Belki film gibi ama yardım gerekli

kızlar bile göz karartıp kaçıyorken koskoca adam ailesine tercihini kabul ettiremiyor, bence de bahane bu,evlenip boşanmayacak bakın görün
Evet dediğiniz doğru.
kabul etmiyor ailesi çocuk var olmaz demişler
evlenirse baikasıyla boşanmaz bizde bunu söyledik arkadaşları olarak boşanmak için evlenme diye hatta kız bile istemiyor ayrılmasını benden vazgeç diyor.
evlensede ayrılmasına ailesi hayatta izin vermez öyle bir aile var

Leyla Mecnun askida siradanlasti artik.
Baksana daha sevdigi kadinla evlenemeyen bi adam var

Ne Leyla'si ne Mecnun'u..
Siradan bir ask iste..
Ben ortada gozu kapali seven bi asik goremedim.
O yuzden su buyuk ask orneklerini boylesi iliskilere benzetmeyin lutfen..

Konunuza.gelecek olursak fikri okuyunca istemsiz kahkaha attim :KK70:
Ya filmlerdeki gibi kolay olsaydi bu isler ohoo.
Adi ustunde film, senaryo yani..
O sacma fikri unutun, adamda cok seviyorsa alsin kizi.
Aile 1-2 ay kus kalir sonra barisir ne de olsa..

Böyle kandırmalarla evlilik çok doğru olmaz bence, yaşamış biri olarak söylüyorum 7 sene eşimin ailesini ikna etmek için çabaladık ama sahtekarlıga başvurmadık ,aile büyükleri sayesinde ikna oldu eşimin ailesi bizim durumlar dahada karışıktı biz bile evlenebildiysek çok zor değil iş birazda çocukta bitio ailesine rest çekip kararlı oldgunu anlatması gerekli

Formaliteden evlilik falan yapmayın öyle bir şey. Evlilik kurumunu hafife alan davranışlar bunlar, kimseye yakışmıyor lütfen yapmayın.
Damat ailesine diretsin. Ne biçim aile ya o öyle.

Ailesi ne kaışıyor ya gitsinler evlensinler ne diyecekler sonuçta evlenmiş olacaklar,oyuncu filan gereksiz şeyler. Adam ailesine kendini anlatamıyor daha aşktan bahsetmeyin.

Türk dizilerini çokça seyretmenin yan etkileri olsa gerek bu fikirler. Bu dediğiniz sadece filmlerde olur,öyle formaliteden ,iyilik olsun,sevenler kavuşsun maksatlı evlenecek birini bulamazsınız zaten.
Çocuk ailesine rest çekip evlensin,muhakkak affederler oğullarını. En kötü ihtimalle çocukları olunca torun hasretine dayanamazlar.

İyigeceler başlıktanda belli olduğu gibi film gibi bir konu sorun var.sizlerden fikir danışmaya geldim yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlarım
bir kızımız var bir evlilik yapmış ayrılmış şiddet yüzünden birde çocuğu var ufak.aradan belli bir süre geçtikten sonra bir adamla tanışıyor çocuk daha önce evlenmemiş kızımız olmayacağını söylesede çocuk dinlememiş ve devam etmişler aşkları resmen leylayla mecnun gibi gözümüzün önündeler sürekli ayrılamıyorlar.birbirlerini çok sesviyorlar.ama çocuğun ailesi nuh diyor peygamber demiyor çocukta ne aileden ne de kızdan vazgeçemiyor ailemde olmazsa olmaz ama sevdiğimde olmadan olmaz diyor.tam bir çıkmaz.biz arkadaşları olarak elimizden birşet gelmiyor ailesiyle birde biz konuşmak istedik olmadı.
en son aklımıza şöyle bir düşünce geldi çocuğunda formaliteden evlilik yapması.oyuncu bulmak ve kısa bir evlilik oyunu oynamak sonrasında ayrılık bunlar ancak öyle kavuşabilir.
aileyi kandırmış olucaz bwlki ama elimizden başka çare gelmiyor.böyle bir düşüncede imkansız gibi ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemedik filmlerden senaryo çalalım dedik başka fikir gelmiyor aklımıza sizin fikriniz varmıdır arkasaşlar bu gwnçlere yardımcı olsak
Arkadasim bnce bu formaliteden evlilik isine hic girmeyin derim ben cunku bu cocugun anesi babasi birsuru hazirliklar sevincler heycanlar yasicak ve sonunda sas kaza bunun bir formalite oldugunu ogrenirlerse ane baba ahi cok daha kotu yazik derim bn tabi cocugada yazik ama nanne ve baba rizasida cok onemli bi sekilde ikna etmeye baksin bi yolu vardir elbet haklarinda hayirlisi insallahcnm

Formaliteden evlilik nasıl olacak? Ya o formaliteden evlilik yaptığı kişiye aşık olmaya başlarsa. Sonuçta ailesini inandirmasi için aynı evde kalmak zorunda.Onun dışında o formalite evlilik yapacak kişinin ailesi ne olacak. Yada kiz aşık olur da ayrılmak istemezse. Ailesini ıkna edemiyorsa bir seçim yapmak zorunda.Böyle saçma ve yipratici bir ise girismeyin.

Iyimisiniz?
1.kimse boyle bir oyunu kabul etmez.
2.kimseyi kandipi bu sekilde mahvetmedeye hakkiniz yok.
3.olduki evlendiler..ates barut devamli evli kalma ihtimalleride bir ihtimal:))
4.adam ailesine soz gecirmeyi ogrenecek baskada yolu yok

hiç aklıma yatmadı .bir şekilde aileyi ikna etmeli. büyüklerinizden falan aracı soksanız?

bu oyunu kabul eden mutlaka para ıster bır de bekar bı kız zaten kabul etmez kı hanesınde boşanmıs yazacak kımseye formalıte evlılıgı yaptıgını ıspatlayamaz halıyle yıne evlılık hayalı olmayan ya da boşanmıs bı bayan olacak .

ee ne gerek var o halde bu evlılıge onun yerıne bu kızla evlense ya

neyse tavsıyem su erkek olan ben bu kızla evlenecegım dıyecek en mutlu anımda yanımda olmayacaksanız sız bılırsınız tercıhlerıme saygı duymazsanız sız bılırsınız dıyecek olacak bu kadar

Bence oğlanin ailesi çocuklarına çok güveniyor bizi ezip geçmez diyorlar kendilerince gitsin kiysinlar nikahlarini biraz küser kendi kendilerine barisirlar

sizde biliyorsunuzki tek ve en mantıklı çare çocuğun ailesine rest çekmesi. yani iki yetişkin bu kadar kararlı ve kendinden emin ise niye ailedeki her bireye kabul ettirmek zorundalar. gitsin evlensin gelsin ailesine evlendim desin. ne yapacaklar hayat boyu oğullarına küs mü kalacaklar buna inanıyor musunuz?

X