Merhaba,
ben 28 Mayıs ta çok ismini duyduğum için Medikalart ta işlemi yaptırdım. 3 tane ben aldırdım,ikisi yüzümde biri boynumda idi. Boynumda ve çenemdeki hafif şişlik olan benlerdi. 3. ise kocaman bir et beni burnumun yanında . Öncesinde cilt doktrouna gittim sorunlu benler olmadığını aldırabileceğimi söyledi, burun kenarında olduğundan kbb ye yönlendirdi ama ben dikiş olacağını bildiğimden rf tercih ettiğim için orda işlemi yaptırmadım ve Medikalart ta işlemi yaptırdım. İşlem sırasında alınan parçaya patoloji de yaptırdım temiz çıktı. İlk gün de denildiği gibi yanık acısı gibi acı oluyor hafif , güneşe çıkmak hatta güneşin camdan yansıması bile yakabiliyor ama bir iki günde geçiyor. Şuanda sabah akşam hızlı iyileşmesi için krem kullanıyorum, ardından emilince de güneş kremi sürüyorum evden çıkarken.Umarım büyüme olmaz, olursa 2 ay sonunda rutuş yapılacak. Şuan kimse eskiden ben olduğunu anlamıyor ki daha 2.5 hafta oldu. Hafif sivilce izi gibi kırmızılık var o kadar. Bekleyenler düşünmesin,sonuçları değiyor doğrusu, kendime özgüvenim geldi :)