Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Kaostanmi besleniyorsunuz neden gizli gizli evleniyorsunuz heycan falanmi? Ailenizi ayakta uyutuyorsunuz resmen yazik.

Benim planım Haziran ayında evlendim demek .Annem diyordu evlenme hemen babaninda benimde yüreğime indirme diye.Ama söylemem lazım bir şekilde.Okul bittiğinde evlendim dersem belki kizmazlar

Allah sizin gibi evlatlari dusmanima bile vermesin o nasıl vicdan ailenize cok acidim su an ah ah..

Yaptık bir kere nabalim.Eger okul uzaktan olsaydı bu sene de biterdi
Tmm da neden evlendiniz böyle bodosloma?neden yani amaç ne?okul yarıda kalmış para pul desen yok aileni üzeceksin. Eee yani amaç neydi bu yapılırken? Bir an önce aileniz ile konuşun düzgünce. Yalan yalani doğurur. Hamile kalmamaya çalışın bir de

Benim planım Haziran ayında evlendim demek .Annem diyordu evlenme hemen babaninda benimde yüreğime indirme diye.Ama söylemem lazım bir şekilde.Okul bittiğinde evlendim dersem belki kizmazlar
Vah yavrum sen nerenin polyannasısın böyle. Daha başka sıfatlar da var ama ban olayı işte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…