Bilenler bilir 5 aydir bebek istiyoruz.Yok olmuyor. Bu ay cok inandim yine olmadi.Aksi gibi işte cok sikintili stresli bi donemdeyim.Delirecegim acayip duygusalim.esimle adet oldugum ilk gun yani dün,tartistim aptal bi sebepten,bi sucu yoktu benim sinirimi ondan cikarmamdi.adet oldugumu bu sabah ögrendi. Ama bekledigim hassasiyeti gostermedi darginlik devam etti. Bu arada biz hic tartismayiz..herzaman bana deger veren seven bir adamdir. Bana ne olduyda bu bebek calismalarindan sonra basladi.bugun erkek arkadaslariyla iftara gitti. Gitsin sorun yok zaten oructa degil fakat saat 11 oldu aramiz limoni diye bende yazmiyorum. Ben evde agliyorum.. o arkadaslariyla.aradim nerdesin dedim sesi cok iyi surdayim diyor iyi dedim kapadim. Yine arayan ben ama.ben istiyorum ki ben kotuyum herseyi soylemeye gerek yok anlamasi tahmin etmesi yanimda olmasi lazimdi. En yakin arkadasim hamile, ona cok sevindim o ayri konu ama benim israrimla benden sonra basladi calismalara, cok sevindim.fakat allah yukarda bogazima icime bi yumruk oturdu,kiskanmak degil anlayin iste, dağildim... Kirginim cok..esime..bugun yanimda olmaliydi..Ben soylemeden anlamaliydi,,boyle guclu durmaya calisarak hata mi ettim..
Millet atıyor değil yalan söylüyor, gerçeği saklıyor bana komik geliyor:) tek denemede olan elbette var. İlk geceden hamile kalanda ama bana ayyy ilk denemede olduuu varya diyen hatun kişinin Aslında rahim filmleri çektirdiğini, eşinin varikosel ameliyatları olduğunu tesadüf eseri öğrendim:)) kullandığı ilaçlar ortaya çıkınca böyle bir cümle kurdum. Tedavi ayıp değil günah değil. Ama karşısında çabalayan 5. Ayda off olmadı ya diye ağlayan bir insana yalanlar söylemesi de terbiyesizliktir bence. Yoksa Pek tabi tek seferde olabilir:)))Ben de kızıma cidden doğru söylüyorum bi arkadaş millet atıyor demiş ya ona istinaden yazıyorum:) tek seferde hamile kaldım,iki numaraya karar verdik,gecen ay olmadı ,her bebekte aynı olmuyor,kısmet artık önümüzdeki yumurtalara bakıcaz,reglim yeni bitti suan yeni yumurtaya anlattım süreci benim niyetim seni döllemek sen ne dersin dedim15 hazirana belli olur yumurtanın fikri
Aynen canimEvet arkadaslar anladim hepinizin ortak fikri çok abarttigim yönünde sanirim.Daha sakin olmaya çalişacağim.Hatta şöyle yapmayi düşünüyorum,önümüzdeki bir kaç ay bu meseleyi hic düşünmeyip canimi sikmamaya çalisacagim.Hatta uzun zamandir katilmak istedigim bir kurs vardi ona yazilacagim kafami dagitmak icin.Bir cogunuza katiliyorum daha 5.ci ayda bu stres fazla.Yorumlayanlara tesekkurler.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?