- 19 Mayıs 2020
- 46.578
- 208.719
- 548
Valla rahmetli babam yurdu arardı tam vaktinde , giriş yaptım mi diye. Yurda girip girmediğim belli olurdu, konu sahibinin babası aylarca para gönderip duruyor kızının koca koynunda olduğundan haberi yok. Ne baskı ama.İyi ki baskıcı biriymişsiniz. Baskıcıymış da habersiz kocaya kaçmışsınız. Baskıcı olmasa ne tür çılgınlıklar yapacaktınız Allah bilir.
Estağfirullah stella.Gerçek mal mısın
Ay sus kız Allah korusun. Benim öyle her ay para gönderen babamda yok naparım sonraSen kalmada kilodunla ortada
Yazıklar olsun sana .bende bir anneyim yıllarca gözüm gibi baktığım kızım bana bu alçaklığı yapsa ne kadar üzülürdüm.Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Ergen isyanı desek 23 yaşında yani. 23 yaşında ben çalışıyordum ayol.Valla rahmetli babam yurdu arardı tam vaktinde , giriş yaptım mi diye. Yurda girip girmediğim belli olurdu, konu sahibinin babası aylarca para gönderip duruyor kızının koca koynunda olduğundan haberi yok. Ne baskı ama.
Biz alırız sana ahdbsbsAy sus kız Allah korusun. Benim öyle her ay para gönderen babamda yok naparım sonra
Ay Allah razı Olsun yaaaBiz alırız sana ahdbsbs
Ahahah :))Belki olabilir diyerek okudum ta ki sonunu düşünen kahraman olamaz lafına kadar. Fake ya.
Eşin seni sevseydi, gelir seni ailenden ister telli duvaklı evinden çıkarırdı. Bu nasıl birşey ya, bunu nasıl bir vicdanla ailenize yapabiliyorsunuz? Belki sıkıntıya düşüp size harçlık yolluyorlar, sizde bunu eşinizle yiyorsunuz....Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Para nasıl kazanılır haberin yok tabi.Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
Kafalar melyonEşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Yoksa da olur hem istekramdan hem mağazadan don satacak Stella. O bir iş gadını, padron.Para nasıl kazanılır haberin yok tabi.çoluk çocuk evleniyor işte.
Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?