Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
beengineer ben de çapada aldırmak istiyorum benimi. bilgi verebilir misin ameliyatı olduktan sonra.iz kalıyor mu ya da ameliyat basit mi vs?
anadolu yakasında doktor araştıranlar için Acıbadem hastanesinde doç.dr Cengiz Açıkel gerçekten çok tavsiye ediyorum . bende de açtım baktım 6 gün oldu iz belirsiz kızarıklık var sadece bantı çıkarınca 50 faktör güneş kremi sürmeye başlıcam doktor çok bastırarak söyledi onu . bide dermanax diye bi krem verdi ben istedim diye
evet şeffaf sıvı ödemmiş.benim 2 hafta oldu...daha yeni yeni toparlanıyor gibi. ama contractubex i sürmeye başlamadım biraz daha iyileşmesini bekliyorum.
su.ay siz 12 tane aldırmışsınız,izleri nokta nokta mı duruyor? kremi sürmeye kaçıncı gününde başladınız?
ne kremi bu?
valla o yaşta ameliyat olabilir misin bilmiyorum canım ben kontrollere gidiyorum benim de 3 tane normal benim var. ameliyat için gün almıştım sonradan doktorumla kkonuştum detayları öğrewndim.normalde kazıma yöntemi uyguluyorlarmış bu yöntemde iz kalmıyormuş sonrasında. fakat ameliyat esnasında bakıyorlarmış eğer lekeler derinse kazıma yönteminin faydası olmuyormuş o zaman da normal operasyona geçiyorlarmış.bunları öğrenince ben ameliyat olmaktan vazgeççtim.. bu seferde aemeliyat,dikiş izleri kalıyormuş. sen de doktorunla bir görüş yüzünde ameliyat izi olmassındansa doğal benlerin dursun daha iyi.