Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Emin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağım
Dur bi sakin ol önce kına falan yapın da öğretmen de olursun acelesi yok

Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
Ne mahkemesi mirasla alakalı mı? Öyleyse miras parasıyla karısının kukusunu yaptıracak bu adam gibi adamın değerini bilin

Eksik bişeyler var bu hikayede..

Konunun gerçek olmasına ihtimal vermiyorum ama bir aklı evvel daha çıkar da ben de mi habersiz evlensem der diye yazıyorum.
Sınıf öğretmenliği son sınıf öğrencisi hiçbir derse girmese bile (Online) devam zorunluluğu olan öğretmenlik uygulamasını tamamlamak zorundadır. Bu durum ders hocasının inisiyatifinde olan bir durum değildir. O okulu bitirmek istiyorsan Çanakkaleden Muğla’ya geçmek zorundasın.
Ailene evlendiğini söyledikten sonra bir de eşinden ayrı kalacaksın. Derdi tasayı üzüntüyü yalnız yükleneceksin. Eşin seninle birlikte Muğla’ya gelse, işiniz gücünüz (varsa) bozulacak. Senin tek gitmen gerekir.
Ben o okulun biteceğine inanmıyorum maalesef.
Annene babana sabırlar dilerim.

Pandemi döneminde senin gibi bir öğrencim oldu. Onun evden ayrılışının ardından aile hemen harekete geçti bize ulaştı. Kıza da ulaştık kısa sürede. Anne babasının bana ufacık bir ipucu için yalvarışını duysan yastığa başını koyamazdın. Koyamazdın diyorum ama o kızın da pişmanlığını görsen o koyamazdı ben koyarım derdin.

Valla kafamıza esti evlendik.Ama ne düğün ne kına hiç bişey yok .Eşim de babasız kaldı.Nasil Olcak bilmiyorum.Millet nisan yapar kına yapar düğün yapar.Ben eksik kaldım hep
Yok canim ne eksigi fazlan bile var.evlenipte baba parasini hala yemek kimseye nasip olmaz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…