bembeyaz cildim mahvoldu....

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi

xAyx

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
26 Ağustos 2012
5.277
30
88
Diğer
kızlar selam herkese..
ben uzun zamandır sigara kullanıyorum ne kadar süre olduğunu hiç farketmedim bile..derdim şu bembeyaz güzel yüzüm söndü resmen hem rengi gitti yanaklarım al aldı hem kaşlarımın düştüğünü hissediyorum hem de cildim iyice yağlandı ne bileyim işte sanırım içimin körelmesi cildime yansıdı..

Şimdi sigaraya tabiri caizse tekmeyi vurdum çünkü kendimi beğenip bakımıma özen gösteren biriyim hazmedemedim daha fazla ne kadar hastalıklısı olsamda...

Sizlerden istediğim beni az çok anlayabilmişsiizdir cildime şöyle dirilik canlılık ve renk katacak bişiler yapmak istiyorum bu maskede olabilir herhangi bi üründe olabilir peeling vs yeterki hissedeyim şu yüzümü bu arada spora başladım suyumu ve sütümü hiç eksik etmem içim temizlenmeli çünkü...

lütfen bana yardımcı olun kızlar...

aynı dertten muzdarip....ben bu aralar sabun kullanıyorum thalianın Q10 sabunu bide ardından kil maskesi yapıyorum ...az toparlanıyo sankii...pirinç maskesi diolar bide onu daha yapmadım ama...

aynı dertten muzdarip....ben bu aralar sabun kullanıyorum thalianın Q10 sabunu bide ardından kil maskesi yapıyorum ...az toparlanıyo sankii...pirinç maskesi diolar bide onu daha yapmadım ama...

resmen intihar bizimki zaten..ben bazı zamanlarda 15-20gün bırakıyodum sigarayı o zaman bile o kadar hafifliyodumki cildim hemen fark ediyodu aslında şimdi bakıncada o kadar kötü görmüyorum ama etraftan böyle bişeyi duymak insanı yıkıyo gerçekten sanırım bu da o laneti bırakmak için yeterli..
söylediklerini bende bi araştırıp kullanayım sağol canım çok teşekkür ederim yardımın için..

ya canım bu arada baktım da şu sabuna yaşlanma karşıtı diye geçiyo senin kullandığın ondan mı yoksa farklı bi ürünü daha mı var

evet ondan ...az bişey beyazlatıyor da yüzü ama istersen pirinç sabunu kullan deneyenlerin cilt rengini çok açtığını diyo ama ben daha kullanmadım....tarçınlısını da almayı düşünuyorum çünkü bn çok uzun yıllardır içiyorum ve malesef ki sarkıklık var 22 yaşında olmama rağmen...

evet ondan ...az bişey beyazlatıyor da yüzü ama istersen pirinç sabunu kullan deneyenlerin cilt rengini çok açtığını diyo ama ben daha kullanmadım....tarçınlısını da almayı düşünuyorum çünkü bn çok uzun yıllardır içiyorum ve malesef ki sarkıklık var 22 yaşında olmama rağmen...

teşekkür ederim pirinç maskesi filanda görmüştüm zaten senin söylediğin pirinç sabununu alıp kullanayım bende..inş eski güzelliğimize kavuşuruz nazarnazar aslında bi 10gün geçse tmm sporla birlikte suyu fazla kullandığım için iyi geliyo yüzüme de..bu arada bildiğin bi detoks yöntemi varmı canım şöyle malzemesi kolay bulunan bişiler

aslında en güzel detoks sigaradan uzak olmak ama bnm genellikle yaptığım özellikle yazın suya limon katmak....ve ananas yemek müthiş c vitamini ananas...ayrıca detoksun günleri vardır belirli tarihleri kozmikbakım diye bi blog var googledan bakabilirisn orda ay evreleriyle ve günlerle ilgili bakımlar var ...

