çünki onun çimleri var ve çimlerini başkası biçiyor , yeterli mi?
Buraya yeni kayıt oldum.. Bir yığın konu okudum.. O kadar ağırları vardı ki o kadar acı vericileri utanıyorum şimdi bunu yazmaktan.. Ama işte insan sorun yaşadımı o anda o o taşıyamayacağı kadar ağır olabiliyor..
3 senelik bir ilişkim var.. Aramızdada 10 yaş kadar bir fark mevcut.. Gerçi beyin yaşı olarak arkadaş yerlerde ama ne yapalım idare ediyoruz.. Bunun kendi yaşında (36) hayatı boyunca çalışmamış okumamış hala babasından para alan askere gitmemiş bedelli parasını bile babasının verdiği dünya üzerinde hiç bir vasfa sahip olmayan nebat modunda bir arkadaşı var.. Benim ki alışmış önceden gecelik haftalık ilişkiler yaşamaya.. Hiç bir zaman arkadaşlarının önüne almamış ilişkilerini.. Görüşcekse bile onlarlayken kızlarla hep bir iki saatlik görüşmeleri olmuş.. Hayatımın en kötü kararını veripte bununla beraber olmaya başladığım zamanlarda bu arkadaşıyla tanıştım oda bana ifrit oldu bende ona.. Onun nedeni belli.. Bizim ki tüm zamanını benimle geçirmeye başladı adamlar arayınca benimle olduğunu söylemeye başladı.. Eee tabni adam bozuluyor malum getiren götüren yok bir yerlere.. Gidince hesabı yıkacağı bizimkinden başka mal yok piyasada.. Kim olsa bozulur.. Neyse ben yolunacak kazı bunlardan çektim tabiki bizimkide ilişkinin ilk başları ya saniyesini benim yanımda geçiriyor.. Bunların arası bozuldu.. Sayemde.. Sefam olsun iyi yaptım:) Hiç pişman değilim..yanlız bunlar 20küsür seneden beri arkadaşlar.. Bunların yaklaşık 1 sene önce araları yine düzeldi.. Öyle ayda bir falan buluşuyorlardı.. Bu arada benimkinin tüm eskileri maşallah bu adamında arkadaşı.. Aynı ortam.. Adamında bana sinir olması malum.. Uzatmıyım.. Dün bununla buluştu bizimki adamın sabah morali bozuk bununla buluştu daha benim haberim yok beni aradı ne yapıyorsun aşkım diye.. Dedim moralin düzelmiş mutlusun sesin çok güzel çok iyi geliyor falan.. Sonra dediki ha bu arada sinanla buluştum haber veriyim dedim dedi.. Ahhaaa dedim belli oldu bunun şapşal mutluluğunun sebebi.. Neyse ya sabır dedim.. Ama ne yaparsa yapsın kimle çıkarsa çıksın sesini çıkarmayan ben hep arıza çıkartırım bu adamda.. Dünde yine maşallahım vardı kendi çapımda kıyameti kopardım.. Beyimiz eve ancak 3te gelmeye tenezzül etti ya sabır dedim.. Sabahları ben arayarak uyandırırım kış uykusuna yatar gibi mübarek bir yattımı kaldırabilene aşkolsun aramadım kaldırmadım bu sefer..İlacını alması lazımdı.. Bu uyanınca aradı beni neden aramadın vs diye.. Ben bir postada o zaman laf söyledim.. Adam bahçesinin çimlerini yapıyor ben orda bağırıyorum adam dönmüş bana aaa çimleri düzgün yapamamışlar dedi bende sanada çimlerinede dedim kapattım.. Biz böyle sürekli konuşan tipleriz saatte bir falan arar bu.. Aradı konuştuk bekliyorum hayatım derdin ne bu adamla konuşalım bir desin.. Bu o kadar lafı yuttu hayatım aşkım diyor.. Birde demezmi ben sinanın yanına gidiyorum diye.. Ölüyorum sandım.. Şimdi o malın yanında.. Ben biraz önce kuaföre gittim kuaför erkek diye yarım saatte bir arayıp bitmedimi işin eve git ben rahatsız oluyorum diyen adam lan dünden beri kıyameti kopartıyorum neden rahatsızsın diye bile sormadı.. İkimizden birisi cidden derdini anlatamayacak yada anlamayacak kadar salak.. Ama hangimiz..?
İnsan bir demez mi ya karşısına alıp hayatım sen neden bu adamı sevmiyorsun bir anlat bak.. Ben burda kendi kendime kızıyorum kendi kendime küsüyorum vs vs..Ya ben abartıyor muyum acaba?
