- 23 Nisan 2011
- 26
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
mrb arkadaşlar
5 gün önce bursa devlet hastanesinde çenemdeki benimi aldırdım.Yaklaşık buğday tanesi büyüklüğündeydi.3 dikiş atıldı.Bugün dikişlerimi aldırdım.Fakat izi çok kötü gözüküyor.Xeragel aldım bugün.Umarım faydası olur.İzlerim geçmez diye çok korkuyorum(
biz randevu almistik dün gittik arkdsmla devlet hastanesine kazima yontemyle alirim dedi doktor..lazer yokmus, sorduk tip fakultesinde warmidir diye hayir ordada yok dedi..genc bir doktordu neden aldirmak istiyorsun her bayanda bi tane ben olmali dedi laf aramizda sistem cokmus dun sohbet ettik bizdekapıda bi yigin hasta
ya arkadaşlar hiç lazerle ben aldıran yok mu aranizda istanbulda? maliyeti nedir? uygulama tek seansta mi bitiyor yardımcı olun ya ?
ben 1 ay önce aldırdım benlerimi istanbulda özel bir hastanede 3 tanesini 350 tl verdim.ilk önce cildiye doktoruna gittim o nay verince plastik cerrahına gittim. alınması zorunlu olmayan isteğe bağlıolarak alındığı için sigorta karşılamadı özelde sigortam da dahil. lazerle değil dikişle aldırdım. lezarin renk açtığını çıkık benlerin dikiş ile alınacağını söyledi doktorum. 1 haftada dikişler alındı. çok kötü durmuyor dikişli hali çok dikkatli bakmayanlar anlamadı dikiş olup olmadığını. ameliyat sırasında hiç bir acı duymadım sadece uyuşturma yapıldığında vurulan iğneler acıttı biraz yani korkulacak hiç bir şey yok. yarım saatte 3 tane ben alındı. dikişler alındıktan sonra ve hala sadece kızarıklık var onlarda zamanla rengi açılacakmış. mıhakkak iz kalıcak dedi ama belli bile olmaz dedi doktorum tabi cildede bağlıymış. kapatıcı sürdüğümde hiç bir bellilik yok. doktorun dediği şu ben iz kalacak mı dediğimde tabi ki sonuçta bıçak girecek ama o yüzündeki benlerde bir iz ve kalacak iz kesinlikle ondan kötü olmayacak dedi.
ben çok memnunum aynaya her baktığımda yüzümde gülümseme oluşuyor.