Belki kizacaksiniz

Hayır amacım onu haklı çıkarmak değil tamamen tarafsız düşünüyorum buna da oldukça eminim çünkü biteli çok oldu şu an hayatımda olmasa da büyük acılar çekmem yani onula olmak gibi bir düşünce yok pek fazla o istemez çünkü kendini çok aciz beni çok mükemmel görüyor
Küfür etmesi onu sürekli sorumsuz olmakla suçlamamdan kaynaklanırdi ama o sorumsiz değil hasta idi ruhsal olarak
Enerjisi yok hayatı durmuş üstelik sürekli intiharı düşünüyor ben ona bir şans vermek yanında olmak istiyorum sonu illa birliktelik olmak zorunda değil

Önerdiğim hastahane özel biraz fiyatları yüksek ama çok iyi. zaten devlet hastahanelerinde direk ilaç verip iyice mahf ediyorlar.

Önerdiğim hastahane özel biraz fiyatları yüksek ama çok iyi. zaten devlet hastahanelerinde direk ilaç verip iyice mahf ediyorlar.
Teşekkür ediyorum
Evet biliyorum ben de özel istiyorum o yüzden
çünkü ilk izlenimi çok önemli guvenmesi lazım

Bu kadar basit bir şey degil
Çünkü bi erkeğe depresyonda olduğunu kabul ettirmek çok zor bir şey bu aşama bir yıl sürdü ve bunun sonunda randevuyu kabul etti
Psikolojik sorunlar zaten aile yüzünden ayrıca bir ailesi olduğunu başta yazmıştım gözden kacirdiniz sanırım
Eh, zor günler seni bekliyor, bize de kolay gelsin demekten başka bi'şey düşmez. Ben olsam fazla uğraşmazdım, kendi hayatıma bakardım ama herkes farklı bir düşünceye sahip böyle konularda.

Senin bu eski dedigin hani abisinin sevgilisiyle birlikte ayni evde kaldiklari, annesiyle ayni yatakta yatan mi?
Sen ondan ayrildin mi? Iyi yaptin bence hic dönme ve ugrasma. Ailesi ilgilensin..

Senin bu eski dedigin hani abisinin sevgilisiyle birlikte ayni evde kaldiklari, annesiyle ayni yatakta yatan mi?
Sen ondan ayrildin mi? Iyi yaptin bence hic dönme ve ugrasma. Ailesi ilgilensin..
Yok bu o değil bu ilki
o da ikincisiydi onunla bitti

Ona yardim edicem derken nasilsa barişirsiniz. Bizim adamlarimiz degil de kadinlarimiz sorunlu, nerede çetrefilli biri var bizi çekiyor, neden?
Ben sorunlu birisi değilim sadece seviyorum ve biraz da aciyorum o kadar
Barışma gibi bi ihtimal de zaten çok düşük benimle o kadar da ugrasamaz kalp hastası ve birnevi ölümü bekliyor zaten

Neden bu kadar cirpiniyorsun? Ailesi ilgilensin sen neden ugrasiyorsun ki ? Konunda cok uzulmustun hatirliyorum.Ayrica bana hic inandirici gelmiyor bu yataklara dustu,evden cikmiyor,hep seni sayikliyor,cok pisman laflari.

Neden yardım ediyorsun diyenlere tekrar söylüyorum onu seviyorum ve onu severek terkettim çünkü ben o kadar ay ona normal olmadığını gösteremedi m ve üzülen hep ben oldum

Su an yataklardan çıkmadığını da biliyorum
Çocukluğunda burada anlatamadıgim şeyler yaşamış ileride ise basketbolcu olacakken tüm hayatı bunun üzerine kurulu iken kalp hastası olduğunu öğrendi daha sonra da buna benzer bir çok olumsuzliklarla iyice dibe battı
Şimdi doktor kalp için geç kalmış her şeye hazırlıklı olun dedi o ölümü bekliyor derken edebiyat yapmadım

Bütün bunlar onun elinde olan şeyler değil ve o da bir şeyler için hazirsa ve de ben seviyorsam varsin yardım ederek sorunlu Olan da ben olayım

Ama ne yazikki sizden istediistedigim yardım da bu değildi.

Neden bu kadar cirpiniyorsun? Ailesi ilgilensin sen neden ugrasiyorsun ki ? Konunda cok uzulmustun hatirliyorum.Ayrica bana hic inandirici gelmiyor bu yataklara dustu,evden cikmiyor,hep seni sayikliyor,cok pisman laflari.
Hep beni sayiklamiyor sadece sevdiğini söylemiş keşke gerçek olmasa ama onu biliyorum
Ben uğraşıyorum çünkü seviyorum

*ilk paragraf açıklama,
Hemen konuya gecmek isteyen ikinciden baslayabilir :)

Selam kk üyeleri;
Her gün türlü türlü dertle geliyorum buraya
Aslında çoğu zaman can sıkıcı şeyler yaşıyorum, konumu da kapattiriyorum
Yalnız bir o kadar da farklı fikirler/tecrubelere ihtiyacım var
Belki şu an bu konu benim için en büyük derttir, şu an öyle görüyorum

