arkadaşım hakkaten zor bir durum ama bağırıp çağıracağına arkadaşınızı güzellikle karşınıza alıp anlatsanız daha iyi olmaz mı...
İnsan bir demez mi ya karşısına alıp hayatım sen neden bu adamı sevmiyorsun bir anlat bak.
otlakçı arkadaşından vazgeçmeyen ve çıkan kavganın üstünü örtmek için konuyu gündeme getirmeyen bir adam gördüm yazdıklarında.
o sormuyorsa sen al karşına anlat.
alacan seninkini karsina, güzelce anlatacaksin, tane tane, bak bu böyle biri diye..
yoksa hic bir zaman anlamayacak
senelerce nasıl katlandın canım bu adama
kaç yaşında adam ama ergen çocuklar gibi davranıyor.
bu yaştan sonra değişmez de.
taktik falan da işe yaramaz.
çok mu seviyorsun?
demez... neden desin ki, kendide biliyordur o adamın sevilecek bir yanının olmadığını...
İnsan gibi bir arkadaş bulsa şöyle evli çocukları ailesiyle mutlu işinde gücünde adaklar adadım.. Ama onuda anlıyorum normal insanla iletişim kuramaz.. Kapasite meselesi valla anladım artık..:) Yada normal insanlar bizimkiyle muhattap olmuyor.. Yesin kazığı otursun aşağıya.. Biraz önce aradı yanından ayrılmış beyfendinin.. Tüh dedim üzüldüm görüyor musun? Saçmalama diyor bana.. Eski arkadaşım o benim insan gibi bir o var oturup kalkmasını bilen düzgün konuşan.. Ay hayır görmemiş olsam yicem bu lafları ama.. Dedim ya sen söyle bana bu adamda bu kadar seni bağlayan şey ne ne yapıyor diye yada ben arayıp sorucam.. Beni hiçe sayıp benim burda sinirlenmemi takmayıp neden gidiyor yani? Birde yüzsüz yüzsüz saatte bir 45 dkda bir arayıp ne yapıyorsun hayatım biz şunu şunu yapıyoruz.. İyi halt yiyorsunuz.. Gerizekalılar..
Zekası yerlerde gezen,öküz olmak için dört ayağa ihtiyacı olmayan,mal bir arkadaşı olan yolunacak kaz sevgiline,
3 sene dayanma sebebini merak ettim ben:44:
Hı aşk,sevgi dersen de;
üslubun bunlara ters düşecek kadar irite edici.
Duygularını bilemem de,saygı duymuyorsun sen sevgiline.
Anlatış biçiminden çok net anlaşılıyor bu.
Ben çok değer verdiğim eşim için bir kere bile ''bu''desem,
kendime yakıştıramam da,ilişkimi de gözden geçiririm herhalde.
Ki sen sık sık ''bu''diye bahsetmişsin kendisinden.
Bence ciddiyet düşünüyorsan,aşmanız gereken problem ''mal arkadaş''tan fazlası...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?