• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Ben abartıyor muyum acaba?!!

cigdemm86

Onlar için bir kap su!!
Kayıtlı Üye
28 Temmuz 2012
222
1
26
38
İstanbul
Buraya yeni kayıt oldum.. Bir yığın konu okudum.. O kadar ağırları vardı ki o kadar acı vericileri utanıyorum şimdi bunu yazmaktan.. Ama işte insan sorun yaşadımı o anda o o taşıyamayacağı kadar ağır olabiliyor..

3 senelik bir ilişkim var.. Aramızdada 10 yaş kadar bir fark mevcut.. Gerçi beyin yaşı olarak arkadaş yerlerde ama ne yapalım idare ediyoruz.. Bunun kendi yaşında (36) hayatı boyunca çalışmamış okumamış hala babasından para alan askere gitmemiş bedelli parasını bile babasının verdiği dünya üzerinde hiç bir vasfa sahip olmayan nebat modunda bir arkadaşı var.. Benim ki alışmış önceden gecelik haftalık ilişkiler yaşamaya.. Hiç bir zaman arkadaşlarının önüne almamış ilişkilerini.. Görüşcekse bile onlarlayken kızlarla hep bir iki saatlik görüşmeleri olmuş.. Hayatımın en kötü kararını veripte bununla beraber olmaya başladığım zamanlarda bu arkadaşıyla tanıştım oda bana ifrit oldu bende ona.. Onun nedeni belli.. Bizim ki tüm zamanını benimle geçirmeye başladı adamlar arayınca benimle olduğunu söylemeye başladı.. Eee tabni adam bozuluyor malum getiren götüren yok bir yerlere.. Gidince hesabı yıkacağı bizimkinden başka mal yok piyasada.. Kim olsa bozulur.. Neyse ben yolunacak kazı bunlardan çektim tabiki bizimkide ilişkinin ilk başları ya saniyesini benim yanımda geçiriyor.. Bunların arası bozuldu.. Sayemde.. Sefam olsun iyi yaptım:) Hiç pişman değilim..yanlız bunlar 20küsür seneden beri arkadaşlar.. Bunların yaklaşık 1 sene önce araları yine düzeldi.. Öyle ayda bir falan buluşuyorlardı.. Bu arada benimkinin tüm eskileri maşallah bu adamında arkadaşı.. Aynı ortam.. Adamında bana sinir olması malum.. Uzatmıyım.. Dün bununla buluştu bizimki adamın sabah morali bozuk bununla buluştu daha benim haberim yok beni aradı ne yapıyorsun aşkım diye.. Dedim moralin düzelmiş mutlusun sesin çok güzel çok iyi geliyor falan.. Sonra dediki ha bu arada sinanla buluştum haber veriyim dedim dedi.. Ahhaaa dedim belli oldu bunun şapşal mutluluğunun sebebi.. Neyse ya sabır dedim.. Ama ne yaparsa yapsın kimle çıkarsa çıksın sesini çıkarmayan ben hep arıza çıkartırım bu adamda.. Dünde yine maşallahım vardı kendi çapımda kıyameti kopardım.. Beyimiz eve ancak 3te gelmeye tenezzül etti ya sabır dedim.. Sabahları ben arayarak uyandırırım kış uykusuna yatar gibi mübarek bir yattımı kaldırabilene aşkolsun aramadım kaldırmadım bu sefer..İlacını alması lazımdı.. Bu uyanınca aradı beni neden aramadın vs diye.. Ben bir postada o zaman laf söyledim.. Adam bahçesinin çimlerini yapıyor ben orda bağırıyorum adam dönmüş bana aaa çimleri düzgün yapamamışlar dedi bende sanada çimlerinede dedim kapattım.. Biz böyle sürekli konuşan tipleriz saatte bir falan arar bu.. Aradı konuştuk bekliyorum hayatım derdin ne bu adamla konuşalım bir desin.. Bu o kadar lafı yuttu hayatım aşkım diyor.. Birde demezmi ben sinanın yanına gidiyorum diye.. Ölüyorum sandım.. Şimdi o malın yanında.. Ben biraz önce kuaföre gittim kuaför erkek diye yarım saatte bir arayıp bitmedimi işin eve git ben rahatsız oluyorum diyen adam lan dünden beri kıyameti kopartıyorum neden rahatsızsın diye bile sormadı.. İkimizden birisi cidden derdini anlatamayacak yada anlamayacak kadar salak.. Ama hangimiz..?

