• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben abartıyor muyum acaba?!!

İki gündür giremiyordum.. Evde değildim.. Hastam vardı.. Ben sevgilim ile alakalı yolunacak kaz demedim.. O insan yolunacak kaz olarak görüyor dedim.. Okuduğunu anlamayan bir zihniyetle neyin kavgasını veriyim ki.. Bir dert bir acı var ortada ama ben anlayamadım..

Attrante anladığın içinde çok teşekkür ederim.. Bu arada çimlerinde hayırlı olsun:):) Belliki sende benim sevgilim gibi multimilyonersin malum çimin var.. Eee kolay değil.. Eee bende sevgilimi yolduğuma göre bende zenginim ee birbiririmizi daha iyi anlarız zenginler olarak:):)

Ya sabır allahım.. Evet sevgilimin her hafta 35*4=140 tlsine el koyuyorum.. 4paket 15er kiloluk köpek mamasını akfırata dağıtıyorum.. Kaz gibi yoluyorum anlıcağınız..:) Mutlumuyum bu durumdan mutluyum.. :52:

O mamaları dağıtan ellerin dert görmesin, bende kazım bu aralar yaa kediler tarafından yolunup duruyorum, ayağı kırık pisinin pimleri falan veterinere hesabım yine 700 TL olmuş =) Çim paralarından arttıracağız artık =)))

O mamaları dağıtan ellerin dert görmesin, bende kazım bu aralar yaa kediler tarafından yolunup duruyorum, ayağı kırık pisinin pimleri falan veterinere hesabım yine 700 TL olmuş =) Çim paralarından arttıracağız artık =)))

Ben hala geçen Eylüldeki Bolluca zehirlenmesinden aldığım uyuz canların masraflarını öüdyorum vete taksit taksit.. Maşallahı var onunda tedavilerini yaparken ona getirdiğim mamaların ilaçların hiç birini kullanmamış.. Hillslerle beslmeiş.. Bir fatura çıktı.. 11 uyuzlu evlat için.. Ölüyorum sandım..:) Bir sene olacak ben hala git gel para ver.. Borçları değişelimmi:)

Ama yavrularımda bir güzel oldular bir tatlı oldular.. :16:

Back