bembeyaz cildim mahvoldu....

• Konu Sahibi Konu Sahibi xAyx
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
canım öncelikle başın sağolsun sigara bööle bi ders vermemeli insana
hele de kötü olduğunu bile bile içen insanlara (ki kimse severek içmiyor)
pekmezi hemen denicem duyduğum iyi oldu
bu arada hannahcım yemeklerime ne kadarda olsa düzen verdim protein mineral ağırlıklı besleniyorum
süte bende bayılırım:16: sanırım cildimi tam küstürmemişim kızlar yada
öle bi istedimki düzelmesini sanırım ondan tekrar adam oldu yüzüm :)
ama sigarayı bırakmak bana yetti diyebilirim geri kalanı da salyangoz kremi vs günlük bakımlarla elde ettim
bidaha asla değil cildimi vücudumu kendime küstürmem..yanımda birileri içince bile boğuluyorum
meğer napmışım vücuduma cildime...bi fotoğrafım var görmek istemiyorum bi insan bu kadar yaşayan ölü gibi olur yani :1:
sabah kalkılmıyor gece yatılmıyor sadece sigara etrafında dönen bi hayat....
diyorum ya ben yatıp kalkıp şükretmeliyim herşeyi geri kazandığıma..
aman diyeyim en güzel giysimiz cildimiz valla kızlar :1:
o olmadı mı istediğin marka allığı pudrayı boyayı cilayı sür ııh fayda etmez..:50:

canım öncelikle başın sağolsun sigara bööle bi ders vermemeli insana
hele de kötü olduğunu bile bile içen insanlara (ki kimse severek içmiyor)
pekmezi hemen denicem duyduğum iyi oldu
bu arada hannahcım yemeklerime ne kadarda olsa düzen verdim protein mineral ağırlıklı besleniyorum
süte bende bayılırım:16: sanırım cildimi tam küstürmemişim kızlar yada
öle bi istedimki düzelmesini sanırım ondan tekrar adam oldu yüzüm :)
ama sigarayı bırakmak bana yetti diyebilirim geri kalanı da salyangoz kremi vs günlük bakımlarla elde ettim
bidaha asla değil cildimi vücudumu kendime küstürmem..yanımda birileri içince bile boğuluyorum
meğer napmışım vücuduma cildime...bi fotoğrafım var görmek istemiyorum bi insan bu kadar yaşayan ölü gibi olur yani :1:
sabah kalkılmıyor gece yatılmıyor sadece sigara etrafında dönen bi hayat....
diyorum ya ben yatıp kalkıp şükretmeliyim herşeyi geri kazandığıma..
aman diyeyim en güzel giysimiz cildimiz valla kızlar :1:
o olmadı mı istediğin marka allığı pudrayı boyayı cilayı sür ııh fayda etmez..:50:

aynen katiliyorum yazdiklarina..eger sigara iciyorsaniz zaten bastan 1-0 yenik demektir cildiniz! birakamadigim icin en azindan daha saglikli beslene bilirim diye düsündüm bende..ve yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum..diyet yada spor yapmiyorum..ama dogru bilgiler ile sürekli arastirip ögreniyorum ALLAHIN izni ve yardimiyla..tam bugday ekmegi,hakiki zeytin yagi,keten tohumu,yani tamamen dogal ve saglikli ve Has yani herseyin hasini ve gercegini alip yemeye calsiyirouz ailecek!diyet liht yazan,icinde bir süre ne oldugu belli olmayan seylerden uzak duruyoruz!yani paramizi cöre cöpe vericegimize daha bilincli alisveris yapiyoruz diyebilirim :)
sigarayi birakmak isteyenlerde hep ayni korku var! ya kilo alirsam korkusu? ve sigarayi birakanlarin kilo aldigini ve bir dahada veremedigini duydugunuz zaman, dahada bir geri adim atiyorsunuz! o zehiri iciyorsunuz kilo almaktansa! aslinda buda baska bir sorun! tvlerde reklamalarda yada doktorlarin yaptigi sürekli aciklamalar var, zayif olmanin saglikli olduguna söylüyorlar sürekli ..zihnimize yerlestirilmis bu! ve sigarayI birakip kilo alicagima sigara icerim ama kilo almam en azindan diye tuhaf yanlis bir düsünce var zihinlerde..sigara icenlerin en büyük korkusu bu! sigarayi birakirsam kilo alirim korkusu! malesef..ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN..amin..

