Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
bende bu konuda çok araştırma yaptım.En tatmin edici bilgileri xxxxxxxxxsitesinde buldum.Benimde yüzümde üç adet mercimek büyüklüğünde benlerim vardı.Bentedavi kliniğine gittim lokal anestezi ile estetik cerrahı Dr Fevzi Yavaş'a aldırdım.ve şu an 2 ay oldu belli belirsiz izlerim var zamanla dahada belirsiz olacağını söylediler.Ücret ilk ben için 350TL sonraki benlerin tanesi 150 TL fakat değdi zira yüzümdeki kirli görünümden kurtuldum hemde çıkarılan benleri patolojıye gönderdiler içim rahatladı.Tavsiyem özellikle yüzde görünen yerlerdeki benleri alalede yerde aldırmayın derim.
istanbul anadolu yakasında oturan arkadaşlar.Üsküdarda eski polis hastanesi var şimdiki adı Üsküdar devlet hastanesi.benimde sağ yanağımda yeşil mercimek büyüklüğünde koyu kahve kabarık ben vardı.1 hafta önce Üsküdar devlet hastanesi plastik cerrah bölümünde Dr. Tuğba hanıma aldırdım 2 dikiş atıldı.Dün gidip dikişleri aldırdım.Bana bir jel verdi adı contractubex inşallah bu jelle iz azalıcak.Dr.Tuğba hanım işini gayet güzel yaptı sigortam oldugu içinde tamamen bedava oldu herşey.
ANADOLU YAKASINDA OLUPTA BEN ALDIRMAK ıSTEYEN ARKADAŞLARA DUYURULUR
bana herkes çok yakıştığını söylüyordu aldırdığıma üzülen çok oldu ama ben böyle daha mutluyum henüz şişlikler bile inmedi 12 gün oldu. s3ntinus arkadaş benimkinde çukurluk var ve kenarları hala şiş sende yaşadınmı aynı şeyi. kremi bana günde 3 defa uygulamamı söylediler. damgasız bir yaşama başlamak çok güzel bir de şişlik inse iz çok dikkat çekmiyo zaten.
Cnm yeşil kartınla muayene olabiliyorsun değil mi :uhm:
bence ben aldırmaya da ücret ödemezsin sanırım fisfisfis
devlet hastanesinin cilt doktoruna git ben aldıracağım yeşil kartla ücretsiz alınıyor mu diye bir sor
bende zaten devlet hastanesinin cilt doktoruna gittim benimi aldırabilir miyim dedim bi kağıt verdi yarın gel dedi sonra diğer gün gittim
uyuşturucu iğne vurdu benimi keserek çıkarttı(gözlerimi kapatmıştım korkmuştum çünkü :roflol:) tabi ben iğne acısı dışında hiçbişey hissetmedim gamyoncuiremsu
sonra dikiş atmış kalkabilirsin dedi bende yeni başlıcak sandım oysa elime benimi içine koyduğu küçük şişe verdi bunu bi bölüme götür dedi (bölümün adını unuttum )zararlı mı diye araştırılsın dedi
götürdüğüm yerden kağıt verdiler bu numarayı bi ay sonra arayın sonuç açıklanırsa söleriz alırsınız diye
bende beni falan unuttum almayada gitmedim sonuçları delikafadulden
zaten doktor zararsız demişti baktığında hihoyyyt
bir hafta dikiş durdu çıkarttım baktım benin yerinde yeller esiyo şakkıdı
bence doktora git canım ne gerek var para vermeye :icecream:
hatta yanağımda bi tane ben var onu da aldırcam ama şimdi değil seviom çünkü kötü durmuyor
belki ilerde :içelim:[/QUOTE ben meral canım hangı devlet hastanesı olduguda cok onemlı bılıyorsun kı her hastane ve doktoru bır ve basarılı olamıyorbu cok onemlı benım ıcın
arkadaşlar leke benlerimi aldırmak istiyorum sadece et benleri deil bu konuda kararsızım nereye qitmemi önerirsiniz cvp bekliyorum lütfen
bende istiyorum et ben değil.leke benler var ,şimdi devlet hastanesinde mi yoksa özelmi atatürk yada gazi hastanesi nasıl sizce maliyeti ne kadar olur offff cok daraldımm
mrb arkadaşlar
5 gün önce bursa devlet hastanesinde çenemdeki benimi aldırdım.Yaklaşık buğday tanesi büyüklüğündeydi.3 dikiş atıldı.Bugün dikişlerimi aldırdım.Fakat izi çok kötü gözüküyor.Xeragel aldım bugün.Umarım faydası olur.İzlerim geçmez diye çok korkuyorum(
Canım devlette aldırırsan hiçbir ücret ödemiyorsun ama özelde aldırırsan biraz tuzlu sanırım. bu konuyla ilgili mesajlara bakarsan bi ben için 300 liradan filan bahsedenler var. hacettepede plastik cerrahide aldırdım 2, 3 ay sonrasına randevu veriyorlar, gaziye geçen yıl gitmiştim orası da öyle randevu veriyor.
cnm peki devlet hastanesinde benleri aldırmanın bir sakıncası olurmu gerekenn özeni gösterirlermi off cok daraldım parada yok nasıl aldırcaksam bu benleri Ankarada hanği devlet hastanesi daha iyi bilen arkadaşlar varmı...?
Canım plastik cerrahiye gideceksin estetik dikişle aldıracaksın. iz biraz da insanın kendi yapısıyla ilgili. ben de iz filan kalmadı şükür. devlet hastaneleri özelden daha da ilgili bence, asıl özellerden kork.
Plastik cerrahi servisi varsa, gidip aldırabilirsin.cnm etimesgut devlet hastanesi var bildğim başka hanği devlet hastanesi var bilmiyorum
Plastik cerrahi servisi varsa, gidip aldırabilirsin.
arkadaşlar bende 17 yaşındayim 3 tane normal benim var et beni değil ve aldırmak istiyorum et beni olmayan benlerini aldıranlar bana yardım edebilir mi? bir de bu yaşta ameliyat olabilir miyim??