Belki film gibi ama yardım gerekli

evet başta çocuktan çıktı komik geldi tek çareleri bu gibi ama zor bir iş olduğunu defalarca söyledik
spnuçta pes etti zaten
kızı bıraktı

yani mutlu olamayacaklar aile yapısı bir acayip çünkü
zaten çocuk çok isteseydi btün bulara gerekte kalmazdı dediğini yapardı canı gönülden sevmemiş demekki
sonuç ayrılık olmazdı

Ayrılmışlar mı, tüm yorumları okumadım. Bi yorumunuzda da ayrı ev olmayacakmış diye okudum. Bu adamdan bi cacık olmazmış zaten. Az karakter sahibi olsa zaten kiminle evleneceğine ailesi değil kendi karar verirdi.

evet ayrıldılar daha önceki orumumda detaylı oalrak yazmıştım.
ayrı evde oturamıyor ailei izin vermiyor
sonunda kızı bıraktı

Ya gercekten insanlarimizdaki bu mantigi anlamiyorum. Evlenip bosanmis olunca kadin noluyo yani? Kotu bisey mi yapmis? Kim ister ya kocasindan bosanmayi, yuvasinin bozulmasini.. Bosanmis kadinin evlenmeye, mutlu olmaya hakki yok mu? Toplum olarak bu onyargilardan hala siyrilamadik maalesef. Cok üzülüyorum boyle seyleri duyunca. Ayrica bu bahsettiginiz adam, egerki bu kadini gercekten sevseydi dunyasi gelsin kimse önünde duramazdi, bir erkek yeterki istesin... Ben o kadinin yerinde olsam birakirdim bu adami.

malesef insanlarımızda toplumumuzda böyle bir önyargı var böyle gelmiş böyle gider bunu artık değiştirmek mümkün değil.
kimse bileek isteyerek ayrılmaz
bu kızımızda kocasından sürekli dayak yediği için ayrılmış
boşanmış diye kör sağırmı olacak yeniden sevmiş işte ama adam vefasız çıktı

Maleseff böyle gelmis boyle gidecek, toplumumuzdan birileei kendi basina gelmeyene kadar anlamayacak bazi seyleri. Empati kurmayi beceremiyecegiz be aci...

Bir müddet ayrılmış gibi yapsınlar, çocuk yemeden içmeden kesilsin , hatta mutaassıp bir ailesi varsa, 2-3 kez sarhoş gelsin eve. Belki bu haline acıyıp yumuşarlar. Buda filmlerden farklı bir sahne ama en azından daha risksiz

Düzeltme : ayrılmışlar zaten yeni farkettim.

bu fikrinizi bizim kızımızda söyledi perişan ol evde dedi
üzülsünler dedi
ailesi mutaassıp ama çocuk zaten içiyor sürekli onu öyle görüyorlar problem olmuyor.
zman ne gösterir bilinmez ama kesin olarak bu sefer bitirdilr

Hayırlısı olsun haklarında

bakın ben hiç bekaret tarafına girmedim orası farklı bir konu ve insnaların tercih meselesi..

ben sadece aileyi kandırmanın doğr olmadığını, ortada bir de çocuk varsa bunun sorumluluğunu kaldırabilmeyi konulrında yorumladım.. o bacak arası çok çok ayrı bir mevzu ve dile gelmesi hiç güzel değil..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…