- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
Ay bi de her şeyi bilir gibi ukala halleri yok mu çok komik ya.Ergen isyanı desek 23 yaşında yani. 23 yaşında ben çalışıyordum ayol.Neyin tribindeyse artık?
Bi de kocişinin zengin arkadaşları varmış, tabi millet de bekleyip duruyordu Stellanın kocası istese de şaaak saysak paraları diye ahahahYoksa da olur hem istekramdan hem mağazadan don satacak Stella. O bir iş gadını, padron.
Nabcam?? Sonunu düşünen kahraman olamazMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Utanmadan o parayı alıp yiyebiliyor musunuz bir de pes gerçekten..Esin de iyi yere kapak atmış belli ki kullandığı cümle o kadar saçma seviyesiz ki... En ufak bir şeyde size tekmeyi vurunca ah basim vah anam babam dersiniz de iş işten gecmis olur anlarsınız bir gün....ama size bir gram üzülmedim ancak ailenizin yerinde olsam sizi hayatta affetmezdim.Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Bankadan bankaya degisiyorİlginç soyadınız değiştiği için para gönderemezdi babanız doğru söylediğinize emin misiniz imam nikahı mı yaptınız djdjddjdj
Çok etkileyici değil miEşin gerçekten sonunu düşünen kahraman olamaz mı diyor?
Benim kızım biriyle nikah yapıp evlenecek, 1 senedir okuldayım diye yalan söyleyip benden habire para isteyecek ve ben de bunu hiç tanımadığım elalemden duyacağım. Kızın babasını bilmem ama eşim veya ben yıkılırdık heralde.Eşin polat alemdarsa sorun yok
Eşinin ailesi biliyosa evli olduğunuzu kayınpeder sizin aileden aileye yakın birine söylesin durumu ilk önce.. onlarda babaya söyler. Aracı sayesinde görüşür ellerini öpersiniz. Böyle durdukça iş iyice sarpa saracak yalan yalanı doğurur. Yarın bigün hamile kalırsan iş daha kötü olur. Benim akşıma böyle bi çözüm geldi
Sırf aileniz üzülmesin diye birşey yok.olmasi gerekeni yapacak: ailenizin karşısına çıkmamak için başka sebebi yoksaBilmiyorum.Herhangi bir nedeni yok.Sadece nikah yaptik.Ama eşime desem istemeye gelir gibi gelsen diye .Sirf ailem üzülmesin diye
Aman bacımmmm bakma sen bize “sonunu düşünen kahraman olmaz.” Kına düğün salla gitsin....
çocuğun sünnet düğününde hepsini de aradan çıkarırsın.
Ya evi gecindiriyor.Onda bişe yok .Bir sürü mesleği var medikalci,duşakabin takıyor,elektrikci.Buralarda elektrik işi de yapıyor .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?