ama canım herkes şampuana katmış hem daha kullanışlı gibi geldi bana da :bbo: aldım bugn sanırım şampuana katcam da 400 ml şampuana ne kadar konulur CADIARZU bide bal konusnda kullanan biri cevaplasn lütfen ayrıca içine birazda doğal zeytnyağı koysam olur mu
vallahi demedi demeyin arkadaşlar ben 1 yıldır o şekilde kullandım son zamanlarda patlak verdi sadece tecrübemi paylaşmak istedim.a.s.
walla yıne kısının kendı bılecegı sey tabıı ama ben sac a bır cok karısımın surulmesı taraftarı degılım..hele hele yag..cunku o yagı akıtmak ıcın normal de 1 sampuan yapıyorsak bu sayı 2ye hatta 3 e cıkıyor bu yuzden de sac daha cok yıpranıyor..e vıtamını ve bepanthene ampul benım aklıma daha cok yatıyor ama onları da karıstırarak degıl bır hafta bırını bır hafta bırını seklınde surmek gerekır dıye dusunuyorum..
dedıgım gıbı bu benım dusuncem..
ben bır kere zeytınyagı sarımsak yumurta uclusunu denemıstım ve pısman olmustum sanırım bu yuzden de fıkrım degıstı :)
bakım yapıcaz derken daha beter yapmayalım :)
nasıl patlak verdi anlamadmm :uhm:
yani saçlarımda inanılmaz tortular çıkmış eczanede gördüm saç diplerim inanılmaz tıkanmış şampuanıma attığım bu ampuller yüzünden.yağla sürülmesine karşı deilim yalnız.
yani saçlarımda inanılmaz tortular çıkmış eczanede gördüm saç diplerim inanılmaz tıkanmış şampuanıma attığım bu ampuller yüzünden.yağla sürülmesine karşı deilim yalnız.
Ben Bepanthene ve Evigen'i veya Bepanthene ve Mecitefendi Sac Bakim Yagini karistirip once sac diplerine masaj yapiyorum, arkasindan sac uclarina cok hafifce surup isitilmis bir havluya saclarimi sariyorum, mumkun oldugunca (enaz 30 dakika-2 saat arasi) uzun tuttuktan sonra - o arada guzel bir kitap okumak pek iyi geliyor!!- iyi bir dogal sampuan ile yikiyorum ama kesinlikle sampuana karistirmiyorum. lmaz:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?