İnsan bir demez mi ya karşısına alıp hayatım sen neden bu adamı sevmiyorsun bir anlat bak.. Ben burda kendi kendime kızıyorum kendi kendime küsüyorum vs vs..Ya ben abartıyor muyum acaba?

arkadaşım hakkaten zor bir durum ama bağırıp çağıracağına arkadaşınızı güzellikle karşınıza alıp anlatsanız daha iyi olmaz mı...

arkadaşım hakkaten zor bir durum ama bağırıp çağıracağına arkadaşınızı güzellikle karşınıza alıp anlatsanız daha iyi olmaz mı...

İşte anlatmaya çalıştım cevap olarakta çimleri düzgün yapamamışlar lafını aldım.. Adma derdimi anlatıyorum eee ne istiyorsun sadede gel diyor bana..

otlakçı arkadaşından vazgeçmeyen ve çıkan kavganın üstünü örtmek için konuyu gündeme getirmeyen bir adam gördüm yazdıklarında.

o sormuyorsa sen al karşına anlat.

alacan seninkini karsina, güzelce anlatacaksin, tane tane, bak bu böyle biri diye..
yoksa hic bir zaman anlamayacak :19:

senelerce nasıl katlandın canım bu adama:27:
kaç yaşında adam ama ergen çocuklar gibi davranıyor.
bu yaştan sonra değişmez de.
taktik falan da işe yaramaz.
çok mu seviyorsun?

otlakçı arkadaşından vazgeçmeyen ve çıkan kavganın üstünü örtmek için konuyu gündeme getirmeyen bir adam gördüm yazdıklarında.

o sormuyorsa sen al karşına anlat.

alacan seninkini karsina, güzelce anlatacaksin, tane tane, bak bu böyle biri diye..
yoksa hic bir zaman anlamayacak :19:

Hiç konuşmadıysam 20 defa konuşmaya çalıştım ama adam anlamamakta ısrar ediyor benimde sinirli yapım var o anlamamakta ısrar ettikçe bende haliyle ipler kopuyor.. Şimdi yine aradı ne yapıyorsun diye.. Ya sabır ya.. Oturuyorum dedim.. Bende yürüyorum sinanla diyor.. Bir insan inat için yapsa bu kadar yapmaz ya..

senelerce nasıl katlandın canım bu adama:27:
kaç yaşında adam ama ergen çocuklar gibi davranıyor.
bu yaştan sonra değişmez de.
taktik falan da işe yaramaz.
çok mu seviyorsun?

Diyorum ya adamın yaşı ile ters orantılı bir beyni var.. Taktik vs ben girmek istemiyorum zaten.. Öyle şeyleri çok tasvip eden bir tipte değilim.. Seviyorum tabiki.. Gül gibi geçinilen ilişki bile olsa 3 sene kim kimi sevmese çeker.. Ama sevgide bir yere kadar.. Adam bir kere herşeyden kıskanıyor.. Kendi arkadaşlarından benim arkadaşlarımdan komşudan yolda yürüyenden.. Ben her defasında salak gibi bunun kıskançlık krizlerini oturup insan gibi dinliyorum..Anlamaya çalışıyorum.. Yahu ben 3 seneden beri 1000 konu anlamaya çalıştımda bu herif bir konuyu çözemedi yanarım yanarım ona yanarım..

demez... neden desin ki, kendide biliyordur o adamın sevilecek bir yanının olmadığını...

Buna senin çıkarın için yanında bu adam.. İlk defa hayatında evlenmeyi düşündüğün sevdiğin biri olmuş adam en yakın arkadaşın olarak buna sevineceğine sana sırtını dönüyor bu adamdan hayır gelmez dedim ve buda kabul etti.. Demek ki bu adamın beyni her yıl formatlanıyor..