aynen katiliyorum yazdiklarina..eger sigara iciyorsaniz zaten bastan 1-0 yenik demektir cildiniz! birakamadigim icin en azindan daha saglikli beslene bilirim diye düsündüm bende..ve yediklerime ictiklerime dikkat ediyorum..diyet yada spor yapmiyorum..ama dogru bilgiler ile sürekli arastirip ögreniyorum ALLAHIN izni ve yardimiyla..tam bugday ekmegi,hakiki zeytin yagi,keten tohumu,yani tamamen dogal ve saglikli ve Has yani herseyin hasini ve gercegini alip yemeye calsiyirouz ailecek!diyet liht yazan,icinde bir süre ne oldugu belli olmayan seylerden uzak duruyoruz!yani paramizi cöre cöpe vericegimize daha bilincli alisveris yapiyoruz diyebilirim :)
sigarayi birakmak isteyenlerde hep ayni korku var! ya kilo alirsam korkusu? ve sigarayi birakanlarin kilo aldigini ve bir dahada veremedigini duydugunuz zaman, dahada bir geri adim atiyorsunuz! o zehiri iciyorsunuz kilo almaktansa! aslinda buda baska bir sorun! tvlerde reklamalarda yada doktorlarin yaptigi sürekli aciklamalar var, zayif olmanin saglikli olduguna söylüyorlar sürekli ..zihnimize yerlestirilmis bu! ve sigarayI birakip kilo alicagima sigara icerim ama kilo almam en azindan diye tuhaf yanlis bir düsünce var zihinlerde..sigara icenlerin en büyük korkusu bu! sigarayi birakirsam kilo alirim korkusu! malesef..ALLAH SONUMUZU HAYIR ETSIN..amin..

evet nolursa olsun beslenme çok önemli bu arada kilo alma korkusu var ama
bence o lanetten kurtulmak daha önemli alına bi iki kiloda verilir o yüzden
ben daha önceki teşebbüslerimde spor vs ile birlikte ilerliyodum hem bol su içmiş hem ter atmış
hem nefesimi açmış hem de daha düzenli az ve öz yemiş oluyodum..
biliyorum sigarayı bırakınca insan tatlıya filan yöneliyo ama zamanla aşılıyo bu sorun
bide spor hayatın rutin bi parçası olmalı yaa sabah kalkınca bi iki küçük egzersizle güne başlamak
yada ufak bi yürüyüş bu çarşıda gezmek bile olabilir bunlar olması gereken şeyler diye düşünüyorum..
canım seni tebrik ediyorum en azından kendini farketmiş ve gereğini yapıyosun
sigara içen bi insan kaybediyor çoğu zaman kendini yemeği bile yeri geliyo sigara için yiyoruz
nedir yemekten sonra sigara tellendirelim..valla yaşıma baktım yüzüme baktım kendimden utanıp bıraktım bu laneti
bırakalı ne kadar oldu sayamadım ama sanıyorum ekimden bu yana bıraktım kullanmadım
şu bi iki gündür moral bozukluğundan yaktım (ne saçma=moralimi düzeltmedi sonuçta) ama nasibimi aldım
bugün boğazım epey bi ağırıyo zaten yeniden başlamazdım biliyorum kendimi..
neyse şükürler olsun kurban olduğum bana o direnci verdi bitiridim bu olayı tamamen ve
eski günlerime geri döndüm ah birde evde içenleri halletseydim ne iyi olurdu ne kadar da olsa etkileniyoruz ve
benim dumanında bile hatta kokusunda asla kalmamam gerekiyor..evlendiğimde tuvalette bile içirmicem benimkine :1:

