Belki dert değil ama kız kardeşimle kıyafet sorunum..

Merhaba arkadaşlar , başlıkta belirttiğim gibi belki dert değil ama sinirim bozuluyor artık bu duruma. Kız kardeşim bilir , ben kıyafet paylaşımını sevmiyorum biri giyince ter kokusu bir kez sinerse onu giymek istemiyorum. Fakat bilmesine rağmen hala huyunu değiştiremedim , o da çalışıyor bende. Ben aldığımda sırf benimkileri giymesin diye ona da benzerini alıyorum. Ama yine benim kıyafetlerimi giyiyor odalarımız ayrı son çare olarak dolabıma kilit taktım ama nafile. Yine açıyor , iç çamaşırlarımı dahi giyiyor ben bir daha giyemiyorum. Söyledim kaç kez dinletemedim. Bir eşyamı bulamadığımda sorunca yalan söylüyor. İzin alsa temiz kullansa belki böyle olmaz. Annemde kızıyor ama işe yaramıyor. Misal ayakkabı ben 37 giyiyorum o 39 ama napıyor ediyor ayakkabılarımı açıyor ben yine giyemiyorum. Bu durumu yaşayıp çözüm bulanınız var mı ? Kıskanmak değil kesinlikle ona da alıyorum zaten. Teşekkürler önerileriniz için şimdiden
Sana birşey söyleyeyim mi? işte bu yıllar en güzel yıllarınız.Yıllar geçince keşke tek sorunum kardeşimle kıyafet kavgası olsa diyeceksin.
Dipnot:biri kıyafetini giyince,ter kokusu sinsin sinmesin,yıkanmadan giyilmemeli

Sana birşey söyleyeyim mi? işte bu yıllar en güzel yıllarınız.Yıllar geçince keşke tek sorunum kardeşimle kıyafet kavgası olsa diyeceksin.
Dipnot:biri kıyafetini giyince,ter kokusu sinsin sinmesin,yıkanmadan giyilmemeli
Tabi ki öyle. Zaten kıyafetimi bulunca ter kokuyor olması sinirlendiriyor öyle giymiyorum, yıkanmış bulmak başka ter kokusuyla bulmak başka.

Bizde boyleydik. evlendi gitti 2 cocuk doğurdu artık istesekte giyemiyoruz aynı beden. fonup bakınca ne sacmaymıs 2 3 cul caput için ne cok kırmısız birbirimizi
Aynen ne çok kırdık birbirimizi ne kavgalar ettik hele birgün giymiş benim marka kotumu diye arkadaşlarının içinde bağırmıştım nasılda utanmıştı canım kardeşim değermiydi bi caput için onun kalbini kırmaya o belki unuttu ama benim içime dert oldu onun kıpkırmızı oluşu şimdi 4 -5 yılda bir görüyoruz birbirimizi daha sarılıp doymadan ayrılıyoruz boşver konu sahibi giysin genç demekki bazı şeylerin kıymetini önemini anlamıyor kırma üzme kardeşini inan evde iki kızım tartışırken bile gözlerim doluyor ne güzel yıllarımmış ahhhh ahhhh şimdi hasretim tüm aileme hiç değmez inan kardeşini kırdığına

iç çamaşırın dışında ne var giysin kardeşiniz evlenince çooook ararsınız bizde sizin gibiydik ayyyy ne kavgalar ederdik ablamla deli gibi ama şimdi oda evli bende şimdide gördüğümüz bişeye ayyy güzelmiş dediğimizde al senin olsun allah aşkına al lütfen al diyoruz ...benim takılarım çook ortaya döküyorum abla hangisini istiyorsan al bak buda güzel al oda öyle ....eskiden olsa kıyamet kopardı evde ;)))

kızmıyor musunuz hiç siz??
sizde onunkileri giyip biraz eskimiş lekelenmiş verin geri
giyme bir daha derse sen de benimkileri giyme deyin :D

Ben olsam madem kendi kıyafetlerini giymiyosun der onun dolabı komple ihtiyaç sahiplerine dağıtırım. :)

