arkadaslar bende kremsız şampuanıma bepanten ve bemıks kattım sac derımde cok fazla kasıntı var ve acıyor sac derımde mınık sıvılce gıb seyler cıkmıs...bu ampulleren olabılırmı(((
Sen ne kadar attın ki ampullerden canım ?
yarım kılo sampuana ıkıser ampul kırdım.yanı 2 bemıx 2 bepanten kafamda resmen yaralar olustu gıbı o kadar kasınıyor ki hergun yıkamama kararı aldım
saçlarim ince telli ve az gürlesmesini va kalın telli olması icin ne önerirsiniz daha önceden yılan yagı kullandım bıraz faydasını gördüm ama daha cok gürlestiren ne önerirsiniz?
aman ne dökülme her banyoda en az 500 tel civarı o taraklar doluyordu biraz az gibi ben turplu su yaptım bide lavanta suyu zeyrinyağlı muskatlı şu meşhur karışım bide tabi bugün ampulleride yapıcam şimdi
arkadaşlar ben şampuanımın içine birer ampul bemiks bepanthen evigen ve 1 yemek kaşığı da bal koydum ayrıcada haftada 3 kez şu bakımı uyguluyorum
1 hafta zeytinyağının içinde kekik ve sarımsak bekletip süzdüm bi kabın içine bu beklettiğim yağdan 1 yemek kaşığı
1 tatlı kaşığı hint yağı
1 tatlı kaşığı badem yağı
1 yemek kaşığı elma sirkesi
1 yumurtanın sarısı nı karıştırıp saç diplerime sürüyorum
ve haftada bir kez de son durulama suyuna pirinç suyu koyup çak fazla durulamıyorum
saçlarım yumuşacık oluyo aynı zamanda hızlı uzuyo parlıyo ve güçleniyo saç düzleştirici kullananlara da kesinlikle öneririm çünki saçlar daha çabuk ve kolay şekil alıyotatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?