Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Neden evlendiniz ?
Eşin düzgünce gelir isterdi söz keserdiniz
Neden aniden apar topar evlendiniz ?
Gerekçeniz neydi ?

bu kadar saçmalığa ne gerek vardı. ailenize sadece okul uzadı deyin. eşiniz gelsin istesin. normal şekilde evlenin. yazık günah o ana babaya

Evlenmek gizlenilecek bir şey mi? O ana-baba size senelerce emek veriyor. Yazık okuyorsunuz diye bir de para yolluyorlarmış. İnsanların gözünün içine baka baka yalan söylerken hiç vicdanınız sızlamıyor mu?
Kahramanlıkmış! Böyle saçmalık duymadım. Herkesin bir üsulu, yordamı vardır. Nikah sadece bir imza değil, bir seremoni, kutlamadır. Sizi sevenlerin, büyütenlerin bu mutluluğa şahit olmasıdır. Eşiniz korkak, sahtekar bir insan. Bugün sizin ailenize yalan söyleyen, söyleten yarın başka bir şey için söyler. Gelip anne-babanızın elini öpüp sizi isteyecekti. Sizde onun sıkma aklına uyup ana-babanızı çiğmenişsiniz. Yazık.

Çocugum olmadan önce genç gibi okuyordum şimdi iki çocuk var anne gibi okudum ve düşünce çok snirlendim ya . Çok üzüldüm büyük bir hayal kırıklığım olurdu. Barı gelip istesinler sizi özür dileyerek.
Bide onun ailesi biliyor demi . Sizinkiler bilmiyor. Yani bu haksızlık

Cinsellik için evlenmiştir,rahat rahat sevişelim diye.
Birisi birşey dese gecip nikahli kocam diyecek.
Adaminda işine gelmiş bulmuş saf birini ,uğraşmadan masraf yapmadan birde annesiyle beraber yaşamayi kabul edeni.
Ne güzel dünya ..
Artik unut nişani düğünü takiyi
En azindan bu kadar dürüst ve gururlu olda git ailene söyle ,
Eşin tabi söyletirmez dokunan kimse yok .

Ne okudum ben yahu? Kan parası, vajinal estetik, gizli evlilik, İsveç çakısı koca Kafalarınız bir milyon, burdan size ne önerilse dinlemeyeceksiniz çok belli zaten banlanmışsınız da. En çok aileye üzüldüm konuda.

Ailenizi kaybetmek istemiyor musunuz gerçekten mi??? Geçmiş olsun ben olsam affetmem mesela. Yalancı ,arkamdan iş çeviren bir çocuğum olmaz umarım. Yazık ailenize!

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Yazık size tühhh! Babanızın gönderdiği paralarla düğün yapın birde bari içinizde kalmasın

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Sen baya saf bir kızmışsın. Kandırılmışsın yazık hala farkında değilsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…