- 14 Mart 2008
- 6.048
- 5.177
- 723
Gerçekten yazık şimdi düşünüyorum dediğiniz gibi benim de kızım var böyle birşey basımıza gelse nasıl kaldırırım yani Allah ıslah etsin ne diyelimGelemez çünkü okulu bile bitirmemiş.
Allah size akıl fikirden önce biraz vicdan versin.
Yazık o anne babaya.. Çookk yazık..
Bnde aynı sekılde kızım var ayy Rabbım korusun cok üzüldümo annenle babana içim cız etti.
benımde kızım var bir şey demıyorum.
kız aklı kaz aklı derler ya onun tam karşılığısın. neyine güveniyorsun. elin oğluna sorgusuz sualsiz usulsüz. ay çok kızdım. bir şey olsa en çok o annenle babanın ciğeri yanacak. iyi yönünden bakamıyorum asla.
Kendi yazdığımı okuyup konuyu özetliyorumdur djdjdjdjBence siz okulu bitirmişsiniz zaten amacınız koca bulmakmış ohh mis lisansı tamamlanışsınız djdjdjddj çocuk oluncada yüksek lisans ardından 2.ciyle doktora djdjdjdjdj bu kadar ufku geniş biriyle kaşık atamayız
Fake benceBenim anlamadığım pandemi zamanı nasıl okul var deyip bir sene eşinizle kaldınız okullar açık değildi ki her şey online oldu nasıl kandı ailen de kanmak istemiş bence hatta belki biliyor onlar da seni oynatıyor bile olabilirler bir şeyler çevirdiğini mutlaka anlamış olmalılar yoksa soyadı değişen kızına para gönderecek kadar saf olamaz insan.
eee ipsiz sapsız kocan da ailesi de mi öyle demezler mi adama bu kadın kim yoldan gecen benim evime geldi baska seylerde denirde burda yazamam seni kullanıp atıcak gör birde cocukla kalırsın bu kafayla yarın anasını babasını takmayan benim, takıcak der koyar kapıya seniHerhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Bir isveren olarak konusayim, arkadasimin yarim akilli sevgilisini ise filan almam. Daha okulu bitir yazamayip bitirelim yazacak kadar cahil kadini kim ne yapsin. Turkiye nitelikli issiz kayniyor iken kimse milyonlar yatırdığı işe arkadas hatrina niteliksiz eleman almaz. Bu aci gercekle de okul bitip o arkadaslardan is istediginiz de sen daha dur biraz piş baska yerlerde staj filan yap sonra gorusuruz dediginizde yuzleseceksiniz.Milyonları olan arkadaşları var canım.Sen okulu bitirelim işin hazır diyor.
Üzülmekten mi korkuyorsunValla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
1 sene daha bekleseniz ne olurdu peki?Esimin babası 2021 yılının Kasım ayında trafik kazasında öldü .Babası ölünce zor durumda kaldı .Kendini anca toparladı.O yüzden böyle oldu.Esimin akrabaları da ilgisiz.Annesi de 65 yaşında.Oyle
Ya ben bu muhabbeti çok duydum sağdan soldan birçok üni öğrencisi pandemi zamanı okul var diye ailesine yalan söyleyip gitmiş 1 sene gezmiş tozmuş oralarda bu konuda ailelere de hayret ettim haberler bangır bangır verdi ünilerin de kapandığını nasıl 1 sene bu şekilde ayakta uyuyor bu insanlar anlamadım.Ben böyle değildim.Niye böyle yaptım .İş anneme babama yalan söyleyip pandemi zamanı okula diye onun yanına gitmekle başladı.Ama eşimi çok seviyorum
Üzüntünün dibini yaşatıp ,üzülmekten korkan biri... ama yok kocanız varmış sarılıp ağlarken sen benim kahramanımsın cümlesi sizi teselli etmeye çalışır..ailenize okuyan herkes üzülüyor ,siz ise kendinize...Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
Bu ne saçmalıkHerhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Aman okulu bitirse ne olacaktı bu kafada biri çalışmak falan istemez kv yanında otursun işte.Gelemez çünkü okulu bile bitirmemiş.
Allah size akıl fikirden önce biraz vicdan versin.
Yazık o anne babaya.. Çookk yazık..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?