Çıkamazsın.Olan oldu.Bir sürü dolaşmış bir çember nasıl çıkacağım işin içinden.
Hayatımda okuduğum en saçma şey olabilirMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Düğünü ,kinayı boşverinde eşiniz ailenizin karşısina çıkıp biz evlendik ben kızınızı seviyorum minvalinde adam gibi açıklama yapıp özür dilerse öpün basınıza koyun zira ettiği "sonunu düşünen kahraman olamaz"lafı belli bir olgunluğa erişememiş olduğu hissi veriyor.Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Yahu şu eşin olacak kişi şunu düşünemiyor mu hiç merak ettim. Bu kız ailesinden gizli benle evleniyor kabul etti, lakin gün gelir benden gizlide birşeyler yapar mı diye düşünmüyor mu. Ben asla güvenmem pandemide siz boş kalınca aksiyon yaşamak istemişsiniz ama yanlış aksiyon yaşamışsınız. Boşuna demiyorlar allah evladın hayırlısını versin diye gerçekten çok doğru bir söz. Yazık o anne babana senin için çırpınıyorlar ama kızları ne işler çeviriyor onları hiçe sayıp. Bide kaynanan şuan sessiz ama ilerde görürüm şu yaptığını gün gelecek başına kakacak. Gelmeseydin zorlamı evlendirdik kendin istedin vs ama oğluna asla laf ettirmeyecek. Bu yeni nesil neden aklını kullanamıyor allah aşkına bi koca derdine düşmüşsünüz.Düşünüyorum ailem öğrendiginde arkamda olmaz.Ben seney eşimle muglaya gidip son senemi bitirmek istiyorum.Esime diyorum yapabilecek miyiz diye.Sen merak etme yaparız ikimiz bir öldük mu diyor
Iyi halt ettin , aferin ...Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Kız evlenmiş ananın babanın haberi yok hala para yolluyorlar.Aman çocuğum iyi okusun ,eksiği olmasın,herşeyi tam olsun diye kendimden kıstıklarımı düşündüm ve ailen adına üzüldüm..
Yani bunları yaparken benim çocuğum çok başarılı vs de olmayabilir ben görevimi yapıyorum ama en azından benim sevgim ve iyi niyetime istinaden onun da dürüst olmasını isterdim..
Bir an evvel söyleyin,özür dileyin...hemen affetmeyecekler çok üzüleceklerdir ama daha fazla kandırılmasınlar en azından...Sana para ayarlayacaklar diye daha fazla zorlanmasınlar...buda birşeydir...
Bir an evvel söyleyin,pişmanlığınızı dile getirin sonrasını dirayetle karşılayın..
Seçiminizin getirdiklerini de olgunlukla karşılamak insan olmanın bir gereğidir..
Belki kurtulmak.istediklerindenYa ben bu muhabbeti çok duydum sağdan soldan birçok üni öğrencisi pandemi zamanı okul var diye ailesine yalan söyleyip gitmiş 1 sene gezmiş tozmuş oralarda bu konuda ailelere de hayret ettim haberler bangır bangır verdi ünilerin de kapandığını nasıl 1 sene bu şekilde ayakta uyuyor bu insanlar anlamadım.
Sinop'ta okudum 2 yıl.Ardindan pandemi senesi yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya .Muğla'da uzaktan okudum son bir sene kaldı.hadi bunlar genç ve avel...
koca kadın "bu kızın anasını babası yok mu bu işin usulü yöntemi böyle mi" demiyor...
ya da 1 tane bile okul arkadaşı
bir tane bile Sinoptan arkadaşı yok mu bu kızın...
ailesiyle nasıl bir ilişkisi var ki etraftan kimse de açık vermiyor.
çok ilginç.
bir benim ailem mi geniş bilmiyorum ama ben bir şehre gitsem ve orada 1 sene kalsam illa ya bi tanıdık görürüm ya bir akraba ya bir gelen olur karşılamak filan gerekir ne biliyim o şehirde bir olay olsa kar yağsa dolu yağsa annem arar, vs vs, üstelik yeni nesil gibi sosyal medya filan da kullanmıyorum.
bir de bu kız Sinopta okuyormuş, eşi İstanbul'da çalışıyorken babası ölmüş, şimdi eşiyle ve kvalidesiyle Çanakkalede yaşıyor okulu Muğlaya almış
Muğla ne alaka?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?