O öyle biri değil valla.İki maaşi var.Sessiz sakin istedigimizi yapıyor.Laf da sokmaz.Bunları geç de dua et kaynana kendin geldin evlendin diye başına kalmasın ,
Daha karnınızı zor doyuruyorken kocanın sana yaptırmak istediği vajinal estetik parasını kim ödeyecekti kızım ya ?Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
Öyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
Icin hic mi sizlamiyor be ..Merhaba ben 23 yaşındayım.Sinif öğretmenliği okuyorum Muğla'da.Pandemi zamanı tanıştık eşimle.Ben okul var diye aileme söyleyip bir yıl esimin yanında kaldım.O zamanlar sevgiliydik.O sene yatay geçiş yaptım sinoptan muglaya.Yurt kaydını sildirdim.Bu sene de yurt kaydı yapamadım.Evden okula diye çıktım.Esimin yanına geldim.Maddi sebeplerden dolayı gidemedik okula.Bu sene son senemdi.Okul bir yıl uzadı.1 Nisan'da nikah yaptik o kadar.Ailem beni okulda biliyor.Habire yalan söylüyorum.Babam para yoluyor okuldayım diye.O parayı harcıyorum.Üzülüyorum onları kandirdigim için.Ama ne yapacağımı da bilmiyorum.Annem okuldan resim istiyor.Mezuniyete gelirim diyor.Daha ne kadar kandircam.Korkuyorum eğer ogrenirlerse herşey kötü olur diye.Annem konuşmaz diye.Çok sıkıştım.Esim de sonunu düşünen kahraman olamaz diyor.Esimi de çok seviyorum.Ailemi de kaybetmek istemiyorum.Nabcam ??Akıl verebilir misiniz?
Ben alıntıları düzenlerken karıştırmışim arada yapıyorum böylekiz bu alintiladigin mesaji kim yazdı.
Kendi konusuna bunu yazıp düzenlendi mi yoksa tekrar
Ay kız ne özendim ama size yaaaaHer kula nasip olmuyor iste boyle seyler bir ben birde stellanin kocasi
Ailenizi dolandırdığınız için olabilir mi? Ailenizi eğitim görüyorum diye kandırarak paralarını alıyorsunuz. Eşinizinde nasıl bir karakteri varsa kayınpederi kandırarak parasını almaya dünden razı. Zaten şu yaptığınız şeye çanak tutan karakterde bir adamı kacanız yaparak hayatınızı kaydırmışsınız. Seneye ailenizden gelen parada kesilince iyice eşinizin getçtçek yüzünü görürsünüz , okul işide iyice hayal olur artık. Aileniz içinde tam bir hayal kırıklığı olarak anılacaksınız. İnsanların duyguları ile sırf para kaynağı kesilmesin diye dalga geçiyorsunuz. Yaptığınız şey ortaya çıkınca ailenizi tüm çevresine alay konusu edeceksiniz resmen.Neden yüz karasıyım.ne alaka ya
Fotoğraf çekimi önemliÖyle bir dunya yok.Esim öyle derken olacaklar olcak anlamında dedi.Dugun kına fotoğraf çekimi olmadan olmaz zaten
Emin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağımDurup dururken okulu bırakıp pat diye evleneni de ilk defa görüyorum. Altında Bi sebep var kesin ama söylemek istemiyorsunuz belliki,Daha fazla linçlenmemek için. Ailenize insan gibi evlenmek istediğinizi söyleseydiniz en fazla önce okulunu bitir derlerdi (haklı olarak) bu evlilik merakı niye bu insanlarda anlamıyorum.Allah evladın da hayırlısını versin valla ya. Evlerden ırak...
Yok artık! Oradan gelecek kan parasıyla vajinal estetik mi yaptıracaksınız?Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
Demekki evlenme meraklisiymissin, sadece farkinda degilmissinEmin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağım
Vah gidene lan.Ne alaka ya .Babam 1500 civarı 2000 yolluyor.O paraya İstanbul'a bile anca gidersin.Esimin babası öldü malesef .Mahkemesi var ordan para gelecek onla
Esin tek çocuk muO öyle biri değil valla.İki maaşi var.Sessiz sakin istedigimizi yapıyor.Laf da sokmaz.
Herhangi bir sebebi yok.Evlendik sadece ama düğün falan olmadı
Bende annemin babamın yüzünü karartmak istemiyorum .Bir çözüm bulmam lazim yoksa ogrenirlerse kaçarak evlendiğimi yalnız kalacağım bide arkadaşları akrabalar dalga geccekAilenizi dolandırdığınız için olabilir mi? Ailenizi eğitim görüyorum diye kandırarak paralarını alıyorsunuz. Eşinizinde nasıl bir karakteri varsa kayınpederi kandırarak parasını almaya dünden razı. Zaten şu yaptığınız şeye çanak tutan karakterde bir adamı kacanız yaparak hayatınızı kaydırmışsınız. Seneye ailenizden gelen parada kesilince iyice eşinizin getçtçek yüzünü görürsünüz , okul işide iyice hayal olur artık. Aileniz içinde tam bir hayal kırıklığı olarak anılacaksınız. İnsanların duyguları ile sırf para kaynağı kesilmesin diye dalga geçiyorsunuz. Yaptığınız şey ortaya çıkınca ailenizi tüm çevresine alay konusu edeceksiniz resmen.
Olmasan olmaz mı yazık benim çocuklar okul çağındaEmin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağım
Hayır iki kız kardeşi varEsin tek çocuk mu
Öteki konuda evlenmeden önce cinsel ilişki yaşadım demiş ondan değildir heraldeDurup dururken okulu bırakıp pat diye evleneni de ilk defa görüyorum. Altında Bi sebep var kesin ama söylemek istemiyorsunuz belliki,Daha fazla linçlenmemek için. Ailenize insan gibi evlenmek istediğinizi söyleseydiniz en fazla önce okulunu bitir derlerdi (haklı olarak) bu evlilik merakı niye bu insanlarda anlamıyorum.Allah evladın da hayırlısını versin valla ya. Evlerden ırak...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?