Ama maddi durumlardan dolayı okul okuyamıyorsunuz babanız para göndermesine rağmen.Eşimde çalışıyor
Değil aslindaEğitim sistemimiz bu kadar mı kötü yahu öğretmen olacak bir insanın yapacağı şeyler mi bunlar
Ananın yerine geçtim de bir anNe oldu
Ay ne olur üreme senO olmaz xcunku bende hastalık var
Burada babam para yolluyor diyorsun. Sonra babamın yolladığı parayı harcamıyoruz diyorsun. Hangisi doğru acaba ? Ben çözemedim deMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Nerden buluyosa söyleyin de bizde bulalım valla...Şu an sadece .Ama bir gün aç kalmiyoruz.Para buluyor.
Devlet kahramanlık madalyası takcakmis bunlara karı karşıya caKaostanmi besleniyorsunuz neden gizli gizli evleniyorsunuz heycan falanmi? Ailenizi ayakta uyutuyorsunuz resmen yazik.
Çocuk doğduktan sonra gelsinler bence daha erkenBilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Benim kızım olsaydın annesiz de kalmıştın. Kınamıyorum net söylüyorum böyle bir evladı bal olsa ağzıma çalmamValla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Ya evi gecindiriyor.Onda bişe yok .Bir sürü mesleği var medikalci,duşakabin takıyor,elektrikci.Buralarda elektrik işi de yapıyor .Eşinize söyleyin kahramanlık gösterisi ailelerin haberi olmadan okumak için gittiğiniz şehirlerde nikah kıyıp eşinin babasının parasını yemekle olmuyor... Madem nikah kıymış kahramanımız evini geçindirsin sizi düştüğü durumdan kurtarsın...
Biz çocuk yapmıyoruz.Hem ben hastayımÇocuk doğduktan sonra gelsinler bence daha erken
Ama hamile olabilir. Onu da ekler birazdan.Hah intihar kelimesi de geldi arkadaşlar.
Kiz bende hemsireyim ,muhendisim, ogretmenim oo ne ararsan varYa evi gecindiriyor.Onda bişe yok .Bir sürü mesleği var medikalci,duşakabin takıyor,elektrikci.Buralarda elektrik işi de yapıyor .
Kurtar o zaman bu saçma durumdan kendini ailene yazık kızım günah o baskıcı ailen seni okutuyor gerçekten baskıcı olanlardı onlar seni evlendirir bi boğaz eksilsin derlerdi sen baskıcı aile görmemişsin sen baskıyı kendi kendine yapmışsınDeğil aslinda
Öyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zatenErkekler de yolunu bulmuş, düğün altın masrafı yapmayacaklar diye sonunu düşünen kahraman olamaz demagojileri yapıyorlar artık :d
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?