• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

İyi ki baskıcı biriymişsiniz. Baskıcıymış da habersiz kocaya kaçmışsınız. Baskıcı olmasa ne tür çılgınlıklar yapacaktınız Allah bilir. :KK53:
Valla rahmetli babam yurdu arardı tam vaktinde , giriş yaptım mi diye. Yurda girip girmediğim belli olurdu, konu sahibinin babası aylarca para gönderip duruyor kızının koca koynunda olduğundan haberi yok. Ne baskı ama.

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Yazıklar olsun sana .bende bir anneyim yıllarca gözüm gibi baktığım kızım bana bu alçaklığı yapsa ne kadar üzülürdüm.
Oku diye kızıni yolla elin adamını tercih et evlen vay be sırtından vurmak aileyle alay etmek bu olsa gerek

Valla rahmetli babam yurdu arardı tam vaktinde , giriş yaptım mi diye. Yurda girip girmediğim belli olurdu, konu sahibinin babası aylarca para gönderip duruyor kızının koca koynunda olduğundan haberi yok. Ne baskı ama.
Ergen isyanı desek 23 yaşında yani. 23 yaşında ben çalışıyordum ayol. :KK51: Neyin tribindeyse artık?

Küfretmek geliyor içimden ... Seni istemeye gelmemis sana tek bir emek vermemiş ama babanin parasını yiyen kocan istiyor diye .. vajinal estetik mi olacaksin...derini kesecekler bicececekler ölüm tehlikesi dahi var sonuçta her ameliyatın ...iğrençsin ya..bu kadar nefsinin kölesi olma azcik aileni düşün babana para göndertme artık insafsız ...Rabbim sen evlatlarımızı koru

Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Eşin seni sevseydi, gelir seni ailenden ister telli duvaklı evinden çıkarırdı. Bu nasıl birşey ya, bunu nasıl bir vicdanla ailenize yapabiliyorsunuz? Belki sıkıntıya düşüp size harçlık yolluyorlar, sizde bunu eşinizle yiyorsunuz....
Aileniz şimdi sizinle nasıl övünüyordur kızımız bu sene bitirip öğretmen olacak diye, halbuki gerçekler bambaşka...
Bir de sonunu düşünen kahraman olamaz demiş, aptal mıdır nedir

Bir anne olarak yazıyorum benim kızım bu şekilde karşıma çıksa evlatlıktan reddederim
Cahil aklı diyeceğim öğretmenlik okuyorsun gencecik pırıl pırıl bir kızsın ne diye kendini çok seviyorum diye kandırıp ailene yalan söyleyip evlenirsin?
Bak beni ister ablan olarak gör ister arkadaşın ama yanlış yapmışsın..kimse seni ailenin seni düşündüğü kadar düşünmez bu sevdiğin adam bile olsa..zamanı gelince de bunu kafana kakar..
Yazık etmişsin kendine hem de çok aşk diye bişey yok canım zamanı gelince anlayacaksın ve ne yazıkki çok geç olucak

Back