- 25 Mart 2014
- 4.536
- 2.585
- Konu Sahibi Dmladmla87
leyla mecnun gibi bir aşkları olsaydı erkek ailesini dinlemez çoktaaan evlenmişlerdi, geçelim bu büyük aşk muhabbetlerini bi zahmet.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Etrafta iki türlüde örnek varne saçma bir kurgu..
kesinlikle aile kandırılmamlı.. ve aileyi bir dinlesin çocuk belki bildikleri vardır..
gelgelelim buna benzer bir olayın şahidiyim. karşı komşum 12 yaşında aile baskısıyla evlendiriliyor. yaşça baya büyük bir adamla.. olmuyor tabiki iki çocuklu olarak ayrılıyor. çocuklar babada kalıyor.
sonra karşısına bir çıkıyor evleniyorlar. öğrenci tabi eşi.. ailesi istemiyor reddediyor.. baya bir sıkıntı yaşamışlar. adama okulu bitiriyor iş buluyor, 2 çocukları var.. daha yeni ev eşyası almaya başlamışlar..
ama ben adamı gördükçe üzülüyorum.. hiç doğru düzgün öğrenciliğin tadını çıkaramamış. işe girmiş maaşını gönlünce harcayamamış. ailede destek olmamış.. hep debeleniyor..
aileyi bir dinlemek gerek.. ben evlenmiş boşanmış bir bayanla hiç evlilik yapmamış erkeğin evlenmesine karşı değilim.. ama yalansız dolansız destekle evlenmeli.. yoksa ileride baya zorluk yaşanabilir..
zira bu gözü kör olarak yapılan evlilikler hatadan başka bir şey değil..
Elbette aile belli bir süre sonra affeder et tırnaktan ayrılmaz ama çocuk bir gün küs kalmayı bile göze alamadı bize numara yapmış aşkım sevgim büyük diyeSonda yazacağımı başta yazıyorum ama sizin sahte evlilik senaryosunu prime time da yayına koysan ilk sezonu tamamlayamadan yayından kalkar, ne AB de ne Totalde ilk 10a giremez. Öyle kötü, öyle aksilik çıkarmaya müsait bi fikir yani yapmayın etmeyin.
Olaya gelince Özür dilemek izin istemekten daha kolaydır. Ben çok severim bu lafı.
İşler aileyle çıkmaza girdiğinde siz yaptığınızın doğru olduğundan eminseniz, kararınızın arkasında duracak cesaretiniz varsa çok işe yarar.
Eğer arkadaşınız bu evliliğin kendisi için en doğru karar olduğunu düşünüyorsa ve en zor zamanda bile bu kararının arkasında olacaksa önce evlenip sonra ailesinin karşısına çıkması yapılabilecek en iyi şey bence.
O evlilik yolunda gittikçe aile yanlış bi tavır takındıklarının canlı kanıtını görmüş olacak ve ilişkiler zamanla rayına oturacaktır. Sonrası zaten torunu görünce yelkenleri suya indiren klasik Türk tipi aile.
Kız çok fedakarlık yaptı ama erkek döneklik etti.leyla mecnun gibi bir aşkları olsaydı erkek ailesini dinlemez çoktaaan evlenmişlerdi, geçelim bu büyük aşk muhabbetlerini bi zahmet.
Sonu böyle bitince "aileler çocuklarını tanıyolar demek ki" diyesim geliyo.Elbette aile belli bir süre sonra affeder et tırnaktan ayrılmaz ama çocuk bir gün küs kalmayı bile göze alamadı bize numara yapmış aşkım sevgim büyük diye
Zaten adam kimle evlenirse evlensin ayrı ev olmayacakmış aileyle beraber oturacaklardı.
Çocuğun ne parası ne birikimi var hiç birşeyi yok.
Sefaletten çk insanın dürüstlüğü mertliği önemli oda bu arkadaşta yokmuş işteOho işin rengi degisti. Sorumsuz biriyle evlenip napicak. Sefalet kapidan girince aşk bacadan uçup gider.
bu fikir cocugamı ait?Kız daha önce evlenip ayrılmış ve bir çocuğu olduğu için istemiyorlar
yani mutlu olamayacaklar aile yapısı bir acayip çünküBişey söyliyim mi, eninde sonunda evlenseler dahi bu arkadaşlarınızı mutlu olamayacaklar.. Oğlan dediğiniz yapıp başkasıyla evlenip boşandıktan sonra tekrar bu kızla evlenmek isteyince yine karşı çıkacaklar, hadi oldu da izin verdiler, kabul ettiler evlenmelerini, evlendikten sonra yine o kızın burnundan dökecekler.