- 17 Ağustos 2007
- 2.451
- 36
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
daha 12 günlük herkes geçeceğini söylüyor. doktorum alın çizgisine benzer bir iz kalacak dedi. yüzüm gerilmedi ama bi gariplik var acaba şişlikler ameliyattan mı yoksa kalıcı mı anlam veremiyorum. bir de ben çok düzensiz ve kötü besleniyorum o nedenle daha geç iyileşecektir benimki. kremi bende kullanıyorum günde 3 defa. dua etmekten başka birşey gelmiyor elimden umarım şişlik geçer. izlern geçeceğinden eminimde.
devlet hastanelerinde sigortalıların ben aldırmasının ücretsiz olduğunu öğrenince,yüzümdeki çok büyük olmayan ama sayısı fazla olan kahverengi düz benler var,deriye yapışık olan benleri alırken dikişlemi alıyorlar,yani bu benlerde iz kalma olasılığı daha mı fazla 1 senede falan geçmiyor mu, bir de bunun tek yolu keserek dikişlemi yani lazer ile alma imkanları yok mu acaba,tecrübeli arkadaşlar bilgilendirirse çok sevinicem...
geçen yıl boynumda 150 ye yakın et beni aldırdım.öyle kötüydüki.isilik gibi görünüyordu.aralarda büyükleride vardı.benimki uzun sürecek bişiy olduğu için çok araştırdım ve çağlayan florans hastanesinden bekir beyi buldum.mutlaka oraya git ve sakın lazerle aldırma.dermatologların yapması gereken bişiy.elektrikle alıyorlar.boynumda tek bir leke bile yok