aslında en güzel detoks sigaradan uzak olmak ama bnm genellikle yaptığım özellikle yazın suya limon katmak....ve ananas yemek müthiş c vitamini ananas...ayrıca detoksun günleri vardır belirli tarihleri kozmikbakım diye bi blog var googledan bakabilirisn orda ay evreleriyle ve günlerle ilgili bakımlar var ...

evet zaten ben kökten bıraktım bazen kendimi iğrendirmek için bitane yakıp atıyorum daha ilk nefeste.. duymuştum bunu ama bulamamıştım çok teşekkür ederim googledan bakayım şimdi.evet bu arada ananas çok iyi söylediğin gbi ben yedikten sonra ellerime yediriyom suyunu genelde tüm meyvelerde yaparım öyle

Ben de bu konuda çok dertliyim bırakamadım bir türlü.Cildimi maffedişi yetmez gibi saçlarım ve tırnaklarım hiç uzamıyor sürekli kırılıyor,dişlerim hafiften sararlı 22 yaşındayım ama herkes 24-25 sanıyor:(

Cildimi toparladım ama baya,önce kaplumbağa yağı kullanıyordum sonra sadece çinko oksit krem sürmeye başladım ve bol su-yeşil çay içiyorum.Tırnaklarımı da dinlendirmeye aldım oje sürmüyorum bir haftadır.Saçlarıma da sinameki kullanıcam.

Ve tavsiyem kullanmıyorsan allık kullan ben de hortlak gibiydim çok soluktum allık kullandığımdan beri herkes sana canlılık geldi diyor.

Ananas alerjim var:5::5::5:

Merhabalar. Bende sigarayı bırakalı 4 gün oldu.
Zaten cildimde ilgili rahatsızlığım vAr yüzümde sürekli kistler oluşuyodu.
Sigara içe içe iyice yağlanmıştı cildim.
Dermokilin maskesini almanı tavsiye ederim canımm. Cildi toparlıyo. Rengini yerine getiriyo. Benim aldığım bir kese içinde katı halde kil parçaları olan. Yani direk kil. Onu ılık suyla ezip yüzüme sürüyorum kuruyunca yıkıyorum. Erkek arkadaşımda kullanmıştı. Bir denemenizi tavsiye ederim.

Benim aldığım ürün şu resimdekinden.

https://www.google.com.tr/search?q=...UIv7COn44QSs2oDADA#biv=i|24;d|cBoaDnYu5hX7LM:

kızlar slm..
ben sigarayı bırakalı çook oldu ilk zamanlar o kadar tereddütlüydümki ne kadar bıraksamda 3 4günde 1tane yakardım
ha buda bnm için iyi oldu azaltmış gibi oldum ilk başlarda en azından ama şimdi çok şükür epey zaman oldu
en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum desem yeridir ööle rahatımki...size bi tavsiye kızlar
eğer bırakımıyor ama kendinize olan kötülüğünü biliyor ve bunu aynaya bakınca ispatlıyorsanız ki eminim içen herkes ööledir
kesinlikle bakıma yer yer kozmetiğe vs verin kendinizi mesela ben ilk iş aktara gidip cildime yarayacak beyazlatacak bişiler aradım
themra nın salyangoz kremini verdi 18TL gibi bişiydi çoookk memnun kaldım..ayrıca gözlerim için saçım için ne bileyim
kendimi güzelliğime adadım tırnaklarım uzamazdı mis gibi uzattım..bol bol alışveriş yaptım ve hepsi çok iyi geldi sırf evde olunca
içeceğimden evde oturmadım hep dışarılara attım kendimi bi yandanda spor gibi oldu..ha tüm bu saydıklarımı önceden yapmazmıydım
yapıyordum tabiki ama sigarayı bırakmak için biraz başka şeylerle meşgul olmak istedim bi bayanın en çok sevip deşarj olacağı şeyleri yaptım :)
hem etraftakilerde sizi daha çok beğenmeye başlayınca bu sefer ilk elinize aldığınızdaki toyluktan uzak bi tavırla mantıklı davranıyorsunuz
ve ıyy ne sürcem bidaha elimi diyorsunuz..beyinde biter derler ya kızarız gerçektende o hesap umarım sizde aynaya bakınca bnm gibi
'ne kadar özlemişim bu yüzü meğer' dersiniz ki diyeceksiniz eminim..şimdiden herkese kolay gelsin diyorum ve sadece azim kızlar...

