• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Eşinize söyleyin kahramanlık gösterisi ailelerin haberi olmadan okumak için gittiğiniz şehirlerde nikah kıyıp eşinin babasının parasını yemekle olmuyor... Madem nikah kıymış kahramanımız evini geçindirsin sizi düştüğü durumdan kurtarsın...

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Burada babam para yolluyor diyorsun. Sonra babamın yolladığı parayı harcamıyoruz diyorsun. Hangisi doğru acaba ? Ben çözemedim de 😅
Kızım ailesini düşünen, üzmek istemeyen önce okulunu bitirir sonra da Allah’ın emriyle ( senin istediğin gibi düğünle şenlikle ) evlenir. Şimdi kim senin arkanda duracak sanıyorsun. Bu saatten sonra neyin düğünü :)
Parayı bile ordan burdan bulan biri mi sana düğün yapacak ????

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Benim kızım olsaydın annesiz de kalmıştın. Kınamıyorum net söylüyorum böyle bir evladı bal olsa ağzıma çalmam

Eşinize söyleyin kahramanlık gösterisi ailelerin haberi olmadan okumak için gittiğiniz şehirlerde nikah kıyıp eşinin babasının parasını yemekle olmuyor... Madem nikah kıymış kahramanımız evini geçindirsin sizi düştüğü durumdan kurtarsın...
Ya evi gecindiriyor.Onda bişe yok .Bir sürü mesleği var medikalci,duşakabin takıyor,elektrikci.Buralarda elektrik işi de yapıyor .

Yalnız böyle birini tanıyorum ben. O da öğretmendi kocasıyla tanışmış ertesi hafta gidip evlenmişler 🤷🏻‍♀️ ailelerin haberi yok. Öğrenince herkes birbirine girmiş tabi. En son boşandılar. İki taraf da arada bi gelip meydan savaşı çıkartıp gidiyordu sonunu düşünmediği için kahraman olma yolunda ilerleyen çiftimiz de en son boşanmış olarak buldu kendini

Yaşlar kaç sizin çok merak ettim.

Eşim de eşim, eşim de eşim .... kesim daha sakalları terlememiştir o “EŞİNİN”

Ama var ya tam da “EŞ” olmuşsunuz birbirinize bravo 👏🏻 😂

Erkekler de yolunu bulmuş, düğün altın masrafı yapmayacaklar diye sonunu düşünen kahraman olamaz demagojileri yapıyorlar artık :d
Öyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten

Back