Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Sinop'ta okudum 2 yıl.Ardindan pandemi senesi yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya .Muğla'da uzaktan okudum son bir sene kaldı.
Bunu anladığım yazdığım mesajda net zaten.

Soru "Muğla ne alaka?" idi
eşinizin memleketi desem Çanakkaledesiniz, işyeri de İstanbulda'ymış...Muğla nereden çıktı? Muğla bu iki ile yakın da değil...

Hani hayatta birşeyleri bazı sebeplerle yaparız ya onu soruyorum ben size.

Muğla okulumun olduğu yer üniversitenin

Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kaldigimi

Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kal

Eşimin ailesi biliyor.Zaten annesi yaşıyor babası vefat etti.Annesi de biliyor bir yıl okula diye gidip onalrda kal
Eşiniz annesine herşeyi söylemiş ilk başta. Çünkü biliyor annesinin öyle birşey yapsa çok üzüleceğini. annesine kıyamamış oda sizin gibi yapabilirdi. Anne ben 1 yıl önce evlendim buda eşim okuluda bitiremedim diye,Peki ya siz onun ki annede sizinkiler ne? Annesi tabiki sesini çıkarmaz bedavadan gelin gelmiş.okuldaki valizinizi alıp onların evine yerleşmişsiniz. Ne düğün ne çeyiz ne kına ne aileniz ile muhatap olmuşlar kadın sesiz olmayacakta kim olacak acaba. Bu devirde bir düğün yapmak kolay mı? Ee onlarda bulmuşlar sizi. Ben ailenize çok çok üzüldüm. Benimde çocuklarım var RABBİM böyle şeyler ile imtihan etmesin herhalde direk kalp krizi geçirirdim.

Muğla okulumun olduğu yer üniversitenin
Allah'ım sana geliyorum

Hanımefendi ülkede 200 tane üniversite var...hadi sizin puan 50 tanesine tutsun.
siz aklınıza esti evlendiniz
aklınıza esti oo piti piti yapıp bir yere yatay geçiş mi yaptınız?

sebep diyorum sebep

bu kelimenin sözlükteki anlamını biliyor musunuz?

Kadının başına talih kuşu konmuş desek yeri var, defalarca kız ailesine gitmekten, saçma abiyelerden, bir sürü masraftan kurtulmuş. E oğlu paylaşmış bilmediği birşey yok, tabiki sessiz sessiz bekler, kadın daha ne istesin tek çocuk büyütüyor siz tüm derdini çözmüşsünüz. Ama hiç bir gerçek sonsuza kadar gizli kalmaz mutlaka ortaya çıkar. Yalanı yalan ile kapatmayın.

Müge Anlıya çık

o eşimin ailesi dediğin karaktersizin anası babası danasının kendi kızları olsa böyle bir şey yapsa ne yaparlarmış? Çok olumlu sakin mi karşılayacaklarmış yoksa kızlarını alıp evire çevire öldüresiye dövecekler miymiş? Bu soruyu bir onlara yönelt ama iş işten geçmiş tabi senin gibi cahili bulmuşlar kaçırırlar mı hiç. Hizmet edecek biri var sonuçta birde böyle insanlar geleceğin eğitimcileri olmaya kalkışıyor ben çocuğum olsa asla böyle bir eğitimciye vermem okumasın daha iyi der geçerim. Sen okuduğun bölümü falan değiş böyle eğitimci olamazsın aman allahım sonra çocuklara ben ailemden habersiz evlendim sizde yapın bir şey olmuyor diye öğüt verirsin allah böyle eğitimsiz cahil geleceğin eğitimcisi olacaklardan herkesin çocuğunu korusun...

Ben kocanın yerinde olsam ilk aklıma gelen şu olurdu. Ailesine bu kadar yalanları söyleyen biri kimbilir bana ne yalanlar söyler. Baştan temeli çürük bir evlilik. Allah hidayet versin ne diyim

Ben kocanın yerinde olsam ilk aklıma gelen şu olurdu. Ailesine bu kadar yalanları söyleyen biri kimbilir bana ne yalanlar söyler. Baştan temeli çürük bir evlilik. Allah hidayet versin ne diyim
Zaten onun da kafasına dank edecek bir şeyler, hele bi doysun , kan beyne gitmeye başlasın.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…