Eşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evlenirizSizi dogru dürüst ailenizden istemeden kacak bir sekilde evlenmeye ikna eden adamdan hayir gelecegini zannediyorsunuz ya..pessss. ha o "sonunu düsünen kahraman olamaz" lafini da rafa kaldiralim. Esiniz gibi adamlara o laf bir kac kutu büyük gelir
Adamda işte fındık kadar istiyor.Kuku önemli. Neydi bir söz vardı dünya kadar malın olacağına fındık kadar kuku olsun falan
Ne diyeyim ki "Zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır."
Zorladım ama inanmadım.
Okul bırakıp, aileyi kandırıp koşa koşa koca peşine giden ne yapsın beyni, kuku lazım ona.Beyinde onemli, gitmisken ona da baktir
Ha sektör bacım ya ahahahhaaEşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Sen öğretmen olursan senin öğrencilerine acırım. Sınıf öğretmeni sadece akademik olarak eğitmez çocugu. Hayatı öğretir, saygıyı öğretir, aile değerlerini öğretir. Kendin yapamadığın şeyleri o minicik çocuklara nasıl aşılicaksın acaba? Ananızı babanızı yok sayıp daha Dün tanıdığınız adamla yangından mal kaçırır gibi evlenin diye öğüt vermezsin inşallah.Emin ol ben evlenmeye meraklı bir insan değildim.Okulu bitirip hayallerimi gerceklestircektim.Ama eşimi sevince evlendik .Ama hala hayallerimin pesinden gidiyorum.Sneye okulu bitirip öğretmen olacağım
Beynim varBeyin için ne düşünüyorsun peki?
Oh oh iyi 2 maaş kaynanadan, babadan 2 bin tl e kocanın da bir şiir mesleği var. Kız desene siz baya baya zenginsinizO öyle biri değil valla.İki maaşi var.Sessiz sakin istedigimizi yapıyor.Laf da sokmaz.
Belli canım.Beynim var
Eşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Ama fındık kadar ?Beynim var
Sanane istediğim gibi egitirimSen öğretmen olursan senin öğrencilerine acırım. Sınıf öğretmeni sadece akademik olarak eğitmez çocugu. Hayatı öğretir, saygıyı öğretir, aile değerlerini öğretir. Kendin yapamadığın şeyleri o minicik çocuklara nasıl aşılicaksın acaba? Ananızı babanızı yok sayıp daha Dün tanıdığınız adamla yangından mal kaçırır gibi evlenin diye öğüt vermezsin inşallah.
Ne ictin sen ya ahahahahaEşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Belli ki ondan. Şuan aydınlandımÖteki konuda evlenmeden önce cinsel ilişki yaşadım demiş ondan değildir heralde
Boşanırsanız evlenmez :d Siz de yedirdiğiniz paraların üstüne soğuk su içersiniz. Kukunuzu da yaptırmazsa ohoooo.Eşim öyle insan değil .Ben ona söyleyeceğim istemeye gelcek gerekirse bosancsz tekrar evleniriz
Üzülmekten korkuyormuş vah vah, yerden göğe kadar haksızsın. İş olmuş bitmiş niye konu açıyorsun ki artık, ne yapalım alkışlayalım mı?Valla sormayın çok sıkıntı oldu içime.Bu sene okulumda söndü bitiremedim.Seneye gitcez eşimle.Okul bitiyor Haziran ayı geliyor.Elbet öğrenecek eve gitmicem ama üzülmekten korkuyorum
O kayınvalide ile iki kız kardeş de diyorlardır zaten, gelinin kukusu genişmiş, babamızdan gelecek olan ölüm parasını ona hibe edelim diye. Kesin kesin öyle diyorlardır.Adamda işte fındık kadar istiyor.
Ablamizinki geniş olunca babadan gelen kan parasını karısının kukusuna gömmekten utanmamis :))
Bende anlamadım .hiç sormadım. İstemeye gelebilirdiler ama işte.Aslinda bana sordu emin misin diye emin değilsen nikah yapmayalım diyeSiz bunu iyice cocuk oyuncagina cevireceksiniz belli ki..bastan adam gibi niye haber vermediniz kimseye?
Keşke öğretmenlere mülakat yerine psikolojik test zorunluluğu falan gelseSanane istediğim gibi egitirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?