Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Sanane kardeşim öğretmenliği geç patronluk yaparım .Öğretmenlikten daha üst
Bak sana bi sır vereyim mi ? Herkese de söylemem kıymetini bil ha

Benim eşim patron baya da iyi işi var, ama okuyamamış olmasına çok üzülüyor. Yani okumuş ama elimde direk diplomalı bi mesleğim olsaydı (öğretmen, avukat, doktor gibi ) diyor.
Yani ne olurda olsun meslek önemli para değil bence. Yani eşimle bizim ortak fikrimiz bu yönde tabi. Mesleğim olsaydı da yine bu işi yapıyor olsaydım önemli değil ama bi diplomalı olmak daha gurur verici bence diyor.

Sen bu benim kocayı, senin kocaya anlat bence biraz

bunu kendinize neden yaptınız inanılmazsınız gerçekten
ailenizin bu kadar herşeyden habersiz olmasında da hata var insan kızını ziyarete gider arada uğrar vs bu kadar da bırakmaz yani, sizde herşeyi yapıp yapıp hem karnım doysun hem pastam dursun misali davranamazsınız zaten evlenmişsiniz aileniz boşan demez de siz ailenizin kalp krizi beyin kanaması falan geçirmemesi için bari şartlarınızı daha doğru hale getirip acilen okuyun acilen. en azından okumanız yalan olmasın.

Bence siz okulu bitirmişsiniz zaten amacınız koca bulmakmış ohh mis lisansı tamamlanışsınız djdjdjddj çocuk oluncada yüksek lisans ardından 2.ciyle doktora djdjdjdjdj bu kadar ufku geniş biriyle kaşık atamayız

Matematiğin içinden geçti.
Vay anasini
Hee
Haklısın canım bende diplomamı alacağım zaten.Esimde diyor okulun bitcek diye

Canım matematiğin kit galiba.200 bin az para.1 milyon ,2 ,3, hatta 100 milyon daha fazla 200 binden
Senin de denklemde bi problem var bence

Birinin kocası, diğerinin kocasının Arkadaşı yani dıdısının dıdısı

Kadın boşansa daha karlı, sizin arkadaşlık bitse donunuzla kalırsınız ortada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…