Belki dert değil ama kız kardeşimle kıyafet sorunum..

Baş edemiyorsan iz sizde onun en sevdiği kıyafeti alın lekeleyin falan öyle aşın dolabına. Giyemesin bir daha o kıyafeti . Sürekli böyle yapın. Vazgeçer belki

Ahh ahhh :) Ben ve ablam da aynı böyleydik bende bayılırdım ablamın aldıkları kıyafeti giymeye...
Kardeştir candır yapacak bir şey yok. Ben genelde gezmeye gittiğimde uyduramadığım zaman dalardım dolabına alt üst eder giyer giderdim :))) Şimdi evlendik ikimizde, ben hamileyim kıyafetlerimin abartmıyorum %70 ini ablama verdim bana olmayacak dar geliyor diyo :)) Tadını çıkart devran bir gün sana da dönecek :)))

Valla benimde ablam aynıydı yıllarca kavga ettik hiç umursamaz sıfır KM kiyafetlerimi benden önce giyer ve giydiklerini bidaha giyemezsin mutlaka sar kıtır bişey yapardı simdimi hâlâ aynı uzakta ama yine toplantıya gidicem vs diye gelir paketler işin yarayanlari geride hep eksik gelir ....

Bizde zamaninda kizkardesimle boyleydik.Herseyimi giyerdi, giyerdi de bulamazdim. Sonra kupelerime takilarima dadandi. O kaybediyordu ben aliyordum sonra pes ettim hic kupe almamaya basladim. Kendimde takmamaya basladim. Ben almayinca o da takamiyordu hehe. Kiyafet konusunda maalesef o evlenip gidene kadar bir cozumu yoktu. Sonra evlenip gitti. Artik kurtuldum derken bize geldiginde yine ara ara dolabimdan kiyafet kayboldugunu gordum. Bu sefer giydiklerini utuleyip yikayip geri getiriyordu tabi. Can cikar huy cikmaz demisler. Gelsin her zaman alsin dolabimdan, artik buyuduk zaten, ben de bu duruma alistim. Artik anneme gulerek yine kardesim ugramis dolabima diyorum kahkahalarla guluyoruz. Siz de bu zamanlari ozlersiniz, kardesler evlenince kavgalar bile ozleniyor

aynı ablammıs kız kardesın bır seyım kaybolsun ona gıderdım
çunku hep onda olurdu. ben kızardım o gıyerdı.aman boşver kardes sonucta
zaman gecınce kavgalara degmezmıs dıyor ınsan :)

Kadeşlerin kıyafet paylaşımını anlıyorum, doğal buluyorum da ben.
İç çamaşırı ve ayakkabı farklı durum.
O ayağına 37 yi nasıl giyiyor tebrik ettim yalnız

bedeniniz uyuyorsa neden olmaz ki..bizlerde böyleydik..ayrıca yıkamak diye bir şey var..kızkardeşin giydikten sonra yıkanıp sen giyersin..ne var bunda bu kadar bencil olma..ayakkabı konusunda ayakları büyükse bir şey diyemicem..orda haklı olabilirsin..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…