Hiçbir zaman neye kızdın, neden kızdın sormazlar. İşlerine geldiği gibi davranırlar. Neye kızdığını tahmin etme zahmetinde bile bulunmazlar. Erkekler böyle...

:1::1: söylemeden edemicem olayı anlatış tarzına bayıldııımm bayıldım sesli güldüm hatta :9::9:
valla bende de var bi tane minik öküz :4:
genelde erkekler de hep aynı şey
söz konusu arkadaşları olunca aman Allahım dünya durur
bu saatten sonrada düzelceğini sanmam canım sen anlatsan da o anlamaz :36:
he he der geçer anca karşı taraftan bi kazık yiyecek ve o kazık onun gözüne batacak
yoksa ıııı ıııhhh iflah olmaz... yolar yolabildiği kadar arkadaşı da ama elbet bigün dank eder.:22:

İnsan gibi bir arkadaş bulsa şöyle evli çocukları ailesiyle mutlu işinde gücünde adaklar adadım.. Ama onuda anlıyorum normal insanla iletişim kuramaz.. Kapasite meselesi valla anladım artık..:) Yada normal insanlar bizimkiyle muhattap olmuyor.. Yesin kazığı otursun aşağıya.. Biraz önce aradı yanından ayrılmış beyfendinin.. Tüh dedim üzüldüm görüyor musun? Saçmalama diyor bana.. Eski arkadaşım o benim insan gibi bir o var oturup kalkmasını bilen düzgün konuşan.. Ay hayır görmemiş olsam yicem bu lafları ama.. Dedim ya sen söyle bana bu adamda bu kadar seni bağlayan şey ne ne yapıyor diye yada ben arayıp sorucam.. Beni hiçe sayıp benim burda sinirlenmemi takmayıp neden gidiyor yani? Birde yüzsüz yüzsüz saatte bir 45 dkda bir arayıp ne yapıyorsun hayatım biz şunu şunu yapıyoruz.. İyi halt yiyorsunuz.. Gerizekalılar..

Zekası yerlerde gezen,öküz olmak için dört ayağa ihtiyacı olmayan,mal bir arkadaşı olan yolunacak kaz sevgiline,
3 sene dayanma sebebini merak ettim ben:44:
Hı aşk,sevgi dersen de;
üslubun bunlara ters düşecek kadar irite edici.
Duygularını bilemem de,saygı duymuyorsun sen sevgiline.
Anlatış biçiminden çok net anlaşılıyor bu.
Ben çok değer verdiğim eşim için bir kere bile ''bu''desem,
kendime yakıştıramam da,ilişkimi de gözden geçiririm herhalde.
Ki sen sık sık ''bu''diye bahsetmişsin kendisinden.
Bence ciddiyet düşünüyorsan,aşmanız gereken problem ''mal arkadaş''tan fazlası...

İnsan gibi bir arkadaş bulsa şöyle evli çocukları ailesiyle mutlu işinde gücünde adaklar adadım.. Ama onuda anlıyorum normal insanla iletişim kuramaz.. Kapasite meselesi valla anladım artık..:) Yada normal insanlar bizimkiyle muhattap olmuyor.. Yesin kazığı otursun aşağıya.. Biraz önce aradı yanından ayrılmış beyfendinin.. Tüh dedim üzüldüm görüyor musun? Saçmalama diyor bana.. Eski arkadaşım o benim insan gibi bir o var oturup kalkmasını bilen düzgün konuşan.. Ay hayır görmemiş olsam yicem bu lafları ama.. Dedim ya sen söyle bana bu adamda bu kadar seni bağlayan şey ne ne yapıyor diye yada ben arayıp sorucam.. Beni hiçe sayıp benim burda sinirlenmemi takmayıp neden gidiyor yani? Birde yüzsüz yüzsüz saatte bir 45 dkda bir arayıp ne yapıyorsun hayatım biz şunu şunu yapıyoruz.. İyi halt yiyorsunuz.. Gerizekalılar..

