Bak sana bi sır vereyim mi ? Herkese de söylemem kıymetini bil haSanane kardeşim öğretmenliği geç patronluk yaparım .Öğretmenlikten daha üst
Instagram'da olmiycak sadece magazamda olcakDediğini yaparsan istekramda maximum iki don satarsın, patronluk taslamak da ne bileyim?
Matematiğin içinden geçti.Canım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 binden
Ben kendimden eminim.Ben 80 puan alırım en azCanım burada sana Kpss danışmanlığı mı yapacağım? Sahiden mi? Bana mı soruyorsun alan sınavında olan dersleri?
He canım edebiyatçıyım bu arada.
bunu kendinize neden yaptınız inanılmazsınız gerçektenMerhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Bana soruyor bir de sınavda ne soruyorlar diye.70 alsam dese neysezaten patron olacakmış
Oh çok şükür öğretmenlikten vazgeçirdikInstagram'da olmiycak sadece magazamda olcak
HeeMatematiğin içinden geçti.
Vay anasini
Haklısın canım bende diplomamı alacağım zaten.Esimde diyor okulun bitcek diyeBak sana bi sır vereyim mi ? Herkese de söylemem kıymetini bil ha
Benim eşim patron baya da iyi işi var, ama okuyamamış olmasına çok üzülüyor. Yani okumuş ama elimde direk diplomalı bi mesleğim olsaydı (öğretmen, avukat, doktor gibi ) diyor.
Yani ne olurda olsun meslek önemli para değil bence. Yani eşimle bizim ortak fikrimiz bu yönde tabi. Mesleğim olsaydı da yine bu işi yapıyor olsaydım önemli değil ama bi diplomalı olmak daha gurur verici bence diyor.
Sen bu benim kocayı, senin kocaya anlat bence biraz
Sen milyar milyorCanım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 binden
Vayy patroncum araban da mı vardıAraba kullanıyorum
Senin de denklemde bi problem var benceCanım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 binden
Onun matematiği değilde senin Türkçe kıt, okuduğunu anlamıyorsun.Canım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 binden
Gerçek mal mısınStella bi sie go bacim ya.
Senin düzmece konunu opsunler
Fantezi çamaşırları satacak misin ?Instagram'da olmiycak sadece magazamda olcak
Kesin canım, ona ne şüphe!Ben kendimden eminim.Ben 80 puan alırım en az
Sen kalmada kilodunla ortadaSenin de denklemde bi problem var bence
Birinin kocası, diğerinin kocasının Arkadaşıyani dıdısının dıdısı
Kadın boşansa daha karlı, sizin arkadaşlık bitse donunuzla kalırsınız ortada
Bak sen üyeleri karıştırıyorsun bak. Biraz önce beni hakladın şimdi de haklısın canım diyorsun. Aman deyim şaşırma haHee
Haklısın canım bende diplomamı alacağım zaten.Esimde diyor okulun bitcek diye
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?