir..Merhaba
1 yılda ancak toparliyormus cilt kendini. Benimde ilk yaptirdigim zamandan cok farkli. Sıkmayın canınızı duzeliyor yavas yavas