Hepsi Tamamda Yumurtayi Asla Süremem Saçima Yapamam Ayyyy Yumurtanin Saçimda Olduğunu Bilmek çok Kötü Artik 24 Saat Saç Yikarim Herhalde Onu Katmadan Yapsam Olmazmi
yaw ben bunları yapamamki şöyle daha kolay bişi olsa ben saçlarıma özel olarak hiç bakım yapmadım bu zamana kadar hep yıkadım kremledm o kadar ne özel bi krem aldım ne maske uyguladımkafamçokkarıştı
güzelim o kadar zor bişi değilki hemde acayip işe yarıyo yani saçı onarıyo canlandırıyo uzatıyo yumuşatıyo ve saçın yıpranmasına engel oluyo ama kendin bilirsin tabi
sağol cnm eminim işe yarar ama ben biraz tembellik yapıyorum galiba saç aslında iyi bakmak lazım çok önemli :))) ama aklımda sağol verdiğin bilgiler için
selam kızlar.ben de 2 haftada bir badem yağına bemiks,evigen ve bepantene kapsül kırıp saçıma iyice yedirip folyoyla sarıyorum.üzerine birde havlu kapatıyorum ki hava falan almasın diye.daha iyi oluyor.bunu 1 saat bekletip yıkıyorum.çok iyi oluyor.yumurtayı bende duydum ama yapmadım.o biraz zor geldi ama bu yaptıklarım hem ekonomik hemde yapımı çok kolay.herkese tavsiye ediyorum.saçı parlatıyor,güçlendiriyor ve dökülmesini önlüyor.
annem benim için eczanede sebamed şampuanın içine bemiks,evigen ampullerini hazırlatmış içine birer kutu hepsini kırmış.acaba herhengi bir zararı olurmu kullanıp kullanmamakta kararsızım?kaş yapalım derken göz çıkarmayalım.ne dersiniz?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?