Belki film gibi ama yardım gerekli

İyigeceler başlıktanda belli olduğu gibi film gibi bir konu sorun var.sizlerden fikir danışmaya geldim yardımcı olursanız çok sevinicem arkadaşlarım
bir kızımız var bir evlilik yapmış ayrılmış şiddet yüzünden birde çocuğu var ufak.aradan belli bir süre geçtikten sonra bir adamla tanışıyor çocuk daha önce evlenmemiş kızımız olmayacağını söylesede çocuk dinlememiş ve devam etmişler aşkları resmen leylayla mecnun gibi gözümüzün önündeler sürekli ayrılamıyorlar.birbirlerini çok sesviyorlar.ama çocuğun ailesi nuh diyor peygamber demiyor çocukta ne aileden ne de kızdan vazgeçemiyor ailemde olmazsa olmaz ama sevdiğimde olmadan olmaz diyor.tam bir çıkmaz.biz arkadaşları olarak elimizden birşet gelmiyor ailesiyle birde biz konuşmak istedik olmadı.
en son aklımıza şöyle bir düşünce geldi çocuğunda formaliteden evlilik yapması.oyuncu bulmak ve kısa bir evlilik oyunu oynamak sonrasında ayrılık bunlar ancak öyle kavuşabilir.
aileyi kandırmış olucaz bwlki ama elimizden başka çare gelmiyor.böyle bir düşüncede imkansız gibi ama nasıl bir yol izleyeceğimizi bilemedik filmlerden senaryo çalalım dedik başka fikir gelmiyor aklımıza sizin fikriniz varmıdır arkasaşlar bu gwnçlere yardımcı olsak

Hersey iyi hosda formalite evlilik nasil olacak bosanmak okadar kolaymi?
Onuda gectim formaliteden oglanla evlenecek kiz hazirmi?
Film gibi demissiniz ya filmlerde birde formalite evliliklerde asik olunuyor ya bu sefer formalite evlilik yapan kizi buldunuz hadi evlendi o bosanmak istemez oglana asik olursa ozman ne olacak ilerde aile ogrenirse falan isler iyice sarpa saracak bence guzellikle ugrasinlar yalanla dolanla ailenin rizasi olmadan evlilik zaten yurumez

Böyle şeyler ancak filmlerde olur gerçektende, hiç akıl kârı değil. Bütün ihtimaller bir yana bide şöyle bir ihtimal var ki ya bu sahte gelini aile severde bu sefer de esas kızı, araya giren kara kedi olarak görürlerse ne olacak?
Gerçeklere dönelim, bence bu ikilinin yapması gereken en mantıklı şey, evlenmeyi biraz erteleyip aileye gelin adayını sevdirip kabul ettirmeye çalışmak..
Yalanla dolanla olan işten hayır gelmez insana.

O is yas.
Bi kiz bunu neden kabul etsinki?
Hadi etti bilmem para karsiliginda felan.
Sonra o kiZin ailesini nerden bulucaksinz istemeye gitseniz? Onlaridami ayarliycaksinz?

Hadi ayarladiniz.
Erkegin annesi gil anli sanli dugun istemiycekmi?
Diyelim dugun gunu geldi. Nerde bu kizin ailesi? Kimse yokmu dugunde?

Hem hadiiii bunlari gectik.
Anli sanli dugunden snra bosanan bu kiz bu sefer DUL damgasi yiyecek.
Ne malum ilerde suan istenmeyen arkadasinjz gibi oda ayni seyler yasarsa DUL oldugu icin.

Hic bi kiz kabul etmez bunu.

bu fedakarlıgı hıc bı kızın yapabılecegını sanmıyorum durduk yere bosanmıs dul olmak pek mantıklı degıl hadı formalıteden bı kız evlendı tekrar bosandı ya ılerıde onun sevdıgının aılesıde evlenıp ayrılmıs dıye kabul etmezlerse o zaman o kıza ne olacak bu sefer o kızın sevdıgı oglanı formalıteden bı kız bulup evlendırıp bosatır onları uygun hale getırır kavusturursunuz valla cok ısınız var sızın

Şu oyun işini es geçiyorum. Hayatımda bu kadar saçma bir şey duymadım çünkü. Bu kadar uğraşacağına çocuğun ailesine rest çekip evlenmesi daha mantıklı. Çünkü anne baba onlar bi yıl görüşmezse ikinci yıl barışırlar. Bir şekilde ikna olacaklar aşklrını gördüklerinde.

Ama sizin kız biraz mantıklı düşünsün. Evleneceği kadını ailesine kabul ettirmek onay almak zorunda kalan bir adamla ömür geçer mi? Ailesine sırt çevirmek yerine yalana dolana başvuruyor bir de çok tehlikeli. Evlenseler de o kaynana her an tepede olacak besbelli. Çünkü adam masaya yumruğunu vuramıyor.

saçma.
bu kadar risk, yalan, dolan, entrika üstelik neticeden yüzdeyüz emin bile değilken.
bu kadar müdahil bir aile zaten hop evlendim hop boşandım olayına izin vermez. vs. vs.
en doğrusu ailesini ikna edecek, ya da herşeyi göze alıp sevgisine sahip çıkacak.
ama ailelerin karşı çıktığı evliliklerde huzur zor.

Ay kim yapti bu plani allah askina 1 seneden once anlasmali bosanma olmaz bir kere ikincisi gönüllü dul kalacak kizi nerden bulacaksınız.

esas oğlan ve esas kız siz ve sevgiliniz mi?? çünkü böyle planı gözü aşktan dönmüş kişiler bulabilir, mantık bildiğin error vermiş.
Aynı yerde çalıştığımız kardeş dediğimiz kişiler fikri zaten onlar üretti biz biraz katkıda bulunduk

ya kusura bakmayın olay trajik tamamda bu saçma fikrinizle baya baya traji komik hale dönmüş:KK53:Ben bu kızı istiyorum eşim olacak diyemeyen adama adam demem ben..yalnız fikir oğlandan çıkmışsa belki gerçekten başkasıyla evlenmek istiyor kızdan kurtulmak için plan filan diyorEn Büyük KK

kızlar bile göz karartıp kaçıyorken koskoca adam ailesine tercihini kabul ettiremiyor, bence de bahane bu,evlenip boşanmayacak bakın görün

Ailesini karşısına alıp, ben bu kadını seviyorum, herşeyiyle kabul ediyorum, siz de bana destek olmak zorundasınız demeye cesaret edemeyip de bu kadar mantıktan uzak bir planı uygulamayı mı tercih ediyormuş 'mecnun' olmuş arkadaş?!

Kızlar çocuk ailemdende sevdiğimdende vazgeçemem diyor.ailemi karşıma alamam diyor.evlatlıktan redederler beni diyor başkasıylada evlenmek istemiyorum illa sevdiğim olacak sdiyor yani bizde zaten birinden vazgeç dedik.hatta bazı arkadaşlar aileni seç napıcan sen boşanmış çocuklu kadını dedi okadar bekar kız varken dedi
ama çocuk seviyorum diyor kzıımızda deviyor biz yardımcı olmak istiyoruz başkada fikir aklımıza gelmedi

X