- 22 Ocak 2015
- 286
- 44
- 37
-
- Konu Sahibi Dmladmla87
Kız daha önce evlenip ayrılmış ve bir çocuğu olduğu için istemiyorlarOglanin ailesi neden istemiyor ki?
HAhah ilahi güldürdün beni.Bu fikir kimden cikti soyle mesafeyi koruyalim
Çok denedi konuşmayı yanımızda bile konuştu red ederiz evlatlıktan diyorlarSen buna film demişsin ama bu bildiğin sitcom olmuş dostum.
Dürüstçe aileyle konuşulmalı. "Beni seviyorsanız kararlarıma saygı duymalısınız." demeli.
Anlaşmalı olunca oluyor diye biliyorumformaliteden evlilik nasıl olacak ki???1 sene boşanamayacak
kendi kendinize mi yapıyorsunuz bu planı çocuğun haberi var mı?Aile iyice düşman olmasın çocuğaAnlaşmalı olunca oluyor diye biliyorum
HAyır canım çocukta istiyor başka çarem kalmadı aklıma başka birşeyde gelmiyor diyor ailesi evlendirmeye meraklı oğullarınıkendi kendinize mi yapıyorsunuz bu planı çocuğun haberi var mı?Aile iyice düşman olmasın çocuğa
Evet en önemliside çocuk olduğu için kabul etmiyorlar.aile evleneceksin bekar kalamazsın diyor oğlan yok diyor oğlanın sevdiğinide kabul etmiyorlar ee ayrılıkta olmuyor tam bir çıkmaz böyle birşey düşünüldü haklısınız bu boyuttan düşünülmediO plan hic dogru olmaz. Birincisi formaliteden evkense bile cocuk baska biriyle, anlasmali bosanmada bir yildan once bosanamaz. Cekismeli bosansa bu seferde karsi tarafin hic bir sey istemeyecegi ne malum. Ucuncusu cocugun ailesinin cocuk uzerinde etkisi var. Bosanmads da mutahil olabilirler. Bu plan cok riskli, dogru ds degil. Bir sekilde cocugun ailesini ikna etmesi gerekiyor. Anladigim kadariyla kizin cocugu oldugu ve bosanmis oldugu icin istemiyorlar.
kız kaç yaşında çocuğu kaç yaşında??HAyır canım çocukta istiyor başka çarem kalmadı aklıma başka birşeyde gelmiyor diyor ailesi evlendirmeye meraklı oğullarını
Kız 25 yaşında çocuğu 2 yaşındakız kaç yaşında çocuğu kaç yaşında??