Ben ailemden habersiz evlendim.Beni okulda sanıyorlar.Onlari kandırıyorum.Ne yapmam lazım bilmiyorum

Eşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz

Emin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağım
Sen öğretmen olursan senin öğrencilerine acırım. Sınıf öğretmeni sadece akademik olarak eğitmez çocugu. Hayatı öğretir, saygıyı öğretir, aile değerlerini öğretir. Kendin yapamadığın şeyleri o minicik çocuklara nasıl aşılicaksın acaba? Ananızı babanızı yok sayıp daha Dün tanıdığınız adamla yangından mal kaçırır gibi evlenin diye öğüt vermezsin inşallah.

Sanane istediğim gibi egitirim

Eşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Boşanırsanız evlenmez :d Siz de yedirdiğiniz paraların üstüne soğuk su içersiniz. Kukunuzu da yaptırmazsa ohoooo.

Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
Üzülmekten korkuyormuş vah vah, yerden göğe kadar haksızsın. İş olmuş bitmiş niye konu açıyorsun ki artık, ne yapalım alkışlayalım mı?

Adamda işte fındık kadar istiyor.
Ablamizinki geniş olunca babadan gelen kan parasını karısının kukusuna gömmekten utanmamis :))
O kayınvalide ile iki kız kardeş de diyorlardır zaten, gelinin kukusu genişmiş, babamızdan gelecek olan ölüm parasını ona hibe edelim diye. Kesin kesin öyle diyorlardır.

Siz bunu iyice cocuk oyuncagina cevireceksiniz belli ki..bastan adam gibi niye haber vermediniz kimseye?
Bende anlamadım .hiç sormadım. İstemeye gelebilirdiler ama işte.Aslinda bana sordu emin misin diye emin değilsen nikah yapmayalım diye

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…