Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Yoksa da olur hem istekramdan hem mağazadan don satacak Stella. O bir iş gadını, padron.
Bi de kocişinin zengin arkadaşları varmış, tabi millet de bekleyip duruyordu Stellanın kocası istese de şaaak saysak paraları diye ahahah

Ailenize cok uzuldum, birgun anne olursaniz sizde ailenize yaptiklariniz icin uzulursunuz ... azcik utanin baba parasi yerken madem evlendiniz. Soyleseniz ne olurdu sanki sevmek ayipmi ? Boyle bi kafa gormedim daha once gercekten . Es ailesi biliyormu ? Icim darlandi vallahi Allah herkesin evladini hayirli evlat olmayi nasip etsin kalp krizi nedeni su olay ....

Acele bir ağaçtır, meyvesi pişmanlık.
(Acele ile yapılan iş yüz güldürmez. İşin hakkını vermek için ona yeterli bir süre ayırmak mecburiyeti vardır.)

Kurtlar vadisi repliği kadar cesaretlendirmesede bu atasözümüzde şurda dursun istedim...

Bu insanların kalbini,merhametini kırmaya şu dünyayı başlarına geçirmeye hakkınız varmıydı?

Düğününde kızıyla dans etmek isterdi belki babanız...Kutlamak isterdi...Bu güzel gününüzü.!

Neyse öneri kısmına gelince; nasıl olsa kimse bilmiyor..Sakın hamile bari kalmayın...Annenize okulu uzattığınızı söyleyin ve birşekilde okulunuzu bitirin...Sonra dönün evinize ve evlenmek istediğinize ikna edin...

Zaten bu aşamada eşinizinde hayatınızdaki tutumuna şahit olacaksınız...Nasıl olsa evliyiz deyip sizinle öğrenci hayatı gibi odalarda mı yaşamayı düşünüyor? Yoksa bindallısıyla,gelinliğiyle efendime söyleyeyim çamaşır makinesi,buzdolabı vs.sıfır esyalarıyla bir yuva kurarım...Ailenide kırmadan bu işi tertemiz hallederiz gelir usüluyle babandan da çiçeğiyle böceğiyle isteriz tabi ki der mi?

Siz bu fikri konuşun...Ahlaki değerlerinize zarar vermediği sürece,fiziki ve ağır psikolojik şiddete maruz kalmadığınız sürece ailenize sırtınızı dönmeniz çok büyük ayıp ve çoook büyük pişmanlık doğurur ölene kadar net..!

Yargılamak değil amacım asla ama ailenin rızası yok demiyorsunuz...

Bende eşimle üniversitede tanıstım...Okul bitti aileme söyledim...Tabi ki askerliğini yapsın,işini oturtsun dedi...Evet 4 sene de okuldan sonra uzak şehirlerde devam ettik..Sonuç?

Güzel anılar...Güzel fotoğraflar...

Bir evladım var asla kınamıyorum kinayıp tuh kaka desem yarın başıma gelebilir o yüzden sana bir abla tavsiyesi sonuc ne olursa olsun bunu ailenle paylaşmalısın.Düşünsene anne olmuşsun evladini bakip büyütmüşsun o ise seni kandırıyor ne hissederdin kendini ailenin yerine koy,belki zaman yanlış kandırman yanlış ama evlenmissin sonucta.Tabii ki hayat toz pembe değil su an belki de farkında değilsin hayatın gercekleriyle yüzleşeceksin tahmin ettigin kadar romantik bir hayatın olmayacak(en azından simdi) ama madem cıktınız bir yola sonu güzel olur inşallah.

Nabcam?? Sonunu düşünen kahraman olamaz

Evet, aslında sizden hiçbir şey olmaz. Dilerim ailenize attığınız bu kazığı asla unutmazsınız.

Utanmadan o parayı alıp yiyebiliyor musunuz bir de pes gerçekten..Esin de iyi yere kapak atmış belli ki kullandığı cümle o kadar saçma seviyesiz ki... En ufak bir şeyde size tekmeyi vurunca ah basim vah anam babam dersiniz de iş işten gecmis olur anlarsınız bir gün....ama size bir gram üzülmedim ancak ailenizin yerinde olsam sizi hayatta affetmezdim.

Allah akil fikir versin yazik annene babana

Bosanin ne bilim. Aklıma gelen tek mantıklı çözüm bu. Sonunu düşünen kahraman olmaz kocum hadi görüşürüz diyin ona da.

Eşin gerçekten sonunu düşünen kahraman olamaz mı diyor?
Çok etkileyici değil mi sanki milyon dolarlık yatırım yapıyor.çizgi film kahramanı bile olunmaz bu kafayla.
Konu sahibi konuş ailenle,bir büyükten destek al.yapmissin bir hata olan olmuş önüne bak.bitir okulunu.anne babanın sebebi olma.yarin bir gün resmi bir nedenle nüfus kayıt örneği için e devlete görseler kalpten giderler.

Benim kızım biriyle nikah yapıp evlenecek, 1 senedir okuldayım diye yalan söyleyip benden habire para isteyecek ve ben de bunu hiç tanımadığım elalemden duyacağım. Kızın babasını bilmem ama eşim veya ben yıkılırdık heralde.

Bilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Sırf aileniz üzülmesin diye birşey yok.olmasi gerekeni yapacak: ailenizin karşısına çıkmamak için başka sebebi yoksa

Afedersiniz ama daha sebebini bile açıklayamiyorsunuz, nasıl öğretmen olacaksınız siz. Yazarken neden böyle bir şey yaptığınızi sebebi yok diye açıklamışsiniz beş yaşında bebe misiniz ki sebepsiz iş yapıyorsunuz. Noldu peki neden yaptığını bilmeden evlenince başın göğe erdi mi. O kadar kızıyorum ki size bir açıklama bile yapamiyorsunuz sebep olarak. Üstüne birde o adamın parasını yiyorsunuz yazık ya yapmayın böyle el vicdan

Aman bacımmmm bakma sen bize “sonunu düşünen kahraman olmaz.” Kına düğün salla gitsin....
çocuğun sünnet düğününde hepsini de aradan çıkarırsın.

Çocuğunun sünnetinde : "kaçarak evlendim , içimde kaldı" diyerek gelinlik giyip , alayla evden çıkanlar gerçekten var, bu arada.

Bir gün görüp duyarsanız , benim gibi şaşırmayın..

Of ya eviye bataryası bakalım derken canım aksiyonlu konuyu kaçırmışım o ne öz güvendir ben bayıldım ya. Cevaplara kendini bilmişliğe vuruldum resmen. Hele kabara kabara ne var canım alırım 70-80 kazanırım KPSS'yi demiş ya benim gönlüm en çok ona çelindi. Biz gerizekalı olduğumuzdan hep böyle zorlandık yoksa çok kolaymış hay Allah.
Konu ile ilgili yorumum falan da yok Allah ıslah etsin.

Çok şaşırdım böyle bir durumda nereden dönseniz kar, babanızın yolladığı paraları da biriktirin ona geri verin. O siz okuyasınız diye yolluyor, aileniz çok mu iyi neden onlara böyle bir şey yaşattınız kızım böyle yapsa çok kahrolurdum heralde, ne kadar geç anlatırsanız o kadar kötü olacak…

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…