Belki dert değil ama kız kardeşimle kıyafet sorunum..

ahh kıymam

Olanlar da birbirini yiyor galiba :)
Alayım sorun değil alırım da , zaten çalışıyorum. Almak konusunda sıkıntım yok sıkıntı temizlememek aslında.

Bi an acaba bu konuyu ben mi açtım dedim yani :) aynı konudan bende mağdurum. Koku sinince yıkansada giyemiyorm Sölüyorum hatta bağırıyorum hiç oralı değil bir de trip atar tamam giymicem diye ertesi gün yine aynı

Yapacak bir şey yok demek ki huylu huyundan vazgeçmiyor.

ay bende hiç sevmem öyle şeyi.benim canım isteyince veriyorum zaten.ama kalkıpta izinsiz bir eşyam kullanıdığında sinir olurum.

Benim kardeşlerinde böyleydi ayni evdeyken şimdi herkes evli farklı yerlerde birbirlerini o kadar ariyolar ki değerini bilin birbirinizin....

kavgalar dahil hiçbir şeyin bekarlık günlerindeki tadı kalmıyor. kardeşimle bi yatağa sıkışıp yorganı çekiştirerek kavga ettiğimiz günler burnumda tütüyor ah işte hayat.. şimdi aynı şehirde olsak kıyafetlerimizi paylaşamasak

Ah canım benim, Benimde Benden 3 yaş ufak kız kardeşim var, bizim bekarken koocaman gardolabımız vardı, beraber kullanırdık ayrı odalarımız olmasına rağmen, onu ne lükstü yaaaaa Birsürü kıyafet, aklıma geldikce hep yüzüm güler.

Biz de ablamla yaşardık bu sorunu çözüm bulamadım giydiği kıyafetleri ona verirdim. Diğer kardeşim de almaya çalışırdı ama şerrimden korktuğu için alamadı hiç
Kardesin de aynisindan aldığın halde alıyorsa belki seninkiler ütülü hazır oluyordur bilemedim. Anlatmaya çalış olmazsa kalp kırmaya değmez çok takilma

kardeşlerim yanımda olsa da ;

herşeyimi giyseler ,alsalar,onların olsa ..

ahh ahh kardeş candır canandır ..

Biz 3 kız kardeşiz elbise çok tabi ama mesela ben yarin giymek istediğim kıyafeti 3numaranin sabah giyip kaçtığını anlayınca deliriyorum. Asla izin almaz. Yine de kizamiyorum ya çok tatlılar :)

Giysi yıkanır temizlenir de ayakkabıda ve iç çamaşırında sorun var.
Mantar bile bulaşır Allah korusun. Üstelik 37yi nasıl giyiyor 39 numara ayakla. Ben 38 giyerim ben bile 37 numara ayakkabıyla iki adım atamıyorum. Ayağına da mı acımıyor. Ayakkabı işine bir çözüm bulun. Ayağımda mantar var giyme sana da bulaşır diyebilirsiniz mesela. Belki korkar da giymez bir daha. Cidden ayakkabı ve iç çamaşırı kişiseldir hiç hijyenik değil. Sorun olur. Hele iç çamaşırı çok hoş değil kardeş de olsanız.

Kardesin tek kelime ile arsiz sanırım.
Tamam bazi seyler giyilebilir ama her kiyafete her esyaya ben de karşıyım. Özel diye bir şey var.
Kardesim yok ama olsaydı eğer bu duruma cok sert tepki verirdim. Laftan anlamayana sert cikmak müstehak.

Dipnot;
Olaya duygusal bakmayi gereksiz buldum.

Son düzenleme:
Ne kadar tanidik geldi bana:) Senelerce kardeşimle bu yüzden kavga ettik. İç çamaşirlarima kadar giyerdi. Üniversitedeyken tatile eve gelince kıyafetlerimi saklar, ben ancak okula gidince farkederdim:) Kavganin çok buyuduğu zamanlar olurdu, annem babam devreye girerdi ama nafile.

Bazi hanimlar kardeş, giyse ne olur demiş ama durum farkli bir boyuta geciyor artik. Benim herhangi bir eşyami kullanmak onun özel zevkiydi. O bu konuda inatlaştikça, ben daha fazla takilirdim. Karşilikli inat yani. Onun olsun diye verdigimde ise bi daha yüzüne bakmazdi. Şaka gibi:)

Malesef bu döngü ancak biriniz evlendiğinde biter ya da kardeşiniz tam anlamiyla ergenlikten çiktiğinda. Mesela şu an baba evine dondugumde, artik ben onun kiyafetlerini tirtikliyorum. Hayat:)

Ay cok guldum yaa bi sonraki evre dayak demek konu sahibine gelirsek cok haklisiniz kullansaa ve temiz bir sekilde yikansa yerine konsa neyse de pis pis biyerlere tikmasi buyuk sorun . Bide o ayakkabiyi nasil giymeyi basariyor 2 bumara kucukken anlayabilmis degilim . Dolabi odayi iyice kitleyin en iyisi baska ne yapilir ki laftan anlamiyor baksaniza

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…