• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben ağlarken..

venus-

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
29 Aralık 2016
398
363
53
Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..herseye..kadere...bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..yardimci olun br yoksa kafayi yiyecegim...

Biraz fazla abartıyorsunuz. Sizi anlıyorum ama öyle bir yazmışsınız ki sanki 5 yıldır çocuk olmuyor. Biraz sakin olun. Erkekler haliyle bizim kadar duygusal olamıyor bu konuda. Boş yere aranızı germeyin. Hayata küsülecek bir şey yok.

Erkekler canim sen sunu istiyorum demeyince ne istedigini asla bilemezler bende ugrastim 4 yilin sonunda oldu tup bebekle cok sukur rabbim sanada nasip etsin en kisa zamanda insallah uzmekendini insan regl donemindede kirilgan stresli oluyo

5 aydır öylemi. İyiymiş. Ben 7 yıldır uğraşıyorum. Atayım kendimi camdan madem. Bu arada denemeyi bırakınca oluyo. Önemli olan hamile kalmak değil aslinda sağlıkla kucağına alabilmek.

Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..herseye..kadere...bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..yardimci olun br yoksa kafayi yiyecegim...
5 ay diyorsunuz daha sakin olun bu kadar drama ne gerek var eşiniz nereden bilsin sizin ağladığınızı oturduğunuz yerden kendinizi doldurmayın adama karşı

5ay kisa bir donem uzulmeyin lutfen belki yumurtlama gununu tutturamiyosunuzdur. Ovulasyon testi oneririm bizde sizin gibiydik testi yaptigimiz ilkay nasip oldu hamilelik. Streste cok etkiliyor bilginiz olsun ayrica buda bir sinav isyan etmeyin lutfen Allah hayirli bir evlat nasip etsin size ve tum isteyenlere

Bu arada bebek istemenizi anlıyorum. Ama beş ay inanın bu kadar strese girecek kadar uzun bi süre değil. Üç gün önce düşük yaptım. İkinci tüp bebek denememizdi. Durup durup ağlayasım ve kocama sarasım var.
Demem o ki hayatta bazı şeyler zor elde ediliyor. İnşallah sizde bunlara gerek kalmaz. Yıpratmayın kendinizi eşinizi evliliğinizi. Az az yapın sisteminizi :)

Herşeyi bu kadar abartılı yaşamayın. Topu topu beş aydır deniyorsunuz neyin hassasiyeti. Ayrıca adam müneccim mi. Zaten kendiniz yazmışsınız boşuna tartışma çıkaran sizsiniz. Buna rağmen çok uzatmamış bence arayınca açmış. Siz de bebekten başka bir şey düşünün. Bu şekilde stres yapıp sürekli düşünürseniz olacağı varsa da olmaz.

Bu arada bebek istemenizi anlıyorum. Ama beş ay inanın bu kadar strese girecek kadar uzun bi süre değil. Üç gün önce düşük yaptım. İkinci tüp bebek denememizdi. Durup durup ağlayasım ve kocama sarasım var.
Demem o ki hayatta bazı şeyler zor elde ediliyor. İnşallah sizde bunlara gerek kalmaz. Yıpratmayın kendinizi eşinizi evliliğinizi. Az az yapın sisteminizi :)
Canim ya dusukmu yaptin Allah yardimcin olsun cok uzildum

Back
X