• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Bu konunun gerçek olmamasını çok isterdim ama defalarca örneğini gördüm çat nikaha gelen öğrenci arkadaşlar evliliği evcilik zannedenler..
İşin içinden çıkamazsınız ztn cikmamalasiniz bi an önce bedelini ödemeye başlayın

Bu konu gerçek olmamalı ya.. olmamalı..
O aile sizi şehir dışına gondermediginde suçlu olurdu.

Kurtar o zaman bu saçma durumdan kendini ailene yazık kızım günah o baskıcı ailen seni okutuyor gerçekten baskıcı olanlardı onlar seni evlendirir bi boğaz eksilsin derlerdi sen baskıcı aile görmemişsin sen baskıyı kendi kendine yapmışsın
Ben böyle değildim.Niye böyle yaptım .İş anneme babama yalan söyleyip pandemi zamanı okula diye onun yanına gitmekle başladı.Ama eşimi çok seviyorum

Öyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
Ne olmaz kızım olan olmuş artık evlenmişsiniz, sana okulu bıraktırıp, anasının evine getirmiş. Düğün kına yapmıyorum derse ne diycen senle evlenmem mi 🤣

Kiz stella Nisan ayındaki evlilik konunda Polat Alemdar kocan vajinal estetik ol demiş.
Onu da mı babanın gönderdiği parayla yaptiracaktin he ?
Tövbeler olsun jadbsbbs.
Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla

Madem o kadar yalanın içine battınız, bi yalanda uydursaydınız bir yerden burs kazandım babacım fazlasıyla yetiyor deseydinizde en azından adamın paraları bosa gitmezdi. En azından o konuda biraz
Vicdanınız rahatlardı. Pes diyorum valla. Babanızdan alıp eşinizle mi yiyorsunuz ben en cok buna kızdım.

Durup dururken okulu bırakıp pat diye evleneni de ilk defa görüyorum. Altında Bi sebep var kesin ama söylemek istemiyorsunuz belliki,Daha fazla linçlenmemek için. Ailenize insan gibi evlenmek istediğinizi söyleseydiniz en fazla önce okulunu bitir derlerdi (haklı olarak) bu evlilik merakı niye bu insanlarda anlamıyorum.Allah evladın da hayırlısını versin valla ya. Evlerden ırak...

Back