- 5 Mayıs 2020
- 13.188
- 1
- 40.718
- 548
Ne gibi bi hastalık?O olmaz xcunku bende hastalık var
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Ne gibi bi hastalık?O olmaz xcunku bende hastalık var
Yok olamazmis hastalık varmış.Ama hamile olabilir. Onu da ekler birazdan.
Kiz stella Nisan ayındaki evlilik konunda Polat Alemdar kocan vajinal estetik ol demiş.O olmaz xcunku bende hastalık var
Ben böyle değildim.Niye böyle yaptım .İş anneme babama yalan söyleyip pandemi zamanı okula diye onun yanına gitmekle başladı.Ama eşimi çok seviyorumKurtar o zaman bu saçma durumdan kendini ailene yazık kızım günah o baskıcı ailen seni okutuyor gerçekten baskıcı olanlardı onlar seni evlendirir bi boğaz eksilsin derlerdi sen baskıcı aile görmemişsin sen baskıyı kendi kendine yapmışsın
Allah beni napmasın ki bende bir baltaya sap olamadım şu yalan dünyadaKiz bende hemsireyim ,muhendisim, ogretmenim oo ne ararsan var
Yaptiginiz seyin arkasinda durun bari. Hata yapip intihar edicem demekte neyin nesi.İşte bende bu durumun içinden çıkmak istiyorum.İntihar etcem artık bunları kaldıramıyorum
Ne olmaz kızım olan olmuş artık evlenmişsiniz, sana okulu bıraktırıp, anasının evine getirmiş. Düğün kına yapmıyorum derse ne diycen senle evlenmem miÖyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
kiz bu alintiladigin mesaji kim yazdı.Yok olamazmis hastalık varmış.
Allahım senin vizyonun bu yaa. Anasının babasının yüreğine inecek fotoğraf diyorÖyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onlaKiz stella Nisan ayındaki evlilik konunda Polat Alemdar kocan vajinal estetik ol demiş.
Onu da mı babanın gönderdiği parayla yaptiracaktin he ?
Tövbeler olsun jadbsbbs.
Daha fazla yalan söyleyerek çıkamazsın maalesef iş daha da sarpa sarar. İş uzamadan daha da sarpa sarmadan söyleyin derim. Bu yalanların sonu gelmez yoksaOlan oldu.Bir sürü dolaşmış bir çember nasıl çıkacağım işin içinden.
Bunları geç de dua et kaynana kendin geldin evlendin diye başına kalmasın ,Öyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
Bunlar önemli tâbi.Öyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
Öğrendiklerinde diyorumAllahım senin vizyonun bu yaa. Anasının babasının yüreğine inecek fotoğraf diyor
Her kula nasip olmuyor iste boyle seyler bir ben birde stellanin kocasiAllah beni napmasın ki bende bir baltaya sap olamadım şu yalan dünyada
Milletin 10 parmağında 10000000000 marifet
2000 az mı? Daha ne yollasın adam. Mutfağınızın yarı masrafı çıkar isteNe alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
İkinizde okulu bitirip biraz çalışıp evlenseydiniz ya aileniz adına üzüldüm gerçektenBen böyle değildim.Niye böyle yaptım .İş anneme babama yalan söyleyip pandemi zamanı okula diye onun yanına gitmekle başladı.Ama eşimi çok seviyorum