millet bağıra bağıra saçlarınızı sıcak suyla yıkamayın dio bunlar da gidio şamppuanın içine bi şeler koyuyolar bunlar ılık suyla akıyo mu ??
umarım cevap verirsin canım. bu ampülleri alıcam ben de salı günü. badem yağının içine kırmayı düşünüyorum haftda 1 uyguluycam. Yalnız sormam gerekn bişi var tek uygulama için ne kadar badem yağının içine bunlardan kaç ampul kırmam gerekiyor. 1er adet mi? daha fazla mı? ben gliss in saç bakım maskesini ve sıvı saç bakı kremini kullanıyorum (durulanmayan püskürtmeli) çok emnunum ama saçlarıma düzleştirme işlemi yptığım için kırılıyor bu tarz bir bakıma acil ihtiyacım vararkadaslar ben doktor tavsiyesi ile kullanıyorum.badem yağının içine bemiks bepanthen evigen ampulleri ekleyip temiz saça uyguluyorum ve en az yarım saat bekliyorum.saça parlaklık veriyor canlı görünmesini sağlıyor çabuk uzattığı da doğru fakat benm dökülmemi önlemedi halahaftada 1 kez yapmak gerekiyormus.fazlası zararlı.yaklasık 1 aydır kullanıyorum etkisi hemen farkediliyor.bide dökülmeye çare olsaydı çok iyi olurdu...
kızlar ben bu evigen dodex falan ampül karışımı varya onu eczaneye sordum.adam dediki bunlar hızlı saç uzatmaz.sadece dökülme varsa durdurur birde yeni çıkacak olan saçların daha sağlıklı olmasından başka bir işe yaramaz dedi.bende almadım.onun yerine barcelino adlı bakım yağını aldım.onu kullanıyorum haftada 1.en azdndan ilaçla değil yağlarla bakım olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?