- 19 Mart 2008
- 2.757
- 78
-
- Konu Sahibi ades_ballibadem
Bu arada bende bellona kullanicisiyim 6 senelik koltuklarim saglamlik konusunda hic sikinti yasamadim hic bozulma cokme gibi bisey olmadi kumasida kahve zaten leke konusunda sikinti yoktu ama yanlari beyaz deriydi ve ilk 7 8 ayda yiprandi kose kisimlar dikis alan yerleri resmen eridi asla bellona almm diyordum ama takima bittim ve genel olarak beyaz deri butun markalarda sikinti yasatiyormus bilmiyorum kafam cok karisik
Cok siradan derken bircok soru sordum acikcasi cevap neye istinaden anlayamadimçok sıradan emin ol
Bellona bolivya koltuk ve salon ve yatak odasini kullaniyorum cok memnunum ama gõzüm elantra serisinde ne kadar kaliteli duruyor su an koltuklarim eski olmasa dusunmeden el antra serisinden alirdim
Demekki derilerde boyle bir sikinti var asla evime sokmam artik zaten deri felanbizdeki sıkıntı da bu koltuk çökme, kırılma vs yapmadı ancak kol kısımları deriydi ve çok kısa sürede deforme oldular.
Benim tek kullandigim bi odam var salon ve oturma odasi niyetine canim yani hem günlük hem de misafirlik ama inan taş gibi cökme renk atma sıfır ama ben köse takimi ve 2 tekli koltuk seklinde kombinledim sen tabi günlük dusunuyosan senin sectigin cok daha hos elantra biraz agir bi seriEvet onlarda cok guzellegünlükim cok begendigim bir tarz ama gunluk kullanmak icin biraz agir bir takim ve sanirim yatakta olmuyor
Peki bolivyayi gunlukmu kullaniyorsunuz yoksa misafirden midafiremi
Cok siradan derken bircok soru sfarklı bir şeyler bakabilirsin
model olarak sıradan dedim.oturma odasına olur ama salona hafif kaçar
Ben de elantra serisini aldım. Bakalım, memnun kalırım diye düşünüyorum. Çok klas duruyor.