- 16 Şubat 2011
- 5.286
- 2.585
- 248
- Konu Sahibi Polyannaaaa
-
ahh kıymamic camasirini giymesi güzel degil ama bende arkadaslarima katiliyorum
benimde kardesim hep giyerdi kiyafetlerimi, bi keresinde izinsiz pantalonumu giymis, 18 yasinda felandi galiba, kiyamam ben evdeydim anahtarida yoktu, bi saat annemin eve gelmesini beklemis kapinin önünde ben görüpte kizmim diye
ya duygulandim simdi
Olanlar da birbirini yiyor galiba :)hep hayal etmiştim bi kızkardeşim olsun ve herşeyimi onla paylaşayım diye..
kızkardeşimin yokluğunu halamın kızıyla paylaşıyorum.
kendime aldıklarımdan ona da alırım hep.
yada bize gelir cisem ne güzelmiş dediği herşeyi ona veririm..
belki de içimde biriktirdiğim kızkardeş özlemini ablamla tamamlıyorum.
Bende anlamadım ki.Kilidi nasıl açıyor anlamadım.
Yapacak bir şey yok demek ki huylu huyundan vazgeçmiyor.Bi an acaba bu konuyu ben mi açtım dedim yani :) aynı konudan bende mağdurum. Koku sinince yıkansada giyemiyorm Sölüyorum hatta bağırıyorum hiç oralı değil bir de trip atar tamam giymicem diye ertesi gün yine aynı
canım markete giderken giy emanet gibi dursun nolcak yıldırma politikası buKızıyorum da nereye kadar kızayım.
Ben giyemiyorum benden kalıplı kardeşim , emanet gibi duruyor :))
Benim kardeşlerinde böyleydi ayni evdeyken şimdi herkes evli farklı yerlerde birbirlerini o kadar ariyolar ki değerini bilin birbirinizin....
Ay cok guldum yaa bi sonraki evre dayak demekÇok sinir bozucu gerçekten ben de nefret ederdim kıyafetlerimin geyilmesinden. Yani yılanımca temizleniyor tabiki ama arkadaş belki tiksiniyor çok normal bir de işin inat boyutu var. Kardeşiniz tam dayaklık bir de iç çamaşırını giymek ne demek ya. Odalarınız ayrıysa odanın kapısını kilitle değilse kilidi daha da sağlamlaştır. Nasıl açıyor ki kilidi onuda anlamadım. Bir sonraki evre dayak bana göre
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?