- 16 Aralık 2010
- 102
- 9
- Konu Sahibi ayseninannesiduygu
Sanmıyorum o yakınlıkta değiller. Nasıl dşyeyim kvaldem benim evime ben evdeyken kendi anahtarıyla girer ama diğerlerine bunu yapamaz.belki diger gelinlerin doldurusuna getiriliyordur?
benim kuzenim, 2 sene oldu evleneli
hep kv si ile soguktu aralari ve bir ara hic konusmuyolardi. bizde ne oluyor felan merak ediyorduk kadin arada bir gülüyordu yüzüne sonra yine buz gibi
neyse yine bir kopukluk yasandi aralarinda ve evliligi bitme asamasina gelmisti.
sonradan konustular ettiler, meger büyük elti görümceyide kendi tarafina cekmis ve kv yi durmadan doldurusa getiriyomus kimseye caktirmadan
(eltinin yedigi ictigi, masrafi kocasinin ailesinin üstüneydi)
bu geldi simdi birden aklima
bilmiyorum, insanlar tuhaf, anlayamiyorum
Ben yeni evliyken kaç kere anahtarıyla girdi ben banyodaydım ben uyuyordum ben otoruyordım evimde ama bunları önemsemedi
Şimdi eltilerimın evine değil anahtarla gitmek bir kahve içmeye gidemiyor. O samimiyeti kurmadılar onunla. Mesafeli olmak lazımmış bunu bilemedim belki. Bizim aramızda anne kız gibi bir ilişki kurmak istedim eşimi seviyorum ben de anneyim ve o da benim sevdiğimin annesi. Saygı sevgi samimiyet olsun dedim anahtarla evime ben evdeyken veya evde yokken girmesi elbette hoşuma gitmedi bu samimiyet değil bu özel alan bırakmamak olur ama Nasıl söylerim ne derim bilemedim ve neticede bişey söyleyemedim. Zaman'la anlattım ima ettim ben kvaldemin evine asla o evde yokken girmedim anahtarını eğer evinden bişey alınacaksa eşim gitti aldı getirdi o senin annenin evi sen git al ben ev sahibi evde yokken veya evdeysen anahtarla açıp girmeye karşıyım dedim. Ben söylemeden o terketti bu huyunu ya eşim söyledi ya anladı halimden tavrımdan
Netice de eltilerimin onu doldurduğunu hiç düşünmem o kadar Zaman geçirmezler kvaldemle