- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
evet başta çocuktan çıktı komik geldi tek çareleri bu gibi ama zor bir iş olduğunu defalarca söyledikbu fikir cocugamı ait?
erkek cok sevse ailesini ikna eder
sizin kızınız bu kandırmayı kabul edecek mi?
benım esım aılesını ıkna edemeyeseydı evlenmezdi cunku bu aılede otorıtesınıde gosterır kısacası bu cocugun sınavı gecemezse baskasını bulur
evlendı gordu bır kısıyle bazen cok ıstesede olmayabılır
yani mutlu olamayacaklar aile yapısı bir acayip çünkü
zaten çocuk çok isteseydi btün bulara gerekte kalmazdı dediğini yapardı canı gönülden sevmemiş demekki
sonuç ayrılık olmazdı
evet ayrıldılar daha önceki orumumda detaylı oalrak yazmıştım.Ayrılmışlar mı, tüm yorumları okumadım. Bi yorumunuzda da ayrı ev olmayacakmış diye okudum. Bu adamdan bi cacık olmazmış zaten. Az karakter sahibi olsa zaten kiminle evleneceğine ailesi değil kendi karar verirdi.
evet ayrıldılar daha önceki orumumda detaylı oalrak yazmıştım.
ayrı evde oturamıyor ailei izin vermiyor
sonunda kızı bıraktı
aynı işyerinde çalışıyoruz haftasonu ayrılmışlar göremedim bugün gördüm üzgün ama yapacak birşey yok bizde teselli ediyoruzKız üzülmüyordur umarım. Değmez çünkü
malesef insanlarımızda toplumumuzda böyle bir önyargı var böyle gelmiş böyle gider bunu artık değiştirmek mümkün değil.Ya gercekten insanlarimizdaki bu mantigi anlamiyorum. Evlenip bosanmis olunca kadin noluyo yani? Kotu bisey mi yapmis? Kim ister ya kocasindan bosanmayi, yuvasinin bozulmasini.. Bosanmis kadinin evlenmeye, mutlu olmaya hakki yok mu? Toplum olarak bu onyargilardan hala siyrilamadik maalesef. Cok üzülüyorum boyle seyleri duyunca. Ayrica bu bahsettiginiz adam, egerki bu kadini gercekten sevseydi dunyasi gelsin kimse önünde duramazdi, bir erkek yeterki istesin... Ben o kadinin yerinde olsam birakirdim bu adami.
Maleseff böyle gelmis boyle gidecek, toplumumuzdan birileei kendi basina gelmeyene kadar anlamayacak bazi seyleri. Empati kurmayi beceremiyecegiz be aci...malesef insanlarımızda toplumumuzda böyle bir önyargı var böyle gelmiş böyle gider bunu artık değiştirmek mümkün değil.
kimse bileek isteyerek ayrılmaz
bu kızımızda kocasından sürekli dayak yediği için ayrılmış
boşanmış diye kör sağırmı olacak yeniden sevmiş işte ama adam vefasız çıktı
bu fikrinizi bizim kızımızda söyledi perişan ol evde dediBir müddet ayrılmış gibi yapsınlar, çocuk yemeden içmeden kesilsin , hatta mutaassıp bir ailesi varsa, 2-3 kez sarhoş gelsin eve. Belki bu haline acıyıp yumuşarlar. Buda filmlerden farklı bir sahne ama en azından daha risksiz
Düzeltme : ayrılmışlar zaten yeni farkettim.
bu fikrinizi bizim kızımızda söyledi perişan ol evde dedi
üzülsünler dedi
ailesi mutaassıp ama çocuk zaten içiyor sürekli onu öyle görüyorlar problem olmuyor.
zman ne gösterir bilinmez ama kesin olarak bu sefer bitirdilr
inşallahHayırlısı olsun haklarında
Etrafta iki türlüde örnek var
biri hiç evlilik yapmamış biri boşanmış güzel ilişkilerdr var kötü anlaşamayanda var.
bu anlaşıp anlaşmama zaten her türlü ilişkilerde var.tamamen insanına bağlı.
bende şu bakımdan karşıyım birinin tecrübesi varken diğeri onu anlamayabilir he olgun biriyse iş belki değişir ama akıl yaşta deil başta malesef ama ailelerin namusu iki bacak arasında aramalarına ilk gece sonrası çarşaf istemelerine ve böyle beklentilerinin olmasına karşıyım