Ben aldim cnm bellona romeo.cok memnunum.ben koyu renk olanini yaptirmadim.üçlü koltugumun ikisini de pudra rengi yaptirdim.vitrini ve konsolunu almadim.masa sandalyesi ve aynasini aldim.memnunum.ayrica yatak da oluyor .olmuyor diyenler olmus galiba.
merhaba romeo koltuk takımını ben de düşünüyorum bellona çökme yaptı bi arkadasımda endişelendim siz üstünede sürekli mi oturuyorsunuz kumas nasılbi şikayetiniz var mı bide ne kadara aldınız liste fiyatına mı
Bellona bolivya koltuk ve salon ve yatak odasini kullaniyorum cok memnunum ama gõzüm elantra serisinde ne kadar kaliteli duruyor su an koltuklarim eski olmasa dusunmeden el antra serisinden alirdim
Tatlim salonum ayni zamanda ortak yasam alanim asla renkte kumasta bozulma sungerde deforme olmadi leke asla tutmuyor 4yil bitti ben cok memnunum hani kütük gibi derler ya iste oyle
Ama vaktinde elantra serisi cikmis olsaydi yani bi 4yil once kesinlikle elantra serisini aljrdim dusunmeden bi de yatak odasi ve yemek takimimolarak da valentinoyu dusunurdum bu dedikleri de gözüm kaldi resmen
merhaba romeo koltuk takımını ben de düşünüyorum bellona çökme yaptı bi arkadasımda endişelendim siz üstünede sürekli mi oturuyorsunuz kumas nasılbi şikayetiniz var mı bide ne kadara aldınız liste fiyatına mı
Liste fiyatina almadim cnm pazarlik yaptim. Bir de ben aldigim zaman ( sanirim aralik ayıydı) bellonada kampanya vardı 7000 tl ve uzerine 750 tl lik mi neydi o civar bir hediye ceki veriyorlardi. Ben hediye cekini indirim olarak kullandim. Otua grubu masa sandalye. Orta sehpa 8000 e anlastik. Sonrasinda aynayı da alinca 220 tl de aynasina verdik. 8220 tl ye aldik. Vitrin ve konsol almadik. Isterseniz ozelden salonumun resmini gönderebilirim fikir olsun diye.bu arada cokme vs olmuyor. Oturma odam ayrı benim fakay salonumu da esirgemiyorum kullaniyorum. Gayet saglam. Kumaşı da silinebiliyor rahatca. Komple hic silmedim ama geçen kan lekesi oldu yeşil sabunlu bezle aninda çıktı leke. İz bile kalmadi.