Pişik kremini çok övüyorlar. İngiliz kadınları her zaman kullanırmış hem.
Ben de kil maskesini öneririm.
Ama her şeyden önce moralini bozmamaya çalış. Zaten bırakmışsın sigarayı da.
Düzelir yakında. :31:

evet nolursa olsun beslenme çok önemli bu arada kilo alma korkusu var ama
bence o lanetten kurtulmak daha önemli alına bi iki kiloda verilir o yüzden
ben daha önceki teşebbüslerimde spor vs ile birlikte ilerliyodum hem bol su içmiş hem ter atmış
hem nefesimi açmış hem de daha düzenli az ve öz yemiş oluyodum..
biliyorum sigarayı bırakınca insan tatlıya filan yöneliyo ama zamanla aşılıyo bu sorun
bide spor hayatın rutin bi parçası olmalı yaa sabah kalkınca bi iki küçük egzersizle güne başlamak
yada ufak bi yürüyüş bu çarşıda gezmek bile olabilir bunlar olması gereken şeyler diye düşünüyorum..
canım seni tebrik ediyorum en azından kendini farketmiş ve gereğini yapıyosun
sigara içen bi insan kaybediyor çoğu zaman kendini yemeği bile yeri geliyo sigara için yiyoruz
nedir yemekten sonra sigara tellendirelim..valla yaşıma baktım yüzüme baktım kendimden utanıp bıraktım bu laneti
bırakalı ne kadar oldu sayamadım ama sanıyorum ekimden bu yana bıraktım kullanmadım
şu bi iki gündür moral bozukluğundan yaktım (ne saçma=moralimi düzeltmedi sonuçta) ama nasibimi aldım
bugün boğazım epey bi ağırıyo zaten yeniden başlamazdım biliyorum kendimi..
neyse şükürler olsun kurban olduğum bana o direnci verdi bitiridim bu olayı tamamen ve
eski günlerime geri döndüm ah birde evde içenleri halletseydim ne iyi olurdu ne kadar da olsa etkileniyoruz ve
benim dumanında bile hatta kokusunda asla kalmamam gerekiyor..evlendiğimde tuvalette bile içirmicem benimkine :1:

aynen yazdiklarinin hepsi dogru..insan kendisi farkediyor zamanla...INSALLAH HAYIRLISIYLA BENDE BIRAKIRIM...ama benim öyle bir esim varki yani felaket habercisi gibi:))
esimin is yerinde sigara birakanlar var..ve hepsi almis 10-15 kilo veremiyorlar...esim gelip bunlari anlatinca morel yerlede bende..yuh diyorum..hicmi güel örnek yok..bu ne ya:)) habire sigarayi birakmis kilo almis bir daha verememis..nesin felaket tellalcisimi diye takiliyorum:) oda napiyim adamlar kendilri anlatiyorlar adam siskim resmen diyor..:)
ve eve sinen sigara kokusu rezalet! hatta igrenc ötesi..ne yaparsaniz yapin eve sinen sigara kokusu.o sap sari görüntüden kurtulamiyorsunuz..sizi tebrik ediyorum..INSALLAH ALLAH DAIM ETSIN...cok güzel basarmissiniz,darisi bana ve esime INSALLAH..
suan yaptigimiz seyler saglikli yemek icmek beslenmek..tek kötü aliskanligimiz sigara..INSALLAH ONDANDA ALLAHIN IZNIYLE KURTULURUZ...