Aynen ne çok kırdık birbirimizi ne kavgalar ettik hele birgün giymiş benim marka kotumu diye arkadaşlarının içinde bağırmıştım nasılda utanmıştı canım kardeşim değermiydi bi caput için onun kalbini kırmaya o belki unuttu ama benim içime dert oldu onun kıpkırmızı oluşu şimdi 4 -5 yılda bir görüyoruz birbirimizi daha sarılıp doymadan ayrılıyoruz boşver konu sahibi giysin genç demekki bazı şeylerin kıymetini önemini anlamıyor kırma üzme kardeşini inan evde iki kızım tartışırken bile gözlerim doluyor ne güzel yıllarımmış ahhhh ahhhh şimdi hasretim tüm aileme hiç değmez inan kardeşini kırdığına
Yok bağırmıyorum kimsenin yanında. Ama mesela ben okuduğum şehre gittim diploma için arkadaşı ceketimi istemiş anahtarını evde bıraktıysan verelim diyor.

ic camasirini giymesi güzel degil ama bende arkadaslarima katiliyorum
benimde kardesim hep giyerdi kiyafetlerimi, bi keresinde izinsiz pantalonumu giymis, 18 yasinda felandi galiba, kiyamam ben evdeydim anahtarida yoktu, bi saat annemin eve gelmesini beklemis kapinin önünde ben görüpte kizmim diye
ya duygulandim simdi :KK14:

iç çamaşırın dışında ne var giysin kardeşiniz evlenince çooook ararsınız bizde sizin gibiydik ayyyy ne kavgalar ederdik ablamla deli gibi ama şimdi oda evli bende şimdide gördüğümüz bişeye ayyy güzelmiş dediğimizde al senin olsun allah aşkına al lütfen al diyoruz ...benim takılarım çook ortaya döküyorum abla hangisini istiyorsan al bak buda güzel al oda öyle ....eskiden olsa kıyamet kopardı evde :KK66:))
Demek ayrı olunca değişiyor , biz de böyle oluruz muhtemelen . Ama kızıyorum ne yapayım

ic camasirini giymesi güzel degil ama bende arkadaslarima katiliyorum
benimde kardesim hep giyerdi kiyafetlerimi, bi keresinde izinsiz pantalonumu giymis, 18 yasinda felandi galiba, kiyamam ben evdeydim anahtarida yoktu, bi saat annemin eve gelmesini beklemis kapinin önünde ben görüpte kizmim diye
ya duygulandim simdi :KK14:
Hemen herkes aynı şeyleri yaşamış sanırım :)

Demek ayrı olunca değişiyor , biz de böyle oluruz muhtemelen . Ama kızıyorum ne yapayım
kesin öyle ama pişmanlıklarınız olmasın bence bırakın tadını çıkarın birilikte olmanın 365 günün sadece 6-7 gün görüşebiliyoruz bir yıl içinde birlikte olmanın keyfini çıkarın ..

kızmıyor musunuz hiç siz??
sizde onunkileri giyip biraz eskimiş lekelenmiş verin geri
giyme bir daha derse sen de benimkileri giyme deyin :KK70:
Kızıyorum da nereye kadar kızayım.
Ben giyemiyorum benden kalıplı kardeşim , emanet gibi duruyor :))

kesin öyle ama pişmanlıklarınız olmasın bence bırakın tadını çıkarın birilikte olmanın 365 günün sadece 6-7 gün görüşebiliyoruz bir yıl içinde birlikte olmanın keyfini çıkarın ..
Peki öneriniz için çok teşekkürler. Daha sakin olucam. Olmaya çalışcam

Benim kardesim de kendisine 2 beden kucuk kotlarimi giyip genisletiyor, ben de al senin olsun diyorum napim :KK70:
cok ozlersiniz bu gunleri biz ancak yazlari biraraya gelebiliyoruz, o gunler gelince giysin de kokutsun, ozledikce koklarim dersiniz :KK51:

hep hayal etmiştim bi kızkardeşim olsun ve herşeyimi onla paylaşayım diye..
kızkardeşimin yokluğunu halamın kızıyla paylaşıyorum.
kendime aldıklarımdan ona da alırım hep.
yada bize gelir cisem ne güzelmiş dediği herşeyi ona veririm..
belki de içimde biriktirdiğim kızkardeş özlemini ablamla tamamlıyorum.

Back