Bence zorlama ya cidden.
Bunca hakareti edebildiğin,hakkında böyle talihsizce konuşabildiğin biri ile aynı yolu yürümek için,
zorlama,yorma kendini de adamı da...

Erkekler niyeyse bir sorun olduğunda ya görmek istemiyorlar ya da ne sorun var diye sormuyorlar enteresan.Evlendiğim ilk zamanlar eşime kızdığım zaman küsüp susardım. Baktım neyin var diye sormuyor bu böyle gitmez , herşeyi kendim anlatmaya çalıştım...

Sevgilinin arkadaşı da baya köklüymüş, 20 yıllık arkadaşlık, alışkanlık kolay kolay bırakılacak gibi bir şey değil. Fakat sende haklısın. Yalnız bu erkeklerin arkadaş bağımlılıklarını hiç anlamıyorum.Herşeyin bir dengesi var.Fakat erkek arkadaşın dengesinin tutturamıyor hatta anlamakta işine gelmiyor sanırım.

Bende senin gibi sinirlenirim belli ederim karşımdakine ama istersen kendini parçala işine geleni dinliyorlar, ancak tatlı dille yola geliyorlar yavaş yavaş alıştıracaksın..Başka çare yok gibi...

sen karşı çıktıkça daha da bağlanır o arkadaşına

sanki seni sinir etmek hoşuna gidiyo gbi, sürekli sinanla şunu yapıyoruz dediğine göre...

umursamıyomuş gibi görün bakalım ne yapacak

canım benim konuda da bahsetmiştin bu ilişkinden. bizimkiler birbirine benziyor sanırım. bak benimkinin de kızlı erkekli bir grup iş arkadaşı vardı. adamı her gün ama her gün arayıp şu saatte şurda ol gelip alıyoruz seni diyorlardı. onlar yüzünden kendi planımızı bırakıp yanlarına giderdik. çünkü benim paşam onları çok sever. neyse bir iki böyle gitti ben kıyameti koparttım. ben kaldıramam dedim. özellikler bayanlar çok cıvıktı orası ayrı. çocuğa sarılmalar 2 saat öpmeler. ya onlarla görüş ya benle dedim. zamanla kopardı ilişkisini. bu arada da ben onların içinden bir bayanı kalayladım iyice. bu tarz samimii davranışlarınızdan rahatsız oluıyorum dedim. onlar da artık aramıyor. diyeceğim o ki sevgiline kalıyor iş. oturup konuş. arkadaşından hoşlanmadığını ve nedenlerini bir güzel anlat. başkası için seni üzmeye değer mi? bunu sor. ama zamana da bırak. pat diye görüşmeyi kesmeyebilir.

sen dert edıp anlatmaya calıstıkca duymaz olur o kulaklar..Bosverrr yesın kazıgı otursun asagıya..uMUrsamadıgını goster..baknasıl muma donecek..Afedersın ama eşşek bası anırıyo sankı..Kaba konustugum ıcın kusura bakmayın Aynı dertten muzdarıp oldugum zamanlardayım..Uzak dur boşveeer...

Zekası yerlerde gezen,öküz olmak için dört ayağa ihtiyacı olmayan,mal bir arkadaşı olan yolunacak kaz sevgiline,
3 sene dayanma sebebini merak ettim ben:44:
Hı aşk,sevgi dersen de;
üslubun bunlara ters düşecek kadar irite edici.
Duygularını bilemem de,saygı duymuyorsun sen sevgiline.
Anlatış biçiminden çok net anlaşılıyor bu.
Ben çok değer verdiğim eşim için bir kere bile ''bu''desem,
kendime yakıştıramam da,ilişkimi de gözden geçiririm herhalde.
Ki sen sık sık ''bu''diye bahsetmişsin kendisinden.
Bence ciddiyet düşünüyorsan,aşmanız gereken problem ''mal arkadaş''tan fazlası...

çünki onun çimleri var ve çimlerini başkası biçiyor , yeterli mi?

Back