Paylaşılamayan erkek diye işte ben buna derim,beyni yerlerde bile sürünse parası için katlanılan erkek tipi..Yahu bu arada merak ettim çimlerin son durumu nedir,düzeltmişler mi bari:)))))
İnsan gibi bir arkadaş bulsa şöyle evli çocukları ailesiyle mutlu işinde gücünde adaklar adadım.. Ama onuda anlıyorum normal insanla iletişim kuramaz.. Kapasite meselesi valla anladım artık..:) Yada normal insanlar bizimkiyle muhattap olmuyor.. Yesin kazığı otursun aşağıya.. Biraz önce aradı yanından ayrılmış beyfendinin.. Tüh dedim üzüldüm görüyor musun? Saçmalama diyor bana.. Eski arkadaşım o benim insan gibi bir o var oturup kalkmasını bilen düzgün konuşan.. Ay hayır görmemiş olsam yicem bu lafları ama.. Dedim ya sen söyle bana bu adamda bu kadar seni bağlayan şey ne ne yapıyor diye yada ben arayıp sorucam.. Beni hiçe sayıp benim burda sinirlenmemi takmayıp neden gidiyor yani? Birde yüzsüz yüzsüz saatte bir 45 dkda bir arayıp ne yapıyorsun hayatım biz şunu şunu yapıyoruz.. İyi halt yiyorsunuz.. Gerizekalılar..
çünki onun çimleri var ve çimlerini başkası biçiyor , yeterli mi?
Beni bir nebze olsun tanıyor musunuz? Hayatınızda gördünüz mü? İlişkimi biliyor musunuz? Yada ne kadar kazancım olduğunu ailemin maddi durumunu? Direk söylemek gerekirse kişiliğimi? Siz hayatınızda hiç ilişkiniz için üzülmediniz mi yada derdiniz olmadı mı birilerinden uzak tutmaya çalışmadınz mı yada ilişkiniz için savaşmadınız mı? İlla altından kötü birşey mi aramak lazım..Paylaşılamayan erkek diye işte ben buna derim,beyni yerlerde bile sürünse parası için katlanılan erkek tipi..Yahu bu arada merak ettim çimlerin son durumu nedir,düzeltmişler mi bari:)))))
Ay inanılmaz sempatik birisiniz, anlatış şekliniz başlık bile süper. Zekanızdan kaynaklanıyor bence peki bu kadar zeki bir bayan bu kadar aptal biri için neden zaman harcıyor anlayamadım.4 ayaklı öküzlere hakaret oluyor iki ayaklı öküzleri görünce
Teşekkür ederim:) Arkadaşlar belirtmiş 1+1nin 50 m2lik küçük bahçesiiçin zaman harcıyormuşum..3 sene geçti alışkanlıklar var seviyorumda sevmesem zaten çekilmez.. O değl kimse çekilmez.. Birkaç ufak sorunu var tabiki hepsi bunun kadar küçük şeyler değil.. Ciddi anlamda sorun yaratacak şeylerde yaşadım.. Ama insanın hayatında biri çıkıyormuş karşsına kütt diye vuruyormuş onu anladım:)
Bu arada başlığı yazdıktn sonra onlara hakaret olacağını ve marmara geneli mandralarda hayvanların ayaklanma çıkaracağını düşünmedim desem yalan olur..:) Bir gün tatildeyken (maldivlerde değil köyde) orda süt veren bir inek vardı yemin ediyorum bizimkinin peşinden ayrılmıyodu sabah uyanıyordu pencerenin kenarında koca kafasıyla otlayan inek..:) Bizden karpuz kabuğu yemezdi onun ellerinden yerdi.. Ben hayatımda ilk defa kendini kedi köpek gibi sevdiren inek gördüm..:) Hayvan benden daha iyi gözlem yeteneğine sahipmiş eşimi buldum diyordu demek ki..:) Kahretsin doğru her dilde her canlıda doğru:)
Ay seninki öküz benimki kütük oymak için uğraştım orjinal kalmayı tercih etti, seninkide öküz kalmaktan mutluysa bırak gitsin doğal ortamına.Farzetki 1+1 in 50 m2 sinde yaşıyorsun kime ne konu bumu şimdi. Arkadaşların dünyaları küçük heralde herşeyi küçümsediklerine göre:)))
Onunla oldugu sirada ikide bir sizi arayip bilgi vermesi de guzel birsey.
Demek ki ici rahat etmiyor ve iletisime girme ihtiyaci hissediyor.
Adamın o kadar çok parası olduğuna dair tek satır bile yokken nasıl anladınız parası için paylaşalamadığını??Tanıdık bir duygu galiba sizin için bir erkeğe parası için katlanmak hani kişi genelde kendine en yakın sonucu çıkarırda o bakımdan:)))
Çimden neler çıkmış, töbeler olsun ya =)
Benimde çimlerim var, penceremin önünde
Ne yalan söyleyeyim bazen bizde düzelttiriyoruz, komşular toparlanıp ortaklaşa bahçıvan tutuyoruz, bunun içinde 10'ar TL ödeme yapılıyor daire başına. Bundan zenginlik sonucu nasıl çıktı anlamadım ben vallahi
Mesele çim değil arkadaşım çim sadece bir illüzyondan ibaret kadın sevgilisine çok ağır ithamlarda bulunup adamı idare ettiğini söylüyor yani sizler için şunu söyleyebilirim,cevizi kırıp özüne inemeyen cevizi bütünüyle kabuk sanarmış..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?