Allahtan korkun doktora gitseniz muayene etmez bu sebepten.Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..herseye..kadere...bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..yardimci olun br yoksa kafayi yiyecegim...
Bende ilk denemede olacak sanıyordum :)) ben denemeye başlamadan arkadaşlarıma sordum kimi prezervatifle korunurken kaldım dedi.. kimi 8 yıldır korunuyordum ayy bıraktığım ilk ay hamile kaldım dedi.. kimi ayy inanır mısın 1 kere korunmadık oluvermişş ben şok dedi. Ben tabii yaa yaaa yaa diyerek aptal aptal dinliyorum :)) dedim bunların böyle olduysa bi yapayım olur. 9 aydır uğraşıyoruz valla :))
Sonradan bana ilk ayy olduğğğğ biliyorr musuğğnn diyen kadının kocası eşimle konuşurken yaa geçen sene 2 ameliyat oldum demiş( tabiki olabilir sıkıntı burda değil sıkıntı ayyy benim ilk deneme tuttu diye uydurması) diğer arkadaşımız boş bulunup ee 9 aydır denemişsin elife sorsana rahim filmini nerede çektirmiş dedi :))
Yani kimse ay ben 10 ay denedim, 2. Yılımda gebeydim demiyor bu da olumsuz etkiliyor bizleri. Ben bir tek burada gördüm 8-10 ay deneyen benim gibileri komşularım, arkadaşlarım heppp plansız hep ilk denemede hepp ayy tesadüf :))))
oncelikle bu yipratici bir süreç ve bu hassas donemde iki taraf da yıpranıyor siz belki farkında degilsiniz. birbirinizi inciterek elinize birşey gecmez. bu ara kafanı dağıtmak icin evde durma, beraber gez dolaş yoksa ruh saglıgın ve evliliğin bozulur..sonra doktorla tedavi sureci başlasın ve hayati biraz akisina bırakmanı tavsiye ederim..Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..herseye..kadere...bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..yardimci olun br yoksa kafayi yiyecegim...
Bence denk geldi bana ya bu cins tipler psikolojimi bozdular:) bebek planı içine girdim tam 9 hamilelik haberi aldım:))) neyse geçecek elbette.Sizin çevredekiher garipmiş:) benim 3 yıl olmadı. Kime desem stres yapma benim de şu kadar zaman olmamıştı diyodu.
Bence duygularınızı çok fazla yaşıyosunuz 5 ay normal bence bi tanıdığım hiç korunmadan 6. ayda hamile kaldı. Doktorlar bile en az 1 yıl denemeniz gerekiyor ondan sonra test yapılabilir diyorlar. Eşiniz bence olması gerektiği gibi davranıyor. Stres bu evrede hiç güzel bi durum değil sakin olun.Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..
5 senedir bebeğimiz olmadıBilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..
çok doğru tespitBende ilk denemede olacak sanıyordum :)) ben denemeye başlamadan arkadaşlarıma sordum kimi prezervatifle korunurken kaldım dedi.. kimi 8 yıldır korunuyordum ayy bıraktığım ilk ay hamile kaldım dedi.. kimi ayy inanır mısın 1 kere korunmadık oluvermişş ben şok dedi. Ben tabii yaa yaaa yaa diyerek aptal aptal dinliyorum :)) dedim bunların böyle olduysa bi yapayım olur. 9 aydır uğraşıyoruz valla :))
Sonradan bana ilk ayy olduğğğğ biliyorr musuğğnn diyen kadının kocası eşimle konuşurken yaa geçen sene 2 ameliyat oldum demiş( tabiki olabilir sıkıntı burda değil sıkıntı ayyy benim ilk deneme tuttu diye uydurması) diğer arkadaşımız boş bulunup ee 9 aydır denemişsin elife sorsana rahim filmini nerede çektirmiş dedi :))
Yani kimse ay ben 10 ay denedim, 2. Yılımda gebeydim demiyor bu da olumsuz etkiliyor bizleri. Ben bir tek burada gördüm 8-10 ay deneyen benim gibileri komşularım, arkadaşlarım heppp plansız hep ilk denemede hepp ayy tesadüf :))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?