Benim eski nişanlım çok sorunlu ve sorumsuz ayrıca kaba ve kırıcı biriydi bütün bu nedenler yüzünden bitirmistim
Onu çok seviyordum ama bitirmistim çünkü bana küfür etmişti son olay buydu yani
Onunla bittikten sonra çok zaman geçti başka biri,başka hayat denedim unutuyorum sandım ama her şey başa sardı... tabi ben yine dönmedim
Ama çok yakın bir zamanda ailesi benimle konuştu onun çok kötü olduğunu hatta yataktan cikamadigini falan söyledi beni de hala çok sevdiğini tabi. ..
Biraz düşündüm ama içim parcalandi seviyordum onu ve sevdiğim acı çekiyordu
Ona depresyonda olduğunu kabul ettirememistim bir türlü
Kaldırmasi güç şeyler yaşamıştı bu hale gelmesi normaldi ama o hiç bir zaman kabul etmedi
Eger etseydi ben yanında olacaktım
Sonra bana bir mesaj attı biraz kabul etmiş gibi görünüyordu
Sonra ben de üzerine gittim ve o kadar zaman yapamadigim şeyi yaptım randevu için ikna ettim
Bu benim için o kadar zor o kadar da önemli bir şeydi
Şimdi onun iyileşmesi için neler yapabilirim
Depresyon hakkında tecrübesi olan
Kısacası iyileşme ile ilgili olumlu veya olumsuz her şey olabilir
Sizden yorum istiyorum

Bu arada barışma adına bir sey yok ortada ben istesem de o istemez çünkü kendini çok aciz görüyor
Depresyon belirtileri işte
Suçluluk acızlik...

Ben bana yaşattığı her şeyi buna bağladım ve affettim onu
şimdi iyi olmak için de ugrasacak gibi görünüyor
Ben ona destek olmak istiyorum
Sız ayrılmıssınız ve sıın soyledıgınıze gore nedeni ıse sızden kaynaklı..barısmakta ıstemıyorsunuz .. aılesııleırtıbata gecın sadece saglıgı ıcın .. onunla gorusmekonu uzer...dr bulun veya bu konuda yardımcı olun hepsı bu

ona tekrar dönmek için bahaneniz olmuş işte. ama lütfen küfür ve saygısızlıkları depresyonun arkasına sığındırmayın. alakası yok çünkü. istanbuldaysanız numune hastanesi psikiyatride iyi doktorlar olduğunu duymuştum.

ona tekrar dönmek için bahaneniz olmuş işte. ama lütfen küfür ve saygısızlıkları depresyonun arkasına sığındırmayın. alakası yok çünkü. istanbuldaysanız numune hastanesi psikiyatride iyi doktorlar olduğunu duymuştum.
Sigindirmiyorum çünkü arastirdigim kadariyla erkeklerde sinir öfke agresiflik gibi belirtiler oluyormuş
Ona dönmek istesem çoktan dönerdim hayatima başkası da girdi
Ben bunları simdilik düşünüyorum ama doğrusunu zaten zamanla ogrenicem
O hastane ozelse onu da araştırabilirim
Teşekkür ederim

Sız ayrılmıssınız ve sıın soyledıgınıze gore nedeni ıse sızden kaynaklı..barısmakta ıstemıyorsunuz .. aılesııleırtıbata gecın sadece saglıgı ıcın .. onunla gorusmekonu uzer...dr bulun veya bu konuda yardımcı olun hepsı bu
İlk yaptığım o oldu doktordoktora tek gidecek zaten

Canım hani ailesiyle yaşama muhabbetin vardı ozamanlar çok üzülmüştüm bu duruma ne yalan söylim ayrıldığına sevindim o_O
Geçmiş olsun depresyon için bişey diyemem bazen bende giriyorum :KK51:

Canım hani ailesiyle yaşama muhabbetin vardı ozamanlar çok üzülmüştüm bu duruma ne yalan söylim ayrıldığına sevindim o_O
Geçmiş olsun depresyon için bişey diyemem bazen bende giriyorum :KK51:
Çok teşekkür ederim canım ben de geçmişte anksiyete yaşadım çok zordu benim için o günler belki ben sadece acidigim için yapıyorum bunu inan ben de bilmiyorum

rahmetli dayim ileri derecede depresyon hastaligi ile ugrasti
ve zaman icinde sizofreniye dondu ve olumsuz bi kac olayla beraber 6 yil evvel sah damarini keserek intihar etti :KK43:

gecmesi muhtemel ama asla kolay olmayan ve diger psikolojik hastaliklari da beraberinde getirebilen bi rahatsizlik. sifa diliyorum

rahmetli dayim ileri derecede depresyon hastaligi ile ugrasti
ve zaman icinde sizofreniye dondu ve olumsuz bi kac olayla beraber 6 yil evvel sah damarini keserek intihar etti :KK43:

gecmesi muhtemel ama asla kolay olmayan ve diger psikolojik hastaliklari da beraberinde getirebilen bi rahatsizlik. sifa diliyorum
Teşekkür ederim fakat bu yazdığınız umut verici olmadı
Tüylerimi diken diken etti ve beni korkuttu

X