öncelikle tebrik ederim bıraktığınız için :) benim de kendimce bi tavsiyem olacak 10-15 dal maydonoza yarım limon sıkıp yarım bardakta su ekleyin blendırdan geçirin. (içinde kalan pütürlerden rahatsız olursanız süzebilirsiniz ben öyle yapıyorum :)) hergün içebilseniz hem cildiniz hem sizi ferahlatıyor hafiflediğinizi hissediyorsunuz ben çok nadir yapıyorum malesef ama tavsiye ederim bikaç günde etkisini göreceğinize eminim :))

Pişik kremini çok övüyorlar. İngiliz kadınları her zaman kullanırmış hem.
Ben de kil maskesini öneririm.
Ama her şeyden önce moralini bozmamaya çalış. Zaten bırakmışsın sigarayı da.
Düzelir yakında. :31:
evet canım bende şu kozmikbakıma göre bazen maya maskesi yapıyorum
bazen de lavanta yağı filan sürüyorum iyi geliyo bu arada konuyu açalı epey oldu canım
sigarayıda epeydir bıraktım çok şükür cildim eski haline döndü hatta dün ölü beyazlığı var bende acaba nedendir deyip seviniyodum ki bugün soğuk algınlığından yataklara düştüm :1:

aynen yazdiklarinin hepsi dogru..insan kendisi farkediyor zamanla...INSALLAH HAYIRLISIYLA BENDE BIRAKIRIM...ama benim öyle bir esim varki yani felaket habercisi gibi:))
esimin is yerinde sigara birakanlar var..ve hepsi almis 10-15 kilo veremiyorlar...esim gelip bunlari anlatinca morel yerlede bende..yuh diyorum..hicmi güel örnek yok..bu ne ya:)) habire sigarayi birakmis kilo almis bir daha verememis..nesin felaket tellalcisimi diye takiliyorum:) oda napiyim adamlar kendilri anlatiyorlar adam siskim resmen diyor..:)
ve eve sinen sigara kokusu rezalet! hatta igrenc ötesi..ne yaparsaniz yapin eve sinen sigara kokusu.o sap sari görüntüden kurtulamiyorsunuz..sizi tebrik ediyorum..INSALLAH ALLAH DAIM ETSIN...cok güzel basarmissiniz,darisi bana ve esime INSALLAH..
suan yaptigimiz seyler saglikli yemek icmek beslenmek..tek kötü aliskanligimiz sigara..INSALLAH ONDANDA ALLAHIN IZNIYLE KURTULURUZ...
kurtulursun canım inşallah herşeyin farkındasın ya emin ol sen yavaş yavaş aklından atıcan şu laneti bu arada kiloyu filan hiç takma ve tamamen kendini farklı şeylere yönlendirince kilo filan alıcaksın daha doğrusu aklına gelmeyeceği için zorla düşünüp kilo aldırmayacaksın kendine ben buna çok inanıyorum insan evrene ne gönderse geri alıyo gerçekten o yüzden olumlu düşünüp olumlu şeyler katalım hayatımıza..kilo alırsan da canın sağolsun bak bende dediğim gibi ufak bi göbek yaptım bu sefer spor yapmadığım için ama bünyem kendine gelip toparlanınca hiç kilo filan kalmadı vücut yenileniyo emin olabilirsin o senin duydukların bağımlılığını bırakıp başka bağımlılık kazananlardır çikolata vs yada günün hiç olmadık saati hiç olmayacak bişi yemek gibi..sen bi Bismillah de emin ol iyi gelecek inşallah çabucak kurtulursunuz eşinle çocuğunuz var mı bilmiyorum ama olunca da hiç değilse bööle bişiyle tanışıp büyümesin çocuk çok etkiliyo gerçekten küçücük bünyeleri var zaten
öncelikle tebrik ederim bıraktığınız için :) benim de kendimce bi tavsiyem olacak 10-15 dal maydonoza yarım limon sıkıp yarım bardakta su ekleyin blendırdan geçirin. (içinde kalan pütürlerden rahatsız olursanız süzebilirsiniz ben öyle yapıyorum :)) hergün içebilseniz hem cildiniz hem sizi ferahlatıyor hafiflediğinizi hissediyorsunuz ben çok nadir yapıyorum malesef ama tavsiye ederim bikaç günde etkisini göreceğinize eminim :))
canım çok teşekkür ederim..:16:
evet şu maydonozu duymuştum ama deneyemedim bi türlü koşturmacadan ama
aklımın bi köşesine yazdım mutlaka uygulucam çok sağol..
bu arada şu kozmikbakım dediğime uyarak bi ara ısırgan çayı içtim ve
vücudum epey bi yeniledi kendini arındırıcıydı o zaten benide epey arındırmış oldu :1:

sigara içenler vücutlarını antioksidanlardan mahrum ettikleri için cilt erken yaşlanıyor..bol bol kırmızı, mor renkte meyve ve meyve kurusu yerseniz -yaban mersini, kara üzüm vs- gibi bol bol antioksidan alabilirsiniz. ve de sigara c vitamini düşmanı olduğu için narenciye tüketmeniz çok önemli. cildiniz hem elastikiyetini kazanır hem de bağ dokunuz güçlenir.

sigara içenler vücutlarını antioksidanlardan mahrum ettikleri için cilt erken yaşlanıyor..bol bol kırmızı, mor renkte meyve ve meyve kurusu yerseniz -yaban mersini, kara üzüm vs- gibi bol bol antioksidan alabilirsiniz. ve de sigara c vitamini düşmanı olduğu için narenciye tüketmeniz çok önemli. cildiniz hem elastikiyetini kazanır hem de bağ dokunuz güçlenir.

evet insan sigarayı bırakınca c vitaminine aşırı yöneliyo zaten
ben bu yıl ömrümde hiç yiyip içmediğim kadar c vitamini içerikli meyveleri yiyip sıkıp tükettim

ben sigara içmıyorum canım ve yanımda içilmesinden de nefret ederim asla içirtmem kimseye... herkes cildme ne yaptıgımı özel bi bakım yapıp yapmadiğimı soruyor porselen gibi bembeyaz bi cildim var ve özel bi bakım değil ama dikkat ettiklerimi paylaşayım: bi kere asla cildime sabun kullanmam banyoda bebek sampuanı ya da duş jeli veya sebamed likid kullanıyorum.banyodan çıkınca direkt hiç beklemeden nemlendirici krem sürüyorum çünkü banyodan sonra cilt kuruyor.yüzüme asla makyaj malzemesi boşu boşuna bekletmem eve gelir gelmez yıkarım.hatta yüz yıkama jelim kalmayınca bebek şampuanıyla yıkıyorum o bile temizliyor...alkol de cildi bozan bi şey alkol kullanmamak lazım kızlar.. ben çok su içmeyı sevmıyorum o kadar ama su cilt için çok önemli bu bir gerçek

selam kızlar..
sigarayı bırakalı epey oldu biliyosunuz
ama
cilt sorunu bi sigarayla olmuyo tabi..
cildiyle ilgili problemi olan herkese lavanta çayını öneriyorum
3gün oldu başlayalı şimdiden gelişmeler hoşuma gidiyor genelde 5. 6.günü belli eder diyolar ama
ben şimdiden bişiler gözlemliyorum üstelik kokusu filan da ööle yoğun değil hatta yağını bilenler varsa
lavanta yağı çok daha ağır kalıyo çayın yanında..
neyse kızlar yapımıda kolay zaten ben içeceğim kadar suda kaynatıyorum göz ayarı lavantayı
ve biraz da bekliyorum rengini veriyo zaten hemen sonra içiyorum
aktarda satılıyo tahmininiz üzre ben 1liralık aldım 1ay filan yeter diye düşünüyorum
bi yandanda saç uzamasına içerden destek tabi bu lavanta
herkese kolay gelsin inşallah cildinizi sizde beğenirsiniz gelişmeleri yazıcam kızlar..