kızlar slm..
ben sigarayı bırakalı çook oldu ilk zamanlar o kadar tereddütlüydümki ne kadar bıraksamda 3 4günde 1tane yakardım
ha buda bnm için iyi oldu azaltmış gibi oldum ilk başlarda en azından ama şimdi çok şükür epey zaman oldu
en son ne zaman içtiğimi hatırlamıyorum desem yeridir ööle rahatımki...size bi tavsiye kızlar
eğer bırakımıyor ama kendinize olan kötülüğünü biliyor ve bunu aynaya bakınca ispatlıyorsanız ki eminim içen herkes ööledir
kesinlikle bakıma yer yer kozmetiğe vs verin kendinizi mesela ben ilk iş aktara gidip cildime yarayacak beyazlatacak bişiler aradım
themra nın salyangoz kremini verdi 18TL gibi bişiydi çoookk memnun kaldım..ayrıca gözlerim için saçım için ne bileyim
kendimi güzelliğime adadım tırnaklarım uzamazdı mis gibi uzattım..bol bol alışveriş yaptım ve hepsi çok iyi geldi sırf evde olunca
içeceğimden evde oturmadım hep dışarılara attım kendimi bi yandanda spor gibi oldu..ha tüm bu saydıklarımı önceden yapmazmıydım
yapıyordum tabiki ama sigarayı bırakmak için biraz başka şeylerle meşgul olmak istedim bi bayanın en çok sevip deşarj olacağı şeyleri yaptım :)
hem etraftakilerde sizi daha çok beğenmeye başlayınca bu sefer ilk elinize aldığınızdaki toyluktan uzak bi tavırla mantıklı davranıyorsunuz
ve ıyy ne sürcem bidaha elimi diyorsunuz..beyinde biter derler ya kızarız gerçektende o hesap umarım sizde aynaya bakınca bnm gibi
'ne kadar özlemişim bu yüzü meğer' dersiniz ki diyeceksiniz eminim..şimdiden herkese kolay gelsin diyorum ve sadece azim kızlar...

Tebrikler Canim.azmine hayran kaldim.
Sigara kullanmayan biri olarak seni
ve sigarayi birakmayi gercekten isteyen herkesi gonulden destekliyorum.

Son düzenleyen: Moderatör:
Tebrikler Canim.azmine hayran kaldim.
Sigara kullanmayan biri olarak seni
ve sigarayi birakmayi gercekten isteyen herkesi gonulden destekliyorum.

canım çook teşekkür ederim :) olması gerekeni yaptım yaşım daha çok genç en güzel zamanlarım diyebilirim..ne kadar gereksiz bişi olduğunu bırakma aşamasında bile değil şimdi çok iyi gördüm ve anladım ne saçmalıkmış yarabbi kendime yaptığım en büyük hataydı hele birde Allahın verdiği emaneti zehire bulamışım resmen..kararlı olunduğunda herkesi kurtulacağından adım kadar eminim sadece istemek ve kendini zorlamak zorlamakda değil ya gerçi...

kızlar selam herkese..
ben uzun zamandır sigara kullanıyorum ne kadar süre olduğunu hiç farketmedim bile..derdim şu bembeyaz güzel yüzüm söndü resmen hem rengi gitti yanaklarım al aldı hem kaşlarımın düştüğünü hissediyorum hem de cildim iyice yağlandı ne bileyim işte sanırım içimin körelmesi cildime yansıdı..

