bembeyaz cildim mahvoldu....

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım benım daha once tavsıye eden oldumu bılmıyorum ama kayısı yagı cok guzel yapıyor ben uc dort yıldır kullanıyorum bazen haftada bır bazen bırkac defa cıldımın durumuna göre gece yatarken suruyorum bı ıkı hafta gecmeden farkedersın bıde yumurta beyazı ve toz seker yaparım arada ben 15-20 dakıka bekletırım oda gergınlestırıp parlatıyor ıkısıde dogal bence denemelısın denemedıysen yumurta sekerı ıkı haftada bır yapsan yeter

canım valla esmerkraliçe ööle olduğunu söylemişti ama
ben hiç kural mural tanımadım ne zaman istediysem o zaman içtim :1:
neyse sonra sabah 1akşam 1br içicem dedim ama cildime yaradı gerçekten
saçıma olan etkisini henüz görmedim ama cildimden sonra saçımıda unuttum zaten bi dünya şey yapıyorum saçıma bırak buda cildime olsun :1:

Süpermiş canım senin ki ben bekliyorum ki akşam olsun diye..kafama göre içim ben de,saçı geçtim ciltteki etkisi de çok iyi olur :9::9:

kızlar selam herkese..
ben uzun zamandır sigara kullanıyorum ne kadar süre olduğunu hiç farketmedim bile..derdim şu bembeyaz güzel yüzüm söndü resmen hem rengi gitti yanaklarım al aldı hem kaşlarımın düştüğünü hissediyorum hem de cildim iyice yağlandı ne bileyim işte sanırım içimin körelmesi cildime yansıdı..

Şimdi sigaraya tabiri caizse tekmeyi vurdum çünkü kendimi beğenip bakımıma özen gösteren biriyim hazmedemedim daha fazla ne kadar hastalıklısı olsamda...

Sizlerden istediğim beni az çok anlayabilmişsiizdir cildime şöyle dirilik canlılık ve renk katacak bişiler yapmak istiyorum bu maskede olabilir herhangi bi üründe olabilir peeling vs yeterki hissedeyim şu yüzümü bu arada spora başladım suyumu ve sütümü hiç eksik etmem içim temizlenmeli çünkü...

lütfen bana yardımcı olun kızlar...

canım ya bu maskeyle olacak iş değil sana söyleyim. ben 3,5 yıl içtim hemde çok iyi içtim. bırakalı 5 yıl oldu. ancak yüzüm daha kendine yeni yeni gelmeye başladı. beni çok etkilemişti. zaten sigara bir kadını kadınlıktan çıkarıyor. çirkinleşmek isterseniz sigara için kızlar. birde hemen atmak istiyorsan sigara etkisin vücuttan, spor yap, bol su ve soda iç.bir de şu linke bak

http://www.hakkinda-bilgi-nedir.com...aktiktan-sonra-neler-degisecek-hakkinda-bilgi

Son düzenleme:
canım benım daha once tavsıye eden oldumu bılmıyorum ama kayısı yagı cok guzel yapıyor ben uc dort yıldır kullanıyorum bazen haftada bır bazen bırkac defa cıldımın durumuna göre gece yatarken suruyorum bı ıkı hafta gecmeden farkedersın bıde yumurta beyazı ve toz seker yaparım arada ben 15-20 dakıka bekletırım oda gergınlestırıp parlatıyor ıkısıde dogal bence denemelısın denemedıysen yumurta sekerı ıkı haftada bır yapsan yeter

canımcım kayısı çekirdeği kremi aklımda onu alıp denicem
inşallah o da iyi gelir de kullanırım dediğim gibi şimdi cildimden çok memnunum
lavanta çok yaradı gerçekten

canım ya bu maskeyle olacak iş değil sana söyleyim. ben 3,5 yıl içtim hemde çok iyi içtim. bırakalı 5 yıl oldu. ancak yüzüm daha kendine yeni yeni gelmeye başladı. beni çok etkilemişti. zaten sigara bir kadını kadınlıktan çıkarıyor. çirkinleşmek isterseniz sigara için kızlar. birde hemen atmak istiyorsan sigara etkisin vücuttan, spor yap, bol su ve soda iç.bir de şu linke bak

Sigarayı Bıraktıktan Sonra Neler Değişecek : Hakkında Bilgi

canım çok teşekkürler
ben sigarayı bırakalı epey oldu
ama cilt önemli bişi tabi o yüzden değişik ve bana uygun olan şeyleri denemeye çalışıyorum
evet sigarayı bırakınca çook şey değişip güzelleşti hayatımda..kendime ne eziyet etmişim meğer
bugünlerde 1 2tane yaktım ama hemen topladım kendimi benim ona ihtiyacım yokki
hayatımı mahvetmekten başka bi işe yaramıyo şimdi çook rahatım Allaha şükür bidahada dönmem valla :1:
yinede güzel paylaşımlarını bekliyorum canım

canımcım kayısı çekirdeği kremi aklımda onu alıp denicem
inşallah o da iyi gelir de kullanırım dediğim gibi şimdi cildimden çok memnunum
lavanta çok yaradı gerçekten

tatlım ben kayısı kremi kullanmıstım ama yagı kadar etkılı olmuyor mecıtefendının kını almıstım şimdi tekrar doa kozmetikten aldım kayısı yagını tavsıye ederım daha once kullandıklarımdan cok daha ıyı

tatlım ben kayısı kremi kullanmıstım ama yagı kadar etkılı olmuyor mecıtefendının kını almıstım şimdi tekrar doa kozmetikten aldım kayısı yagını tavsıye ederım daha once kullandıklarımdan cok daha ıyı
tamam canım bakıcam artık aktar cildime bakıp bana uyan hangisi olursa onu verir muhtemelen bakalım

Konuyu açalı baya olmuş , yorumların hepsini okumadım ama tavsiyem
Hafta bir organik çiçek balını cildine sür (yaraları , sivilceleri çok cabuk iyileştiriyor ve canlılık veriyor,cildi temizliyor , nette araştırabilirsin )
Her gece yatarken 1 diş sarımsak yut (koku yapmıyor , cilde faydası olduğu gibi vucüda da çok faydası var )
Ve her gün cildini doğal gül suyu ile yıka

Konuyu açalı baya olmuş , yorumların hepsini okumadım ama tavsiyem
Hafta bir organik çiçek balını cildine sür (yaraları , sivilceleri çok cabuk iyileştiriyor ve canlılık veriyor,cildi temizliyor , nette araştırabilirsin )
Her gece yatarken 1 diş sarımsak yut (koku yapmıyor , cilde faydası olduğu gibi vucüda da çok faydası var )
Ve her gün cildini doğal gül suyu ile yıka

canımm öneriler için çok teşekkür ederim
gülsuyu cildime pek gelmiyo ama sarımsağın herşeyde faydasını gördüm
muhakkak bundada işe yarıyacak denicem kesinlikle ama
sence sabahları aç karnına mı yutayım yoksa gece yatarken mi :26:
sabahları yutunca tok tutuyo malum kararsız kaldım :44:

aynı dertten muzdarip....ben bu aralar sabun kullanıyorum thalianın Q10 sabunu bide ardından kil maskesi yapıyorum ...az toparlanıyo sankii...pirinç maskesi diolar bide onu daha yapmadım ama...
Sabun kullanırsan iyi olur ama pirinç maskesini kullanırsan her cilde yaramaz bende yaramadı. Deri dökülsü. Tahriş oldu. Kızardı. Kaşıntı oldu

Back
X