Belki dert değil ama kız kardeşimle kıyafet sorunum..

Biz de Böyleyiz hm annem hem kardeşimle
yeni bi şey alıyorum tak giyiyolar sinir oluyorum
Ama giysinler yıkanır ütülenir tertemiz olur
Onlar bizim canlarimiz:)
Sinir olduğumuzla kalıyoruz her zaman :)
Yapabileceğimiz de bir şey yok kardeşim sonuçta :)

Bende aynı sorunu yaşardım evlenmeden önce ne yaptım ne ettiysem durduramadım kardeşimi. Şimdi evlilik nedeniyle ayrıldık, artık bana geldiğinde onun alıp giymesine gerek kalmadan ben kendim veriyorum :)

Size nazının geçtiğini bildiği için ne yaparsanız yapın bu şekilde devam edecek. Benim kardeşim başkalarına aynı şeyi yapmaz, sadece bana yapardı mesela. Nitekim hayatımın bir döneminde bende benzerini anneme yapardım. Boşverin, birbirinize hayatı zehir etmeyin. Emin olun sonra çooook ararsınız bugünleri ;)

Ben evli olmama rağmen hala kardeşimle ortak giyeriz. O kıyafet,ayakkabı,çanta,takı alsa ben sevinirim; ben alsam o sevinir. Bir sürü değişik değişik eşyalarımız olur. Bundan rahatsız olunması çok tuhafıma gitti açıkçası.

Ben evli olmama rağmen hala kardeşimle ortak giyeriz. O kıyafet,ayakkabı,çanta,takı alsa ben sevinirim; ben alsam o sevinir. Bir sürü değişik değişik eşyalarımız olur. Bundan rahatsız olunması çok tuhafıma gitti açıkçası.
Canım rahatsız değilim , temiz kullanmasını istiyorum. Ama yapmıyor bu defa giymesini istemiyorum bende. İstediğinde hayır diyemem zaten kardeşiz sonuçta.

Back