Şimdi sigaraya tabiri caizse tekmeyi vurdum çünkü kendimi beğenip bakımıma özen gösteren biriyim hazmedemedim daha fazla ne kadar hastalıklısı olsamda...

Sizlerden istediğim beni az çok anlayabilmişsiizdir cildime şöyle dirilik canlılık ve renk katacak bişiler yapmak istiyorum bu maskede olabilir herhangi bi üründe olabilir peeling vs yeterki hissedeyim şu yüzümü bu arada spora başladım suyumu ve sütümü hiç eksik etmem içim temizlenmeli çünkü...

süt cildi muhteşem yapıyor ,sigaranın zararları genellikle çok geç yaşta çıkıyor bence sen beslenmene bir göz at . protein ağırlıklı beslenmeye özen göster çünkü kaslar eridiğinde yüz çok çöküyor. ben sürekli süt içerim ,özellikle sütlü çaya bayılırım ama daha çok sade olarak tüketiyorum .36 yaşındayım cildimde hiç kırışıklık yok,sarkma ve deformasyonda yok. protein ağırlıklı beslenmeme borçluyum özellikle balık çok yerim. balık güzellik için ana besin maddelerinden birisidir.bende 14 yaşımdan 35 yaşıma kadar sigara kullanmış biriydim sonra eşimle iddia üzerine bıraktım. 1 sene oldu ama hala dün gibi aklımdadır tadı

Son düzenleme:
kızlar selam herkese..

Canım resmen beni anlatmıssın cildime herkes özenırdı yuzumde fondoten allık var falan sanarlardı baby face derlerdı ne zamankı o lanet sıgaraya basladım 6 7 sene zıkkımlandım suratım oyle bı hale geldıkı gozaltlarım morardı yuzum soldu malesf hiçbir seklde eskı halıne donmuyo yuzum ya türkiyenin en iyi cildiye uzmanlarını buldum gittim onların verdıklerıyle de cıldım ıyı olmadı.o eski canlılıgı yok sivilce falan da ckıo sureklı...4 aydır ıcmıorm sıgara ıns eskı halıne gelır ama hıc sanmıorm peellıng falan sakın yapma gözeneklerı acıyo ıyıce .... ben o hataya dustum en ıyısı beslenmeye dıkkat etmek.. sebze meyve agırlıklı beslenmek .. pekmez sıgaranın tum zararlarını alıormus pekmez yemelısın... bi insanın cigerinın temzlıgı cıldınden bellı olrmus cıgerı en cabuk pekmez temzlıomus kanda yapıormus.. solaryumada gir derin yenılensın . ben amelyttan sora bunları yapıcam ıns..sporda cok onemlı

Son düzenleme:
Ve insan en yakınını kaybetmeden sigaranın ne igrenç bi illet olduguunu anlayamıyor malesef.... eger dayımı sigaradan kaybetmeseydim bu pıslıgı ıcmeye devam edicektim !!!!

Canım resmen beni anlatmıssın cildime herkes özenırdı yuzumde fondoten allık var falan sanarlardı baby face derlerdı ne zamankı o lanet sıgaraya basladım 6 7 sene zıkkımlandım suratım oyle bı hale geldıkı gozaltlarım morardı yuzum soldu malesf hiçbir seklde eskı halıne donmuyo yuzum ya türkiyenin en iyi cildiye uzmanlarını buldum gittim onların verdıklerıyle de cıldım ıyı olmadı.o eski canlılıgı yok sivilce falan da ckıo sureklı...4 aydır ıcmıorm sıgara ıns eskı halıne gelır ama hıc sanmıorm peellıng falan sakın yapma gözeneklerı acıyo ıyıce .... ben o hataya dustum en ıyısı beslenmeye dıkkat etmek.. sebze meyve agırlıklı beslenmek .. pekmez sıgaranın tum zararlarını alıormus pekmez yemelısın... bi insanın cigerinın temzlıgı cıldınden bellı olrmus cıgerı en cabuk pekmez temzlıomus kanda yapıormus.. solaryumada gir derin yenılensın . ben amelyttan sora bunları yapıcam ıns..sporda cok onemlı

