bellona romeo

ades_ballibadem

Nirvana
Kayıtlı Üye
19 Mart 2008
2.757
78
Merhaba kizlar bellona romeo koltuk takimina bayildim
Kullanan varmi acaba
Yada bellona koltuklarinin kumas kalitesi nasil
Birde berjer kumasindan alip fon diktirmek istiyorum nasil olur sizce dosemelik kumastan fon bu sekilde kullanan varmi

Bende oyle dusunuyorum ama cok begendim markasindan degil yani bide bu isin icine girince kafa cok karisiyor ya uygun fiyatli firmalara baktim ider evgor modalife gibi onlardanda asiri sikayet var ne yapcami sasirdim tavsiyenoz varmi peki

Bu arada bende bellona kullanicisiyim 6 senelik koltuklarim saglamlik konusunda hic sikinti yasamadim hic bozulma cokme gibi bisey olmadi kumasida kahve zaten leke konusunda sikinti yoktu ama yanlari beyaz deriydi ve ilk 7 8 ayda yiprandi kose kisimlar dikis alan yerleri resmen eridi asla bellona almm diyordum ama takima bittim ve genel olarak beyaz deri butun markalarda sikinti yasatiyormus bilmiyorum kafam cok karisik

bizdeki sıkıntı da bu koltuk çökme, kırılma vs yapmadı ancak kol kısımları deriydi ve çok kısa sürede deforme oldular.

Bellona bolivya koltuk ve salon ve yatak odasini kullaniyorum cok memnunum ama gõzüm elantra serisinde ne kadar kaliteli duruyor su an koltuklarim eski olmasa dusunmeden el antra serisinden alirdim

Bellona bolivya koltuk ve salon ve yatak odasini kullaniyorum cok memnunum ama gõzüm elantra serisinde ne kadar kaliteli duruyor su an koltuklarim eski olmasa dusunmeden el antra serisinden alirdim

Evet onlarda cok guzeller benim cok begendigim bir tarz ama gunluk kullanmak icin biraz agir bir takim ve sanirim yatakta olmuyor
Peki bolivyayi gunlukmu kullaniyorsunuz yoksa misafirden midafiremi

Evet onlarda cok guzellegünlükim cok begendigim bir tarz ama gunluk kullanmak icin biraz agir bir takim ve sanirim yatakta olmuyor
Peki bolivyayi gunlukmu kullaniyorsunuz yoksa misafirden midafiremi
Benim tek kullandigim bi odam var salon ve oturma odasi niyetine canim yani hem günlük hem de misafirlik ama inan taş gibi cökme renk atma sıfır ama ben köse takimi ve 2 tekli koltuk seklinde kombinledim sen tabi günlük dusunuyosan senin sectigin cok daha hos elantra biraz agir bi seri

Ben beğendim. .
Bellonadan memnunum. .
Bellona lifos yemek odası ve oturma var ..

Ben aldim cnm bellona romeo.cok memnunum.ben koyu renk olanini yaptirmadim.üçlü koltugumun ikisini de pudra rengi yaptirdim.vitrini ve konsolunu almadim.masa sandalyesi ve aynasini aldim.memnunum.ayrica yatak da oluyor .olmuyor diyenler olmus galiba.

bende romeo takımını kullanıyorum fotoğrafta olduğu gibi hepsini aldım yemek odası birde koltuk takımını. kullanıyorum eve girince için açılıyor bence harika.

Ben de elantra serisini aldım. Bakalım, memnun kalırım diye düşünüyorum. Çok klas duruyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…