M Mayaarzu Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2021 27 5 6 34 4 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #1 Arkadaslar 30 yaşındayım ön dişlerim ayrilmaya basladi baya baya üst dişlerim arasında hizla ilerleyen boşluk olusuyor neden sizce.bide alt ön distede hafiften başlamış ve bu yasa kadar dişlerim inci gibiydi duzgunce
Arkadaslar 30 yaşındayım ön dişlerim ayrilmaya basladi baya baya üst dişlerim arasında hizla ilerleyen boşluk olusuyor neden sizce.bide alt ön distede hafiften başlamış ve bu yasa kadar dişlerim inci gibiydi duzgunce
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.669 1 25.047 798 4 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #2 arkadan dişmi çektirdin bir boşluk olmuş ki yerleşme oluyor demek Olumlu oy 0 Olumsuz oy
M Mayaarzu Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2021 27 5 6 34 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #3 blondgunes .!.: arkadan dişmi çektirdin bir boşluk olmuş ki yerleşme oluyor demek Genişletmek için tıkla... Evet 17 yaşında cektirmistim yillardir bostu arka disim o yüzden mi dersin Olumlu oy 0 Olumsuz oy
blondgunes .!.: arkadan dişmi çektirdin bir boşluk olmuş ki yerleşme oluyor demek Genişletmek için tıkla... Evet 17 yaşında cektirmistim yillardir bostu arka disim o yüzden mi dersin
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.669 1 25.047 798 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #4 Mayaarzu .!.: Evet 17 yaşında cektirmistim yillardir bostu arka disim o yüzden mi dersin Genişletmek için tıkla... olabilir , benım alt dişlerim öyleydi şimdi inci gibi dizildiler , ama bilerek çektirmedik tabii , orta 2 de çektirmiştim yıllar içindee yerleşme oluyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Mayaarzu .!.: Evet 17 yaşında cektirmistim yillardir bostu arka disim o yüzden mi dersin Genişletmek için tıkla... olabilir , benım alt dişlerim öyleydi şimdi inci gibi dizildiler , ama bilerek çektirmedik tabii , orta 2 de çektirmiştim yıllar içindee yerleşme oluyor
M Mayaarzu Üye Anneler Kulübü Kayıtlı Üye 13 Mart 2021 27 5 6 34 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #5 blondgunes .!.: olabilir , benım alt dişlerim öyleydi şimdi inci gibi dizildiler , ama bilerek çektirmedik tabii , orta 2 de çektirmiştim yıllar içindee yerleşme oluyor Genişletmek için tıkla... Nasil ışlem uygulanfifa duzeldi Olumlu oy 0 Olumsuz oy
blondgunes .!.: olabilir , benım alt dişlerim öyleydi şimdi inci gibi dizildiler , ama bilerek çektirmedik tabii , orta 2 de çektirmiştim yıllar içindee yerleşme oluyor Genişletmek için tıkla... Nasil ışlem uygulanfifa duzeldi
F flower world Nirvana Pro Üye 12 Ocak 2010 16.669 1 25.047 798 18 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #6 Mayaarzu .!.: Nasil ışlem uygulanfifa duzeldi Genişletmek için tıkla... çene dar oldugu için sıkışmış dişler , kendi kendine düzeldi herhangi bir işlem uygulanmadı , Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Mayaarzu .!.: Nasil ışlem uygulanfifa duzeldi Genişletmek için tıkla... çene dar oldugu için sıkışmış dişler , kendi kendine düzeldi herhangi bir işlem uygulanmadı ,
Lupetta 🍒🍒🍒 Kayıtlı Üye 9 Kasım 2015 6.075 10.877 248 25 Şubat 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #7 Eksik diş varsa zamanla dişler arkadaki boşluğa doğru kayıyor Olumlu oy 0 Olumsuz oy
E Ellfsu Aktif Üye Kayıtlı Üye 22 Kasım 2021 931 1.456 33 34 2 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #8 Corpse Brideeee .!.: Eksik diş varsa zamanla dişler arkadaki boşluğa doğru kayıyor Genişletmek için tıkla... Benim de arkadan bir diş eksik aynen ayrık olduğu biraz önler Olumlu oy 0 Olumsuz oy
Corpse Brideeee .!.: Eksik diş varsa zamanla dişler arkadaki boşluğa doğru kayıyor Genişletmek için tıkla... Benim de arkadan bir diş eksik aynen ayrık olduğu biraz önler
N nesrinerturk Popüler Üye Kayıtlı Üye 6 Ağustos 2018 1.365 504 123 43 3 Mart 2022 Konu Sahibi Konu Sahibi Mayaarzu #9 çene darsa mantıken dişler tam dizilir ama genişse bence ayrılma olur. bunun için doktora başvurmak en iyisi bence. Olumlu oy 0 Olumsuz oy
çene darsa mantıken dişler tam dizilir ama genişse bence ayrılma olur. bunun için doktora başvurmak en iyisi bence.