Ben de 3 4 senedir sigara kullanıyorum, cildime etkisini görmemiştim ama son 3 4 aydır gözaltlarımda morluk başladı. sanki daha yorgun gözüküyorum. bunu gerçekten çok fazla yere sordum, cilt bakımına ve doktora gittim, göz altı morluğumun olmadığını söylediler, ama insan kendini bilir. bembeyazdı eskiden, şimdi 1 2 ton daha koyu. nedenini sigaraya bağladım ve sigarayı azalttım. maalesef hala bırakamadım.

sizlere maya maskesini tavsiye edeceğim. eğer tüylenmeye müsait bir cildiniz yoksa, haftada 1 kere maya maskesi cilt rengini dengeliyor, yeniliyor.

ayrıca sigara içenler olarak, yediklerimize daha dikkat etmemiz gerekiyor :/ ben sadece proteinle besleniyorum gibi bir şey.. haftada 3 4 gün balık, kalan günler kırmızı et yiyorum. her gece 1 büyük bardak süt içiyorum. sabahları da 1 kaşık pekmez tavsiye ederim. sigaranın götürdüklerini bu şekilde kazanmaya çalışıyorum.

Bir de sigaranın o cilt renginde oluşturduğu sararma için de, armut suyunu sıkıp yatmadan önce yüzümüze sürmemiz gerekiyormuş.

aaaaaa iyiymiş o zaman çünkü ben meyve yedikten sonra elimi filan yıkamam direk yüzüme ve ellerime sürerim
ve kesinlikle lavanta çayını da tavsiye ederim cildimi harika yaptı
yalnız şu aralar gene bi iki tane yakıyorum ve hemen pis etkisini görmeye başladım
neyse tez zamanda bu kaçamağımıda yenicem inşallah
unutmayın kızlar lavanta çayını ısrarla tavsiye ediyorum

biodermanın ürünlerini tavsiye ederim.sana uygun olanları cilt bakım uzmanı filan olursa onlar yardımcı olur sanırım.eczanede satılıyo zaetn genelde..

biodermanın ürünlerini tavsiye ederim.sana uygun olanları cilt bakım uzmanı filan olursa onlar yardımcı olur sanırım.eczanede satılıyo zaetn genelde..
benim cildim karma canım çok teşekkürler ilk fırsatta bakıcam bişiler
şuanda çok sorunum yok dediğim gibi lavanta çayı çok faydalı oldu ki onu da cildimi toparladıktan sonra buldum
ama cilt bakımı ara vermeye gelmez bu markayı aklıma yazdım:34:

xAyx cim burda bir peeling var en yakın zamanda ben denemek istiyorum..belki senin de işine yarabilir
http://www.kadinlarkulubu.com/lekel...5-tca-triklosetik-asit-peeling-deneyimim.html

aa sağol canım bakmıştım bi ara buna ama açıkçası çok ağır bişi gibi geldi
o denli bi problemim yok..aslında benim tek sorunum sigaraydı onu bırakınca herşey eskisine döndü
şimdi cildimi seviyorum ama bi ara detaylıca bakıcam şu verdiğin topikteki bilgilere

aa sağol canım bakmıştım bi ara buna ama açıkçası çok ağır bişi gibi geldi
o denli bi problemim yok..aslında benim tek sorunum sigaraydı onu bırakınca herşey eskisine döndü
şimdi cildimi seviyorum ama bi ara detaylıca bakıcam şu verdiğin topikteki bilgilere

Evet canım cilt çok önemli ya..benim de sorunum yok ama daha pürüzsün görünmesi de fena olmaz..lavanta çayı bugün 3.olacak canım..bir şey soracağım tatlım yemeğin üzerinden en az iki saat mi geçmeli içmek için..az önce elma yedim sayılır mı ki :))

Son düzenleme:
Evet canım cilt çok önemli ya..benim de sorunum yok ama daha pürüzsün görünmesi de fena olmaz..lavanta çayı bugün 3.olacak canım..bir şey soracağım tatlım yemeğin üzerinden en az iki saat mi geçmeli içmek için..az önce elma yedim sayılır mı ki :))

canım valla esmerkraliçe ööle olduğunu söylemişti ama
ben hiç kural mural tanımadım ne zaman istediysem o zaman içtim :1:
neyse sonra sabah 1akşam 1br içicem dedim ama cildime yaradı gerçekten
saçıma olan etkisini henüz görmedim ama cildimden sonra saçımıda unuttum zaten bi dünya şey yapıyorum saçıma bırak buda cildime olsun :1:

Back
X