- 15 Kasım 2009
- 11
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Benimde burnumda var bende aldırmak istiyorum ama haftaya yaz okulum başlıyo bantlı bantlıda dolaşmak istemiyorum :/ Kaç gün durması gerekir bu bantın?
Eylül ayında yurtdışına gidicem vize içinde fotoşopsuz fotoğraf (adını unuttum ) isteniyor.Bu hafta veya haftaya benimi aldırmak istiyorum aldırdıktan sonra bi sorun çıkar mı acaba :/ Fotoğrafta çok kötü durur mu? nüfus cüzdanımdaki resim benli resmim acaba bu durum sorun yaratır mı ? Biraz değişik bi soru oldu biliyorum :1rolleyes: ama hem benimi aldırmak hemde sorun çıkmamasını istiyorum..
iz kalırsa contractubex krem yazdırn doktora
evet evet cam kolumu yardığında çok fena bir dikiş atılmıştı contratubex'i yazdırdılar aldık biraz kullandım etkisi oldu ama ben keyfi bıraktım... yani yaram büyük aslında ama ben çok takılmıyorum... ama kullandığım o kısa sürede gerçekten etkisi olmuştu
benimkide böyle.anladığım kadarıyla seninki biraz daha küçükmüş. benimkide 0,6*0,8 di o nedenle biraz daha uzun. çukurlukta geçecekmiş. bu hali beni çok sıktı geçseydi artık. bu arada çok teşekkür ederim norcy ilk cevap veren sen oldun 1 aydır resim diye koşturuyorum