solaryumu denemedim bilmiyorum ,ama güneş cilde çok iyi geliyor deniz mevsimi 36 yaşında olmama rağmen deniz mevsimi gelince hiç bir iz leke görünmüyor bebek gibi oluyor gözenekler sıkılaşıyor. lindsaylohanın de dediği gibi sakın peeling yapma kendi kendine yenilensin cildin .ben çok kansızdım araştırırken pekmezin sigaranın zararlarını temizlediğini okudum

evet sigara cok zarar veriyor..aynaya bakinca farkettim..yüzüm hep soluk görünüyor..cildi mahvediyor..ne yaparsaniz yapin yorgun soluk bir cildiniz oluyor..ister kilolu olun iste zayif olun farketmez, yüzünüz daima cökük gözüküyor resmen..vucudunuz kilolu olsa bile yüzünüz hep cökmüs vaziyette zayif gözüküyor..senelerdir sigara kullllanana birisi olarak bunu kendimden biliyorum..cilde maske krem olarak ne denediysem fayda etmedi...almanyada yasiyorum..yüzünüze sürdügünüz seylerin cok faydasi yok acikcasi...cok seyi denedim..
kremler maskeler markalar malesef yüzeysel cildinize uyguladiginiz seyler bos ve yararsiz...
nette yaptigim arastirmalarda vucudu icten besliyceksiniz..iste o zaman cilt farkediyor.
yasim 32-33 ve 10 seneden fazladir sigara kullaniyorum..cildim mahvolmustu..en cok sikayetimde cildimin solgun sönük ve cökmesi idi..
simdi daha ici cok daha iyi..ALLAHA BIN SÜKÜR ALLAHIN IZNI VE YARDIMIYLA...
her sey bilgi arkadaslar..dogru bilgi cok önemli..vucudunuzu icten besliyceksiniz...asl olan budur..disaridan sürüdügünüz seylerin cok faydasini göremezsiniz eger vucudu icten beslemezseniz!
kadinlarin yaptigi cogu hatada budur..sürekli distan uygulanan kremler bakimlar maskeler filan..
hayir..icten beslemek önemli..
civan percemi cayi icin cilt icin...
yesil cay icin cilt icin..
urea li KREM kullanin nemlendirici olarak..
at kestanesi kremi kullanin ureali krem ile karistirin..yani bu iki kremi karisitirin kullanin nemlendirici olarak baskada birsey kullanmaniza gerek yok zaten..
civan percemi yesil cay arada lavanta cayi..hakiki zeytin yagi ile yapin yemeklerinizi yada keten tohumu yiyin..
yani vucudu isten besleyin gercekten güzel prüzsüz bir cilt istiyorsaniz...özzeliklede yesil cay ile civan percemini karistiriirsaniz ve cay olarak icerseniz her gün sonuclari harika oluyor cildinizde...
birde diet sekelerinden yapay tadlandiriclardan uzak durun..yapay tadlandiricilar karninizi midenizi adeta davul gibi sisiriyor..az yesenizde cok yesenizde mideniz karniniz davul gibi dolasiyorsunuz o yapay tadlandirici yüzünden..
kendimden biliyorum :) senlerdir ayni sorun vardi bende bir türlü bulamiyordum sebebini..yapay tadlandirici cikti...birakinda midem karnim normale döndü..yapay tadlandiricalar malesef midenizi bagirsaklarinzi sirip davul gibi ediyor..ister az yiyin ister cok...stevia kullanin yapay tadlandirici yerine..yada sekersiz icin caylarinizi..ama kesinlikle yapay tadlandiricilardan uzak durun..
10 sene kullandim ve zayif olmama ragmen karnim sürekli sisiyordu..azicik yesem bile..yani sebebi yapay tadlandiriclardir..:)) saglikli bir yasam diliyorum herkese..

Back
X