- 14 Nisan 2019
- 1.734
- 7.244
- 158
Sen bizle kafa mı buluyorsun yoksa beynini bir yerde mi unuttunÖyle ama korkuyorum.Annem kafaya takcak üzülecek kardeşim de bana küser .Babamda ben bunu nasıl kaldıracağım
İyi ki baskıcı biriymişsiniz. Baskıcıymış da habersiz kocaya kaçmışsınız. Baskıcı olmasa ne tür çılgınlıklar yapacaktınız Allah bilir.Ben evden bunaldigim için öyle yaptım .Annem baskıcı bir insan o yüzden evden kaçtım okula diye
Benim planım Haziran ayında evlendim demek .Annem diyordu evlenme hemen babaninda benimde yüreğime indirme diye.Ama söylemem lazım bir şekilde.Okul bittiğinde evlendim dersem belki kizmazlarOlacaklari biliyorsun da peki neden evlendin bunlari bilmene rağmen? Çok üzülecek etkilenecekler. Madem olmuş artik en azından yeni evleniyor gibi yapin ama tamam deseler bile nikaha gelmek isteyebilirler. Nikaha gelmediler diyelim kınası düğünü eşin bunlari kabul edecek mi? Baştan sona yanlış yaptığınız..
İşte bende bu durumun içinden çıkmak istiyorum.İntihar etcem artık bunları kaldıramıyorumKaostanmi besleniyorsunuz neden gizli gizli evleniyorsunuz heycan falanmi? Ailenizi ayakta uyutuyorsunuz resmen yazik.
Babası da 2 hatta 3 ev birden gecindiriyor haberi yokAaa ne yemesi yahu çerçeveletip duvara asiyorlar
Bacim bi bas git ya xbshshsBenim planım Haziran ayında evlendim demek .Annem diyordu evlenme hemen babaninda benimde yüreğime indirme diye.Ama söylemem lazım bir şekilde.Okul bittiğinde evlendim dersem belki kizmazlar
Eşimde çalışıyorBabası da 2 hatta 3 ev birden gecindiriyor haberi yok
Allah sizin gibi evlatlari dusmanima bile vermesin o nasıl vicdanMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Bi kaç ay geçsin görürsün sessiz sakinEvet kayınvalidem 65 yaşında sessiz sakin
Tmm da neden evlendiniz böyle bodosloma?neden yani amaç ne?okul yarıda kalmış para pul desen yok aileni üzeceksin. Eee yani amaç neydi bu yapılırken? Bir an önce aileniz ile konuşun düzgünce. Yalan yalani doğurur. Hamile kalmamaya çalışın bir deYaptık bir kere nabalim.Eger okul uzaktan olsaydı bu sene de biterdi
Hah intihar kelimesi de geldi arkadaşlar.İşte bende bu durumun içinden çıkmak istiyorum.İntihar etcem artık bunları kaldıramıyorum
Vah yavrum sen nerenin polyannasısın böyle. Daha başka sıfatlar da var ama ban olayı işteBenim planım Haziran ayında evlendim demek .Annem diyordu evlenme hemen babaninda benimde yüreğime indirme diye.Ama söylemem lazım bir şekilde.Okul bittiğinde evlendim dersem belki kizmazlar
Çocuk da eksikValla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Eminsen sorun yok, ne konu aciyosun, git anlat mademEminim
Ne olduBacim bi bas git ya xbshshs
Tamam yonca biçiyor anladık ama babanın parasını da yiyor. İnkar etmesen olmaz mıEşimde çalışıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?