- 30 Aralık 2009
- 22.939
- 89.551
- 1.123
Geçsinler zatenBende annemin babamın yüzünü karartmak istemiyorum .Bir çözüm bulmam lazim yoksa ogrenirlerse kaçarak evlendiğimi yalnız kalacağım bide arkadaşları akrabalar dalga geccek
Ohhhhhh iyi görümcelerin varHayır iki kız kardeşi var
OlacagimOlmasan olmaz mı yazık benim çocuklar okul çağında
Dur bi sakin ol önce kına falan yapın da öğretmen de olursun acelesi yokEmin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağım
Ne mahkemesi mirasla alakalı mı? Öyleyse miras parasıyla karısının kukusunu yaptıracak bu adam gibi adamın değerini bilinNe alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
Annem babam akılsız degilGeçsinler zaten
Bu akilsizlikla muhakkak dalga geçilmeli.
Ben böyle değildim.Niye böyle yaptım .İş anneme babama yalan söyleyip pandemi zamanı okula diye onun yanına gitmekle başladı.Ama eşimi çok seviyorum
Kuku önemli. Neydi bir söz vardı dünya kadar malın olacağına fındık kadar kuku olsun falanVah gidene lan.
Adamdan gelecek parayla kuku tamir ettiriyorlar ajdbsbba
Kuku da önemliYaa ahahahsgshshs para yok diye okula gidememis ama kukusuna estetik yaptirmayi planliyor, kurtulus kuku degil okul okul. Ay kafani surtmek istiyorum duvarlara
Eksik bişeyler var bu hikayede..Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Sanmıyorum olabileceğini yakında bebek haberi gelir senden sonunu düşünen kahraman olamaz bakOlacagim
Gorumcelerin de sessiz sakin güzel insanlar galibaHayır iki kız kardeşi var
Onlar değil ama sen ah sen :))Annem babam akılsız degil
Beyinde onemli, gitmisken ona da baktirKuku da önemli
Beyin için ne düşünüyorsun peki?Kuku da önemli
Yok canim ne eksigi fazlan bile var.evlenipte baba parasini hala yemek kimseye nasip olmazValla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?